Alter obuća – domaći kvalitet i povoljne cene

Alter obuća

Kompanija ALTER iz Čačka bavi se proizvodnjom, distribucijom i prodajom obuće i na našem tržištu je prisutna 20 godina. Alter obuća se proizvodi u raznim delovima sveta – u Kini, u Srbiji u Indiji, u Italiji i u Turskoj. A prodaje u više od 400 maloprodajnih objekata širom Srbije, Crne Gore, Federacije BiH i Hrvatske, ali i Nemačke i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza.

Alter obuća je moderna a istovremeno otmena i jednostavna. Proizvodni asortiman ALTER aktuelne kolekcije obuhvata više od 750 najrazličitijih modela ženske, muške obuće, kao i ženskih torbi i tašni. Dečija obuća za sada nije deo asortimana ali za decu su prilagodljivi manji brojevi ženske ili muške Alter kolekcije. Iako većina Alter modela nastaje u fabrikama u Kini, kvalitet je prilično zadovoljavajući jer su kontrolu kvaliteta i dizajn zaduženi domaći stručnjaci, što potvrdjuju i pozitivna iskustva kupaca.

Prodajni objekti Alter obuće nalaze se u skoro svim većim mestima Srbije: Osim Beograda , Niša i Novog Sada, Alter obućase može kupiti u Šapcu, Kruševcu, Kragujevcu…

Ako više volite online šoping, posetite sajt firme na: www.alter-ca.com. Čeka Vas kompletan opis svih modela iz Alter ponude.

Predstavljamo Vam neke modele iz muških i ženskih kolekcija i njihove cene:

Ženska Alter obuća

Patike i baletanke

Veliki izbor uslovljava i prilično veliki raspon cena pa se tako baletanke i ženske patike mogu naći po ceni od 750 dinara, ima modela i od  1 000 dinara a i skupljih.

alter-baletanke

Ove sezone popularne patike sa punom petom odnosno sa platformom, nudi i Alter obuća i to po ceni od oko 3 000 dinara.

alter zenske patike1

Vrlo povoljni su opušteni modeli ženskih patika u više veselih boja i od platna. Koštaju oko 1 000 dinara.

alter-zenske-patike2

Cipele i ženske čizme

Ženske cipele i sandale (ravne bez štikle ili sa petom različite visine) koštaju od oko 1 500 dinara pa naviše u zavisnosti od kolekcije i modela. U trendu su jarke boje a Alter ih je vešto kombinovao i napravio jedinstvenu kolekciju koju odlikuje i visoka platforma.

alter zenske cipele1

Cipele od antilop kože su takodje deo Alter kolekcije i staju oko 2 000 dinara. Salonke u najrazličitijim modelima i bojama koštaju od 2 500 dinara i više.

alter salonke1

Za jesen i za zimu 2014. godine, cene novih modela čizmi kreću se od 3 500 dinara, preko modela koji koštaju 4 000, 4 500 dinara i skuplje. Duboki modeli često su izradjeni od kombinacije mat i brušene kože u drugačijim bojama.

alter zenske cizme

alter zenske cizme2

Popularne ugg čizme mogu se naći i po ceni od 1 000 dinara.

alter-zenske-cizme6

Atraktivne i više nego moderne bajk ženske čizme koštaju oko 3 000 dinara. Posebno su atraktivni modeli od  antilopa sa resama ili sa nitnama.

alter zenske cizme4

Alter kolekcija čizmi, uvrstila je u ovogodišnju kolekciju i nezaobilazne gležnjače po ceni od oko 3 500 dinara.

alter-zenske-cizme8

Ženske Alter papuče su takodje deo kolekcije koji vredi pogledati.

Muška Alter obuća

Muške Alter cipele dolaze u vidu dubokih modela u stilu kanadjanki ili kao sportski modeli u vidu patika. Naravno, Ima i dosta elegantnijih modela. Cene su od 4 000 dinara pa naviše.

alter muske cipele1

alter muske cipele3

Na kraju, preporučujemo kolekciju muških Alter papuča. Izradjene su od mat ili brušene kože, elegantnog dizajna i zagasitih boja. Cena: oko 2 500 dinara.

alter muske papuce1

alter-muske-sandale

Opušteniji modeli od antilopa su malo povoljniji. Muške Alter sandale za različite prilike koštaju oko 2 500 dinara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts