Šta pokloniti dečku / mužu za Dan zaljubljenih

Svaki muškarac voli da ga njegova lepša polovina mazi i pazi, pa zašto onda da mu ne priredite iznenađenje povodom Dana zaljubljenih. Naravno nije reč o vrednosti nekog poklona, jednostavno dovoljno je da ga iznenadite i da zna da njegova devojka misli na njega, jer i momci vole poklone i iznenađenja isto kao i dame.

Ako vam je potreban predlog za  poklon možda naši saveti mogu da vam pomognu, ne samo kada je reč o Danu zaljubljenih, već i ako je u pitanju poklon, godišnjica ili neka druga prilika.

ŠTA POKLONITI DEČKU?

Kada je reč o materijalnim poklonima, oslonite se na sitnice, jer sitnice život znače, kao što kaže izreka. Poklon može biti recimo vaša uramljena slika sa nekom lepom posvetom iza ili još originalnije šolja sa vašom slikom. O šolji sa slikom se možete raspitati u lokalnoj foto radnji jer danas gotovo svaki grad ima neku radnju gde možete nabaviti ovakav poklon.

Ako znate da mu je potreban neki određeni komad odeće, možete mu kupiti i nešto za odevanje ili neki muški aksesoar tipa novčanik, kapa, torbica, kaiš, šal….

Poklon može biti i dobra kozmetika  – parfen ili afteršejv, pa čak i neki dobar brijač. Ovi pokloni su i praktični a muškarci vole praktične poklone verovatno više od žena.

Za momke koji voze kola nije loše kupiti privezak za automobil ili ključeve, a ljubiteljima računara i gejmerima, nešto od kompjuterskog hardvera – USB, zanimljiv miš ili tastatura, fotrola ili silikon za telefon….
U principu sve zavisi šta ko voli i šta kome treba.

Šta da poklonite dečku ili mužu ?
Šta da poklonite    dečku   ili     mužu ?

POKLON SA ZNAKOM OMILJENOG SPORTSKOG KLUBA

Ako je vaš dragi vatreni navijač nekog sportskog kluba, onda vam je verovatno najlakše da mu odaberete poklon. Možete mu pokloniti bilo kakav predmet sa obeležjem njegovog omiljenog tima, a ako je na pomolu neki važan sportski spektakl, eto još boljeg poklona – ulaznica za utakmicu. Čak i ako ne volite sport, udovoljite svom muškarcu i provedite jedan dan uz njega i stvari koje on voli.

Lep poklon za sportiste je i zakup termina u balon sali, pa vaša jača polovina može da ode i odigra jednu utakmicu sa drugarima, a ako je u pitanju individualni sport, poput na primer tenisa, idite sami sa njim. I muškarcima znači puno kada se žene interesuju za stvari koje oni vole, pogotovo ako je sport u pitanju.

Svom dragom poklonite nešto sa znakom njegovog omiljenog kluba
Svom dragom poklonite nešto sa znakom njegovog omiljenog kluba

SEKSKI POKLON

Verovatno svaki muškarac voli kada je njegova dama i pomalo ,,bezobrazna“, zar ne? Iznenadite ga jednim striptizom ili prljavim plesom, kupite seksi donji veš i oduševite ga. Napravite romantičnu atmosferu u spavaćoj sobi. Ples ne mora da bude profesionalni, dovoljno je da vaš muškarac zna da ste rešili da se potrudite. Za ovu priliku se doterajte i našminkajte. Ovakav poklon će sigurno dugo pamtiti.

kako iznenaditi decka za dan zaljubljenih

ROMANTIČNA VEČERA

Kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka, pa možete spremiti i neki dobar obrok, sa interesantom dekoracijom i svećama. Kada je reč o izboru jela, naši momci sa Balkana uglavnom ne vole afrodizijake poput plodova mora  slično, obradujte ga sa bogatim mesnatim obrokom – neki kaloričan roštilj (karađorđeva šnicla, punjena pljeskavica, leskovački uštipak….) ili slično, će za vašeg momka verovatno biti idealan obrok.

Romantična večera kao poklon za Dan zaljubljenih.
Romantična večera kao poklon za    Dan    zaljubljenih.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts