Gde kupiti baštenske stolice na rasklapanje

Baštenske stolice na rasklapanje su prava stvar ako vam je vrt skromnih dimenzija, kao i ostava gde ćete ih lako držati preko zime i neće Vam biti potrebno mnogo prostora. Takodje, ako imate zatvoreni balkon, možete ih koristiti preko cele godine.

Kupite baštenske stolice sa platnom koje je zamenjivo

Obično su baštenske stolice napravljene od drveta i platna koje nekada možete sami promeniti ako želite da menjate desene i šare na platnu. Nekada ove presvlake možete da sašijete i sami.

Ako stolice za baštu nisu prelakirane, to uradite sami vodootpornim premazom

Obavezno kupujte baštenske stolice koje su premazane zaštitnim vodootpornim lakom, jer nikada se ne zna kada će iznenadni letnji pljusak.

Ako rešite da kupite one jeftinije stolice i uštedite, obavezno stolice premažite sami kako biste ih zaštitili od pucanja zbog vlage od kiše.

Najjeftinije je naći na oglasima polovne stolice, a onda im možete promeniti platno I prelakirati ih. Tako možete dobiti komplet stolica I za manje od 3000 dinara.

Domaća radinost

U oglasima se prodaju I čitavi kompleti stolica ali I pojedinačno. Tako na sajtu www. kupindo.com imate ponudu novih stolica na rasklapanje u zelenoj boji koje su radjene u dekupaž tehnici. Kupljena roba preuzima se lučno u Pančevi ali je moguće dase šalje i City expressom.Osim zelene, stolice možete naručiti i u drugim bojama po izboru.

Stolica u dekupažu košta 1000 dinara.

Na istom sajtu reklamiraju se privatne stolarske radnje koje stolice na rasklapanje rade po porudžbini. Takodje robu možete preuzeti lično ili će Vam po uplati poslati nekom kurirskom službom. U velikoj Ivanči ozradjuju stolice narasklapanje u beloj boji, i ostalim nijansama, a cena je 1500 dinara.

bastenske stolice

Robne kuće

Robna kuća “Kika” nudi veliki izbor baštenskog nameštaja. Osnovni model stolice na rasklapanje dostupan je u venge, natur, zelenoj , narandžastoj I crvenoj boji. Izradjene su od bukovog drveta, lakirane,rasklopive su I dimenzija – Š/V/D: 42,5x79x7-47,5 cm. Cena ovih stolica je 1,999 RSD.

stolica rasklapanje kika

Najjeftinije stolice na rasklapanje

Najjeftinije stolice našli smo na Kupindu. Koštaju svega 425 dinara.  Plaćanje je pouzećem a rok isporuke:5 dana Stolice su bele boje od drvenih letvica. Dimenzije ploče su 30×35 cm ,a visina 30 cm. Male su I jednostavne, pogodne za male terase, bašte, kampovanje, ribolov i slične prilike. Stolice nisu lakirane.

stolica-rasklapanje-mala

Stolice možete kupiti i u kompletu (jedan sto I dve stolice – 2000 dinara) Pogledajte kompletnu ponudu ove radionice na http://www.kupindo.com/Clan/hausmaster/SpisakPredmeta_strana_1.

Baštenske stolice od punog drveta

Na istom sajtu imate ponudu stolica na rasklapanje od punog drveta. Plaćanje je unapred ili pouzećem ako Vam stolice šalju kurirskom službom, a cena – 2 200 dinara.

Stolica na rasklapanje je od punog drveta, čvrsta. Visina naslona je 77 cm, sirina – 39 visina sedista – 42 cm, sirina -34 cm.

Autlet prodavnice nameštaja

Baštenski stolovi i stolice, setovi stolica i stolova za baštu i sve drugo što vam je potrebno, nudi I proizvodjač nameštaja “Arti” čije proizvode možete naći u autlet prodavnicama nameštaja.

U ponudi su stolice i klupe za baštu, baštenski stolovi sa setovima stolica, plastčne stolice za baštu i rasklopive stolice od drveta, otporne na sve vremenske uslove.

Mala Arti stolica na rasklapanje, pogodna za izuzetno male bašte pravi se u jarkim bojama I košta svega 690 dinara.

stolica-rasklapanje-arti-mala

Nešto skuplja varijanata je Arti stolica na rasklapanje sa naslonom od metala I plastike koja košta 1290 dinara a radjena je u jarkim bojama sa zanimljivim desenima. Dimenzije su 440x460x800mm.

stolica-rasklapanje-arti-velika

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts