Kakve su Garnier farbe za kosu

Koje Garnier farbe za kosu postoje?

Garner farbe za kosu bez amonijaka.

,,Garnier“ je brend sa tradicijom dugom preko šezdeset godina. Iza sebe ima veliko iskustvo, ne samo kada je kosa u pitanju već i nega lica, tela, kože, kao i oblikovanje kose. Međutim kakva su njihova iskustva kada je farbanje kose u pitanju?

Postoji nekoliko linija Garnier farbi za kosu, svaka je na svoj način jedinstvena, u zavisnosti od vašeg tipa kose. Neke od njih su su:

Garnier Color & Shine bez amonijaka – za sve one koji žele sjajnu kosu. Obogaćena je ekstraktom brusnice i arganovim uljem. Garnier farba za kosu Color and Shine sjajna za optimalno pokrivanje sedih pramenova kose a vlas čini glatkom. Ovo je specijalna linija za farbanje kose bez amonijaka.

garnier-farbe-za-kosu-1
Garnier farbe za kosu bez amonijaka Color & Shine

 

Garnier Nutrisse – boja koja ujedno i hrani kosu voćnim uljima koja se nalaze u njenom sastavu. Osim što boji, čini kosu mekanom i dubinski je hrani, što je još jedna prednost ovih farbi za kosu.

Gernier Nutrisse farbe za kosu
Gernier Nutrisse farbe za kosu

Garnier farbe za kosu Color Naturals – sa ovom Garnerovom farbom vaša kosa imaće duplu zaštitu. Osim što ćete dobiti dugotrajnu i bogatu boju, vaša kosa biće svilenkasta i sjajnija nego inače, zahvaljujući hranljjivim uljima.

Garnier farbe za kosu Color Naturals
Garnier farbe za kosu Color Naturals

Garnier Color Sensation – za ovu farbu Garnier tvrdi da pokriva sede vlasi i do sto posto a sama boja traje do devet nedelja. Osim što kosu čini sjajnom ima i veoma prijatan miris, što nije specifično kada je reč o farbama za kosu. U ponudi su vam devetnaest nijansi.

Garnier Color sensation su takođe veoma popularne farbe za kosu
Garnier Color sensation su takođe veoma popularne farbe za kosu

Garnier Olia bez amonijaka – u pitanju je kolekcija koja je dodatno obogaćena uljima. Na raspolaganju vam je dvadeset jedna nijansa, koja će u potpunosti prekriti sede i učiniti kosu sjajnijom i do sedamnaest prosto više. Farba je ne sadrži amonijak i čini kosu znatno mekšom.

Garnier Olia farbe za kosu bez amonijaka
Garnier Olia farbe za kosu bez amonijaka

Paleta boja. Koje su najpopularnije Garnierove nijanse za farbanje kose?

Paleta boja Garnierovih farbi za kosu je zaista raznolika. Neke od najpopularnijih nijansi su ledeno plava, boja meda, smeđe nijanse ( sve vrste), pepeljasto plava, svetlo smeđa, zlatno plava, više varijanti ,,crvene“ ali i mnoge druge boje i nijanse.

U parfimerijama i radnjama specijalizovanim za negu i farbanje kose, možete pronaći Garnierovu paletu boja. Međutim morate imati u vidu ono staro pravilo da postoji mogućnost da vam farba ne ispadne onako kao što ste očekivali ili da uopšte ne liči na onu sa kutije. Sve zavisi od vaše trenutne boje, naravno da ako vam je kosa crna, ne možete iz prvog pokušaja dobiti željenu plavu. Zato je potrebno da se pre farbanja konsultujete sa svojim frizerom i da se prvi put ofarbate u nekom frizerskom salonu.

Omiljene boje Garnierovih farbi za kosu su:  ledeno plava, boja meda, smedje nijanse, pepeljasto plava, svetlo smedja, zlatno plava, crvena...
Omiljene boje Garnierovih farbi za kosu su: ledeno plava, boja meda, smedje nijanse, pepeljasto plava, svetlo smedja, zlatno plava, crvena…

Cene Garnierovih farbi za kosu

Cena farbi za kosu varira u zavisnosti od vrste koju uzimate i naravno gde kupujete. Tako na primer, ako naletite na akcije koje su zaista česte kada su ovi brendovi u pitanju, cena Color Sensation marke je oko četristo dinara, Color Naturals oko trista dinara, Olia farbe bez amonijaka je nešto skuplja i moćiće da se nađe za petsto sedamdeset dinara, i tako dalje. Dakle cene su različite, ali pristupačne.

Iskustva i alergije na Garnierove farbe za kosu. U kojim slučajevima ne možete farbati kosu?

Nije poželjno farbati kosu ako ste prethodno na nju naneli kanu, jer možete oštetiti dlaku. Iskustva drugih korisnica kažu da nije poželjno farbati se u trudnoći ili ako dojite bebu, zato kada poželite da se farbate a očekujete prinovu, konsultujte se sa svojim lekarom.
Naravno i kod Garnierovih farbi za kosu uvek postoji opasnost od alergija. Ako se farbate po prvi put i nemate iskustva sa Garnijerovim farbama za kosu, poželjno je da uradite jednostavan test kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Dva dana pre tretmana nanesite malo farbe iza uha i ako nemate neku reakciju na koži slobodno se ofarbajte. Nije loše da uradite test ni ako prvi put koristite Garnierove farbe za kosu.

Kakva su iskustva sa Garnierovim farbama za kosu?
Kakva su iskustva sa Garnierovim farbama za kosu?
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts