Najbolje kratke frizure poznatih ličnosti

Ukoliko tražite inspiraciju za svoju frizuru dobar izbor su uvek poznate ličnosti i njihovi stilisti koji rade stvarno dobar posao, naročito kada je reč o kratkim frizurama. Kratka kosa je u trendu, a pogledajte kako je nose neke od najpoznatijih holivudskih zvezda.

Hale Beri

Ova holivudska glumica zaista je postavila standarde kada je reč o kratkim frizurama. Dugi niz godina nosi kratku kosu koja na njoj izgleda savršeno i na crvenom tepihu i u kupovini namirnica. U jednom intervjuu za Elle magazin izjavila je kako se ona oseća baš kako treba kada nosi kratku kosu i da joj to najviše prija. Ako ste i vi sličnog razmišljanja, možete potražiti inspiraciju od nje, jer je ona tokom godina usavršila sve varijante kratke kose.

hale-beri-kratka-kosa

Aleksa Čang

Ova trendseterka ostaje verna svojoj kratkoj kosi, menjaju joj s vremena na vreme oblik i tako vešto izbegavajući dosadni izgled. Posvetljivanje pramenova na kraju, popularni „ombre“ moguć je i na kratkoj kosi kao što je to lepo pokazala Aleksa Čang. Ovakva frizura ističe oči i deluje neobavezno i zanimljivo.

aleksa-cang-kratka-kosa.jpg

Odri Hepbern

Neprevaziđena ikona stila i elegancije Odri Hepbern je nosila kratku kosu sa šiškama do pola čela odišući ženstvenošću kršeći tako sve predrasude o kratkoj kosi kao muškobanjastoj.  Otmenost i jednostavnost u njenom slučaju idu zajedno, pa ako se dvoumite ugledajte se na nju, i sigurno nećete pogrešiti. Još jedan plus ovakvoj frizuri jeste taj što se lako održava i ide uz sve.

odri-hepbern-kratka-kosa.jpg

Lejton Mister

Prelepa glumica iz megapopularne serije „Tračara“ skratila je svoju dugu kosu na bob frizuru i sada je nosi zabačenu iza ušiji i ravnu. Ova frizura takođe je jednostavna, ali istovremeno moderna i šik i odgovara gotovo svim oblicima lica. Zanimljive minđuše savršeno bi upotpunile ovaj izgled, pa eto prilike da se počastite i jednim komadom nakita uz novu frizuru.

lejton-mister-kratka-kosa

Ema Votson

Kada se završilo snimanje poslednjeg dela filmova o mladom čarobnjaku Hariju Poteru, ova mlada glumica napravila je svojevrsnu stilsku prekretnicu u svom životu i skratila svoju dugu kosu na izrazito kratku Piksi frizuru. Postala je tako zapaženija u svetu mode i filma i istakla ženstvenstost i svoju ličnost na jedan neobičan način dokazavši tako da je devojka sa stavom. Ako želite sličnu promenu u svom životu, budite hrabre po uzoru na Emu Votson i sigurno ćete biti primećene. Sada joj je kosa već porasla, ali svi se i dalje sećaju kako je savršeno izgledala sa jako kratkom kosom.

ema-votson-kratka-kosa

Dženfer Lorens

Dženifer je priznala da je svoju dugu kosu skratila jer nije više mogla da je oblikuje, iznova i iznova fenira, uvija i farba. Zbog svih tih procesa kosa joj se dosta oštetila i ona je odlučila da je bolje imati kratku, a zdravu nego dugu a iskrzanu i suvu kosu. Ako je i vaša kosa previše oštećena, razmislite o primeru poznate glumice. Bezbroj je mogućnosti za frizure, samo je potrebno da odaberete pravu za vaš oblik lica. Zasijaćete u masi dugih, istih frizura i uštedeti sebi i vreme i novac. Možete se ugledati na Dženifer i ostaviti duže šiške koje ćete prebaciti na jednu stranu.

dzenifer-lorens-kratka-kosa

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts