Najbolje odevne kombinacije za izlazak u grad

Odevne kombinacije za izlazak

Izlazak u grad trpi sve moguće kombinacije, dozvoljeno je eksperimentisanje i sa materijalima i sa bojama. U zavisnosti od toga da li idete samo u kafić ili u planu imate ludovanje u diskoteci tokom cele noći, potrudite se da napravite pravi izbor. Mogućnosti za odevne kombinacije su skoro neograničene. Samo je bitno garderobu uskladiti sa vašim očekivanjima, omiljenim bojama i naravno sa figurom.

Odeća za večernji ili noćni izlazak treba takodje da bude u skladu sa vašim godinama ali i temperamentom.

Da počnemo sa nezaobilaznim džinsom. Farmerke nikada neće izaći iz mode i čini se da nikada neće prestati biti omiljen komad garderobe, jer je džins moguće kombinovati sa skoro svakom obućom, bluzama, torbama, ostalim detaljima…

Kombinujte džins sa visokim potpeticama, belim sakoom, a utisak upotpunite crvenom pismo torbicom.

Takodje, bela lagana tunika sa otkrivenim ramenima će odlično ići uz farmerke koje su pri dnu nogavica nešto šire, što je idealno za visoke šik štikle. Utisak pojačajte efektnim nakitom.

Fensi farmerice odličan su izbor za večernji izlazak
Fensi farmerice odličan su izbor za večernji izlazak

Haljine su kao stvorene za ludu noć u diskoteci. Kratke, na bretele, sa šljokicama ili od šljaštećih materijala, odlične su celovečernje djuskanje i pravi noćni izlazak. Važno je da uz ovako efektne haljine treba izbegavati napadan nakit.

Letnje kratke haljine odličan su izbor za žurke i noćne izlaske
Letnje kratke haljine odličan su izbor za žurke i noćne izlaske

Nešto drugačlije haljine, takodje kratke, biće pogodnije za sedenje u omiljenom baru ili kafiću. Mala crna haljina je poznata kao izbor kod koga nikada nećete pogrešiti. Letnje večernje haljine su najčešće nošeni komad garderobe kada su ozlasci u pitanju. Crvena je posebno efektna i uvek preporučljiva kada ste u nedoumici. Haljine koje su u trendu ove sezone mogu biti i dvobojne, sa mašnama, uske u gornjem delu, a u donjem delu znatno šire. Izaberite onaj model koji će istaći atribute vaše figure.

Elegantne večernje haljine odličnan su izbor za izlazak
Elegantne večernje haljine odličnan su izbor za izlazak

„Must have“ i ove sezone su helanke: kožne ili od drugih materijala, jednobojne, prugaste, šarene… kao stvorene su za izlazak u grad. Trpe visoke i potpetice srednje dužine, pa i baletanke, razne modele čizmi… Kombinujte ih sa karo košuljama, sakoima, belim opuštenim košuljama, običnom belom majcom, laganim mantilima u nekoj efektnoj jarkoj boji…

Sve vrste helanki dobar su izbor za izlazak u grad
Sve vrste helanki dobar su izbor za izlazak u grad

Još jedan komad garderobe koji obavezno morate imati ako pratite ovogodišnje trendove je šorts. Heklani, pleteni, običnog kroja ili sa atraktivnim detaljima, šortsevi u različitim bojama odlični su za kombinovanje odeće za večernje izlaske. Kombinujte šortseve sa košuljama, majicama, rolkama…

Ispod njih možete nositi tanke helanke ili čarape u raznim bojama. Uz šortseve takodje ide skoro sva obuća, naročito čizme do preko kolena.

Šortsevi i bluze sjajna su odevna kombinacija za letnji izlazak
Šortsevi i bluze sjajna su odevna kombinacija za letnji izlazak

Pantalone, one slim kroja i u jarkim svim mogućim bojama takodje su odlične za izlazak u grad. Iako na prvi pogled možda mogu delovati suviše obično, varate se da, ako se odlučite za njih, ćete izgledati nesredjeno. Naprotiv, uz atraktivne moderne ešarpe, glomazan nakit i bluzu, sako ili majicu od nekog svečanijeg, šljaštećeg materijala, delovaće kao savršen izbor za izlazak! Visoke potpetice biće dodatni atraktivni detalj koji će izdužiti figuru i dati potrebnu dozu elegancije.

Elegantne pantalone takodje su dobar izbor za izlazak u grad
Elegantne pantalone takodje su dobar izbor za izlazak u grad
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts