Šta žene najviše mrze kod muškaraca?

Evo spiska tipičnih muških osobina koje Vas mogu dovesti do ludila. Ipak, kako bi smo u izlaganju bili korektni, moramo reći da lista ne važi za sve pripadnike jačeg pola! Ima i onih koji su daleko osetljiviji i razlikuju se od stereotipne slike muškarca sa Balkana. Na žalost, kažu žene, takvih je još nedovoljno!

Ponašaju se kao deca kad su bolesni ili samo prehladjeni

Kada se Vaš suprug razboli, često ume da se ponaša  kao da mu ističu poslednji minuti života. Leži po ceo dan, stalno traži hranu, čajeve, lekove i sve to na tacni! Smatra da je u toj situaciji dužnost žene da udovoljava svim njegovim prohtevima.

zene mrze kod muskaraca

Teško im je da priznaju kad nisu u pravu

Muškarci bi pre izabrali da uvek budu u pravu, pa makar od toga zavisio i njihov osećaj sreće i zadovljstva. Posebno im je važno da je njihova verzija dogadjaja ili rešenje problema iz njihovog ugla najbolje moguće i ne voli da se mešate ili ne daj Bože da kritikujete njegov pogled na svet.

Teško im je da obavljaju više radnji u isto vreme

Za žene se nekako prosto podrazumeva da svakog dana kuvaju, čiste, pomažu deci sa domaćim zadacima i vaspitavaju ih istovremeno, dok muškarci ne mogu da Vam odgovore ni na jednostavno pitanje dok gledaju TV. Još ako je utakmica u pitanju, zaboravite na njihovu koncentraciju i to da će registrovati da ste ga nešto pitali.

Seks za njih je lek za sve

Žena nije baš uvek raspoložena za seks, naročito ako su joj se u tom trenutku nagomilali životni problemi. Finansije, problemi na poslu, problemi s decom…sve će ih to omesti da budu opuštene u krevetu. S druge strane, muškarci misle da će upravo u vođenju ljubavi pronaći rešenje za sve njih. U stvari, za njih je seks rešenje za sve i nema nikakve veze sa tekućim problemima u porodici.

Neosetljivi su za detalje

Teško primećuju promene, naročito kada se radi o Vašem fizičkom izgledu a koji je zna se, visoko na listi prioriteta kod žena. Tako na primer, bilo da ste potpuno skratili vašu kosu, ili ste se podvrgli povećanju gornje usne, peglanju bora ili samo iznijansirali šiške, velika je verovatnoća da vaš muškarac neće primetiti nikakvu promenu na vama.

Mogu da spavaju dok beba plače

Svaka majka  će se razbuditi i zabrinuti ako čuje dečji plač, odmah ustati, grejati mleko, spremati flašice…Nemojte da vas iznenadjuje što tokom tog procesa hrkanje vašeg dragog ne prestaje. Svaka čast izuzecima, ali neki muškarci kao da nemaju sluha za to. Ili jednostavno imaju čvršći san od žena.

Svoje majke smatraju neprevazidjenim

Malo muškaraca je spremno da pogleda istini u oči i prihvati činjenicu da baš njihove majke nisu najsavršenija stvorenja na svetu. Verovatno Vam se desilo da za ručkom, vaš suprug prokomentariše kako te sarme njegova mama baš super pravi, bolje od Vas, i da biste mogli da pozovete svoju svekrvu kako bi vam dala njen recept! Takodje, za muškarce, majke su idealne domaćice kod kojih je dom uvek savršeno čist, a sva garderoba opeglana i pod konac!

zene ne vole kod muskaraca

Bacanje garderobe na pod

Prljavu garderobu muškarca, naći ćete svuda po kući, osim tamo gde joj je mesto u korpi za prljav veš. Muškarcu je sasvim normalno da prljave čarape budu na podu, košulje i majce okačene o stolicu ili samo elegantno ostavljene na dasci za peglanje. Naravno, Vas izludjuje to što onda ne znate šta je od toga čisto, šta nije, šta je za peglanje, šta nije…Plus-sledi vam sklapanje i sortiranje po hiljaditi put!

Opsednutost video igricama

Žene igranje video igrica smatraju aktivnošću za decu. Međutim, muškarci smatraju da za to čovek nikad nije star pa bi rado, do kraja života uživali u čarima kompjuterskih simulacija. I nije veliki problem dok ne počne da se stalno ponavlja situacija u kojoj Vi trčkarate po kući, čistite, perete…a on vivi ispred ekrana čitavu večnost, ne obazirući se na vas.

muskarci i video igrice

Misle da su definitivno bolji vozači od žena

Muškarci prosto misle da su Bogom dani za vožnju. Ako tokom vožnje naidju na neki problem u saobraćaju kao što je zastoj, odmah će reći da mora da je žena vozač kriva za to! Na žene za volanom često će gledati s podsmehom, pa možda i na vas lično. Ne uzbudjujte se, takvi su muškarci!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts