Najbolji sajtovi za besplatno skidanje muzike

Sajtovi za skidanje muzike se razlikuju po kvalitetu, po tome da li uslugu omogućuju besplatno ili je potrebno da platite, po tome da li se morate registrovati ili će Vam dozvoliti pristup bez registracije, kao i prema vrsti muzike koju poseduju u svojim bazama.

Naravno, uvek birajte sajtove koji će Vam omogućiti uslugu besplatno, potrebno je samo malo traganja u zavisnosti od toga koja Vas vrsta muzike konkretno interesuje, dok obično svi ovi sajtovi funkcionišu po istom principu, muzika je razvrstana prema žanrovima i prilično su laki za snalaženje.

sajtovi za muziku1

Preporučeni sajtovi

Stranica Last.FM ima u svojoj ponudi opciju sa imenom – Free music download. Skidanje je potpuno besplatno a navigacija je jednostavna, i pesme se lako skidaju odmah pošto ih pronadjete u njihovoh bazi. Postoje verzije za hrvatski, srpski i bosanski opseg:

http://www.last.fm/music/+free-music-downloads/croatian
http://www.last.fm/music/+free-music-downloads/serbian
http://www.last.fm/music/+free-music-downloads/bosnian

Sajtovi za besplatno skidanje domaće muzike

Na brojnim forumima sa temom sajtova za skidanje muzike naćićete bezbroj preporučenih sajtova. Na ovaj način, lako ćete videti kakva su iskustva korisnika odredjenog sajta, koji su preporučljivi i besplatni, a koji su komplokovaniji za upotrebu ili zahtevaju ragistraciju i plaćanje usluga.

Ako ste ljubitej domaće muzike, probajte uslugu sajta – domaci.de. Lista još obuhvata i sajtove kao što su mp3lion.ru, http://beemp3.com zatim, nostalgija.com sa dosta hitova muzičke produkcije stare Jugoslavije, tu je i sajt – muzicki.net. Nadite onaj koji Vam po sadržaju i navigaciji najviše odgovara i uživajte u omiljenim notama.

Sajtovi za skidanje strane pop muzike i house muzike

Nudimo Vam izbor izmedju sledeća dva sajta – thepiratebay i besplatnamuzika.org. Probajte i sajt – http://www.pouke.org/audio.php / sa više od 4000 muzičkih fajlova.

skidanje muzike

Kraiška, grčka, klasična muzika…

Ako želite da skinete neku od pesama kraiške muzike, otidjite na sajt www.yucafe.com.

Kada je reč o grčkoj muzici, najbolje je da posetite forum www.greek-music-forum.com/forums/index.php?, koji će najpre da zahteva da se registrujete, a onda možete da skidate lako i brzo sve nove i stare hitove grčke muzike.

Za ljubitelje klasične mizike, koristite usluge sajta www.classiccat.net . Očekuju Vam u jako dobrom kvalitetu kompozicije svih važnijih kompozitora – Baha, Hendla, Mocarta, Šopena…

Sajtovi za skidanje dečije muzike

Na sajtu – decijepesmice.com, pronadjite sa vašim detetom omiljene pesmice i skidajte ih brzo i lako. Na raspolaganju Vam je i sajt www.123juhu.com, a ako više volite dečije pesme starijeg datuma u izvodjenju Dragana Lakovića ili Minje Subote sa Kolibrima, treba da odete na sajt – www.exyudownload.com.

Duhovna muzika

Velika baza na sajtu www.predanie.ru daće Vam mogućnost za skidanje brojnih kompozicija ruske duhovne muzike.

Skidanje rock muzike

Preporučujemo sajt www.punktorrents.com gde je besplatna registracija za skidanje muzike preko torenta.

Tu je i sajt www.mininova.org, koji radi bez registracije.

Na sajtu: www.mininova.org – naćićete pop, rok i pank muziku, koncerte, festivale, MTV hitove…

Za domaću rok muziku, preporuka je sajt – www.pljuga.com. Oko 90 posto muzike iz njihove baze su domaći rok hitovi. Dobar sajt za ovu vrstu muzike je i – www.yugorock.com.

Za ljubitelje domaće muzike

Izaberite nešto sa sajta – www.exyudownload.com ili www.musickeks.com, koji je pravi sajt za skidanje stare narodne muzike!

Spisak sajtova za skidanje strane muzike

www.beemp3s.org
www.soundcloud.com
www.thepiratebay.se
www.mzhiphop.com
www.goldenmp3.ru

Programi

Jedan od programa za jednostavno skidanje muzike sa interneta koji je jednostavan za upotrebu a pritom i besplatan je Frostwire. Postoji u verzijama na skoro svim jezicima, a osim muzike, pomoći će Vam da skinete, pdf knjige, video zapise…

Jedna od mogućnosti za jednostavnije skidanje muzike je skidanje sa youtuba, a za mp3 muziku, probajte na primer Bear Share.

Ako imate instaliran program Yotube downloader, koji se inače vrlo lako skida i pronalazi na mreži, najlakše će Vam biti da muziku skinete sa Youtuba.

Bear Share je besplatan program za razmenu podataka sa Interneta i jedna od vodećih aplikacija za ovu namenu. Milioni korisnika pomoću ovog programa preuzimaju muziku, fotografije, video zapise, filmove.

Skidanje muzike bez instaliranja nakog posebnog programa upućuje Vas na Google i brojne sajtove za ovu namenu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts