Ženske dečije frizure za rodjendan

Rodjendanske dečije frizure za devojčice

Vaša mala devojčica raste iz dana u dan i sigurno ste se začudili kada Vam s vremena na vreme kaže da želi da izgleda poput vas, da želi da proba vašu šminku ili da ima frizuru kao njena omiljena junakinja iz serije ili crtanog filma. To znači da polako počinje da izgradjuje svoj stil. Pomozite joj savetima i učinite da se oseća kao prava princeza, ne samo kada su u pitanju ženske frizurice za svaki dan, odlazak u vrtić,školu ili u šetnju obližnjim parkom, već posebno kada su u pitanju svečane prilike.

Potrebno Vam je samo malo mašte i uigranosti

Devojčice posebno žele da izgledaju jedinstveno kada slave rodjendan ili kada su gošće na rodjendanima njihovih prijatelja i vršnjaka. Dečje frizure su poseban izazov za roditelje, jer uvek morate uzeti u obzir želje vaše mezimice, koje vrlo često mogu biti nerealne, a zahtevi preveliki. Nemojte se čuditi – vaša ćerka misli da ste svemogući i da ste sa četkom, češljem i gumicama sigurno  vrlo vešti.

Svaka mama će sigurno uživati u probanju različitih svečanijih frizurica za devojčice. Osim lepe haljinice ili zanimljive moderne odevne kombinacije, novih modernih cipelica, nadjite malo vremena da zajedno sa ćerkicom uživate u pravljenju rodjendanske frizure jer ćete se sigurno  dobro zabaviti I pokazati svoju ljubav.

Odvojite vreme za vašu mezimicu

Nabavite šarene gumice za kosu, interesantne ukosnice I šnalice, rajfove , trake, ukrasne cvetove I krenite u avanturu. Pletenice, kikice, repići… izbor je neograničen I zavisi samo od vaše mašte.

Da bi vaša devojčica izgledala jedinstveno I čarobno na rodjendanu i bila ponosna na svoju frizuru, nije neophodno da budete frizerski stručnjak. Dovoljno je dosta ljubavi I malo pažnje I umešnosti sa dozom strpljenja za eventualne hirove Vaše mezimice.

Postoji mnogo jednostavnih frizura za devojčice. One će sigurno biti lepe I ako samo imaju čistu lepo počešljanu kosu. I jedna šnalica će ih učiniti prelepom! Ali, priuštite im nekada više vremena I pažnjei načinite ih pravim malim damama. Mi Vam predstavljamo nekoliko najlepših predloga frizure za rodjendan.

Pokušajte da napravite neku od  frizura sa sledećih fotografija, nije toliko komplikovano, koliko Vam se čini. Vaša devojčica će biti presrećna, ali i vi , jer ste sami bili majstor malog remek dela.

Cvetovi u kosi

Cvetovi u kosi su predivan ukras za devojčice. Možete jednostavno staviti u kosu šnalicu sa veliki cvetom u nekoj jarkoj boji. Takodje, možete staviti rajf koji kao aplikaciju ima predimenzionirani cvet ili traku sa cvetnim detaljem. Ako želite da devojčici podignete kosu, cvetići koji ukrašavaju gumicu oko repa daće svečani ton I ljupkost u isto vreme.

devojcica kosa1

decije frizure

Šnale sa motivima cvetova možete koristiti I da povežete nekoliko pletenica I posao je gotov – dobili ste svečanu frizuru za tili čas!

devojcica kosa2

Nezaobilazne pletenice

Pletenice I kike su osim kod devojaka I žena, poslednjih sezona nezaobilazne kao deo frizura I kod devojčica. Vaša mezimica će izgledati savršeno sa dve kike ili sa jednom pletenicom koju ćete pustiti da pada s jedne strane. Izaberite klasičnu pletenicu ili žito kiku.

decije frizure rodjendan

rodjendanske frizure

Pletenice možete kombinovati I sa puštenom kosom. Zavežite običan konjski rep, a jedan pramen iz repa izdvojite I od njega napravite pletenicu. Zatim uvijte peletenicu oko ostatka koseiz repa  I vežite. Frizura za vašu mezimicu je gotova I biće sigurno zapažena.

devojcica kosa6

Možete napraviti jednu ili dve riblje kosti I vezati interesantnim gumicama.

Generalna proba

Ako smatrate da ste malo umešniji, ispletite dve pletenice koje ćete vezati u obliku srca. Vaša devojčica će na rodjendanu sigurno izgledati jedinstveno.

decije pletenice

Možda nije loša ideja da dan pre svečane prilike za koju pripremate vašu devojčicu, izvežbate pravljenje frizure I proverite veštost vaših prstiju, da se ne bi desilo da joj obećate savršenu frizuru, a da je potom razočarate, jer se niste baš najbolje snašli.

Srećno i uživajte u vremenu provedenom s vašim najmladjima!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts