elegantne haljine do kolena za svadbu

Najlepše elegantne haljine do kolena

Elegantne haljine do kolena

Da biste izgledale moderno i trendi u nastupajućoj sezoni slobodno se vratite stilu koji podrazumeva dužinu haljina do kolena. Ova dužina haljina priliči skoro svakoj figuri a dobro stoji i trudnicama.

Ženske haljine do kolena su posebni pokazatelj žene od stila i deluju vrlo prefinjeno. Za seksi izgled ne morate uvek nositi ekstra mini haljine. Ova srednja dužina takodje je vrlo atraktivna.

Modeli su najrazličitiji i mogu se naći za gotovo svaku priliku: svečane prilike, izlaske, žurke, večeru, odlazak na posao ili običnu popodnevnu šetnju sa drugaricama.

Kad jednom nadjete i kupite haljinu sa dužinom do kolena koja vam dobro stoji, verujemo da čete se teško odvojiti od nje i postaće vam jedan od omiljneih odevnih predmeta koji imate u ormanu. Isto kao i mala crna haljina koju treba da ima svaka žena, slično pravilo važi i za haljinu srednje dužine.

elegantne haljine

Haljine od trikotaže idealne su za svaki dan pa i posao, dok su elegantniji materijali pogodni za svečanije i formalnije prilike.

Na osnovu vaše figure I kilaže, birajte odgovarajući model. Uske haljine koje idu potpuno uz telo preporučljive su vitkijim damama, a ako imate malo šire kukove, ova dužina haljina pomoćiće vam mnogo ako izaberete model koji naglašava dekolte i gornji deo siluete, a u donjem delu se širi. Zato su ove haljine jako popularne jer vrlo dobro umeju da sakriju nedostatke i figuri i gradji tela. Takodje, izdužuju noge i pokrivaju gornji deo nogu koje su nekada problem kada imate celulit.

Klasične haljine sa dužinom do kolena skoro nikada ne izlaze iz mode I uvek su u trendu. Mogu se samo menjati, od sezone do sezone, materijali od kojih su sašivene i detalji koje uz njih kombijujete: cipele, tašne, trake, nakit, detalje u kosi…

Uske elegantne haljine do kolena

Uske haljine sa dužinom do kolena pogodne su za svaku priliku u kojoj treba da izgledate šik i elegantno. Izaberite materijale kao što su saten ili taft. Crna boja uvek dolazi u obzir a možete eksperimentisati i sa drugim ili jarkim bojama. Uz efektnu obuću, i najjednostavniji kroj haljine srednje dužine od kvalitetnog materijala, sigurno ćete biti primećeni.haljine do kolena uske elegantne

Elegantne haljine do kolena za svadbu

Kad se spremate za odlazak na venčanje i svadbeno veselje, birajte elegantne haljine ali slobodno u življim bojama ili šarene. Dužina do kolena pokazaće da gajite dobar ukus i da ste žena od stila. Svi laganiji materijali i krojevi su dozvoljeni. Izgled će biti svečaniji ako dodate efektan nakit i obuću koja će se slagati sa modelom haljine.

elegantne haljine do kolena za svadbu

Jednostavne elegantne haljine za trudnice

Trudnicama sve stoji pa tako i haljine sa dužinom do kolena. Birajte šire modele jer je osnovno pravilo kada ste u drugom stanju da se osećate udobno i nezategnuto. Stomačić će izgledati simpatično kako u užim tako i u nešto širim modelima. Birajte vedrije boje u skladu sa vašim stanjem i obuću koja nije sa preterano visokim potpeticama. I ravna obuća može biti dobar izbor.

haljine-do-kolena-za-trudnice1

Klasične elegantne haljine za posao

Elegantne haljine srednje dužine su kao stvorene za odlazak na posao. Udobne su, nećete se u njima osećati neprijatno, uvek ćete delovati ozbiljno i predano poslu. Naravno izbegavajte pretesne modele i one od šljaštećih materijala. Čipka je dozvoljena ali samo kao detalj.

Zaposlene žene treba da budu zahvalne tvorcu ovakve haljine jer, kad ne znate šta obući za posao, haljine jednostavnog kroja i jednobojne u srednjoj dužini brzo rešavaju problem.

Ne preterujte sa izraženim dekolteom, neka haljina bude ni preuska ni preširoka i dobili ste dobitnu kombinaciju za još jedan radni dan!

haljine do kolena za posao

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts