Da li je tačno da oženjeni muškarci vole bolje od momaka?

Oženjeni muškarci su oduvek bili privlačni slobodnim ženama. Oni su šarmantni, stabilni i tačno znaju šta žene žele. Da li je to dovoljno da biste zažmurile pred činjenicom da on ima porodicu?

Svi dobri muškarci su zauzeti

Da li je to zaista tako? Šta je to što vam može pružiti oženjen muškarac?
Zbog činjenice da je on zauzet, vi ćete imati više poverenja u njega. To će vam biti jedan od pokazatelja da vredi, čim je uspeo da uplovi u bračnu luku. Ako ste vi slobodni i mladi, on će vas impresionirati svojim bogatim životnim i ljubavnim iskustvom.

Vaša veza sa oženjenim muškarcem biće idealna. Vi nećete imati priliku da ga vidite u najlošijem izdanju i da se svađate sa njim oko neplaćenih računa i kućnih poslova.
On će sa vama provoditi vreme onda kada je odmoran i raspoložen. Vaši zajednički trenuci biće usmereni samo na uživanje. Vi nećete voleti čoveka od krvi i mesa, koji ima vrline i mane, jer nećete imati priliku da ga upoznate. Vi ćete voleti čoveka koji je savršen.

ozenjeni muskarci

On se neće libiti da vam udeli kompliment, da vas posavetuje čak i onda kada mu to ne tražite i da vas obraduje skupim poklonom.

Vaš partner od vas neće tražiti da mu polažete račune gde ste bili i šta ste radili, jer njega to preterano ne zanima. Pored njega ćete se osećati slobodno, voljeno i poželjno.

Vašeg zauzetog partnera ćete doživeti kao jakog i samouverenog muškarca koji je sposoban da reši svaki problem.

S druge strane, on će biti slatkorečiv i neće mu biti teško da vas uverava u beskonačnost i iskrenost svojih osećanja prema vama.

Ljubav sa njim će biti čuvana pod staklenim zvonom i baš zbog toga savršena, ali i nestvarna.

Razlozi zbog kojih ne treba da stupate u ljubavnu vezu sa oženjenim muškarcem

Šta se dešava onda kada poželite da bajku pretočite u stvarnost? Da li vas može voleti čovek koji je oženjen nekom drugom ženom?

ljubavna veza sa ozenjnim muskarcem
Veza sa oženjenim muškarcem nije pametan izbor

Ne smete biti naivni i verovati da sve konce držite u svojim rukama. Cilj oženjenog muškarca jeste da se vi zaljubite u njega i on će sve učiniti da se to desi.

On će biti vaš ljubavnik, otac i najbolji prijatelj. Svi muškarci, sa kojima ste se zabavljali, pre njega činiće vam se pogrešnim. To se dešava zato što ćete početi da verujete da savršena veza i savršeni partner postoje. I svaki drugi, koga budete sreli, biće loš i pogrešan jer neće biti uvek nasmejan, slatkorečiv i odmoran. Jednom rečiju, biće stvaran i neće vam se svideti.

U vezi sa oženjenim muškarcem, vi ćete izgubiti samopoštovanje. Dozvolićete sebi da se zadovoljavate mrvicama njegove pažnje i da uživate u nepotpunom odnosu. Slavićete sami praznike i odlazićete sami na godišnje odmore. Vašem oženjenom ljubavniku ćete, svesno ili ne, biti na raspologanju uvek kada ste mu potrebni, ali nećete moći isto da očekujete od njega.

Ako mu nekada to i prebacite, on će vam nonšalantno reći da ste znali u šta ste se upustili i da nemate razloga da se na njega ljutite. I hteli to da priznate ili ne, on će imati pravo.

Bićete lažov. Žene koje su svojevoljno nečije ljubavnice su uvek predmet osude. Neće vam biti lako da krijete od vaših prijatelja sa kim se viđate. Postoji opasnost da oni sami shvate da nešto krijete od njih i da izgube poverenje u vas.

I, za kraj, kao najgore što može da vam se desi, ako ste u vezi sa oženjenim muškarcem, jeste da počnete da se nadate da će da ostavi svoju ženu zbog vas. Najverovatnije je da se to nikada neće desiti, a ako se usudite da to tražite od njega, on će vas ostaviti.

Ako ipak ne uspete da odolite iskušenju ove vrste i upustite se u zabranjenu vezu, svedite svoja očekivanja na minimum, jer, oženjen muškarac, koliko god ružno zvučalo, traži u vama ljubavnicu i beg od stvarnosti, a ne ženu sa kojom će graditi topli dom. Imajte uvek na umu da on to već ima.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts