Zašto mladji muškarci vole starije udate žene?

Mnogi smatraju čudnim to što se neki mladji muškarci , okruženi mladim ženama, vezuju za mnogo starije. U današnje vreme godine više nisu kriterijum, pa sve više ovakvih veza vidjamo na ulicama. Evo nekoliko razloga zbog kojih su im „kuguarke“ privlačnije od vršnjakinja:

NEZAVISNOST

Starije žene uglavnom imaju uspešnu karijeru i ne zavise finansijski od svog mladjeg partnera, što će se njemu jako svideti jer ne mora da je izdržava, a neretko i on sam bude izdržavan od svoje starije partnerke.

„LAKA META“

Neki muškarci biraju starije žene jer su one po njima lako osvojive pa ne treba previše da se trude. Danas se po kafićima i na  internetu lako mogu naći slobodne i atraktivne starije žene koje traže zabavu sa mladjim muškarcem, pa za mnoge predstavljaju „laku metu“.

muskarci vole starije zene

SAMOPOUZDANJE

Starije žene su pune samopouzdanja i tačno znaju šta žele. Svesne su da svojim ljubavnim iskustvom mogu da zadovolje svog mladjeg partnera i jasno će mu pokazati šta joj prija i kako da je zadovolji tako da on ne mora da brine ni u jednom trenutku.

SIGURAN SEKS

Mnogi muškarci su sigurniji u vezi sa starijom ženom jer je mala verovatnoća da zatrudni, a i ako postoji ona sigurno uzima kontraceptivne pilule. Uz to one se ne stide da u torbici uvek imaju kondom i tako u svakom trenutku budu spremne na sve.

NE VRŠE PRITISAK

Mnoge od njih imaju neke veze i decu iza sebe pa neće vršiti pritisak da se udaju. To olakšava onim muškarcima koji ne žele ozbiljnu vezu.

ZNAJU ŠTA ŽELE

Dok mladje žene često menjaju mišljenje, starije žene tačno znaju šta žele od veze i svog mladjeg partnera. Više im znači kvalitetno provedeno vreme sa partnerom nego neki skupi izlasci pa ne morate da brinete da ćete je razočarati pogrešnim izborom mesta za izlazak.

„ZABRANJENO VOĆE“

Mnogi misle da  veza izmedju mladjeg muškarca i starije žene nije primerena. Zbog toga neki muškarci stariju ženu doživljavaju kao „zabranjeno voće“ pa veza sa njom izgleda još privlačnija.

POTREBA ZA MAJČINSTVOM

Kako svi muškarci imaju malo dete u sebi,neki tu potrebu za majčinstvom vole da zadovoljavaju sa starijom partnerkom.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts