Golden Rose kozmetika – vrhunske maskare i lakovi za nokte po povoljnim cenama

Golden Rose dekorativna kozmetika je godinama prisutna na našem tržištu a dame koje se iole razmeju u šminku znaju da ovaj brend nudi zadovoljavaući kvalitet po vrlo razumnim cenama.

Uvoznik Golden Rose kozmetike za Srbiju je Danijela komerc iz Pančeva, a prodajna mesta su, možemo slobodno reći, skoro svaka parfimerija ili drogerija u zemlji.

Pristupačne cene i pristojan kvalitet, rezultirali su  time da je mnogo pozitivnih recenzija na temu Golden Rose proizvoda. Iskustva korisnica su medjutim različita, ali se prigovori uglavnom odnose na trajnost ove dekorativne kozmetike.

Golden Rose liniju, proizvodi turska kompanija Erkul Cosmetics koja je osnovana 1983. godine.  Paleta proizvoda poput kremastih podloga, kompaktnih rumenila, senki za oči, maskara, karmina, sjajeva za usne i lakova za nokte je zaista široka! Erkul Cosmetics izvozi svoje proizvode u 86 država na pet kontinenata, uključujući Ameriku, Severnu Afriku, Bliski istok, Balkan, bivše republike SSSR-a i Evropu. Golden Rose kozmetika se proizvodi u Istanbulu.

Golden Rose lakovi za nokte

Lakovi za nokte su jedan od glavnih aduta ove kozmetičke kuće. Predstavljamo Vam dve, po našem izboru, kolekcije vredne pažnje:

– Sweet Color Graffiti Nail Art, omogućava novi i oroginalan umetnički stil na vašim noktima, pa ćete uz malo vežbe imati nokte kao daste ih ulepšavali u profesionalnom studiju. Kombinacije su isključivo vaš izbor.

golden rose lakovi grafiti

– Fashion Color Nail Lacquer, kolekcija koja pruža očaravajući svetlucavi sjaj na noktima. Brzo se suše, i dostupni su u dosta trendi boja.

golden rose lakovi fashion color

Golden Rose Puderi

Golden Rose proizvodi klasične tečne i kamene pudere, kremaste podloge i pudere u prahu.

– Mineral Foundation, tečni puder, sadrži minerale i prirodna ulja, lako se nanosi i koži pruža osećaj lakoće, svežine pritom dobro pokrivajući nedostatke i nesavršenosti na koži lica. Koža će biti blistava, a minerali iz blage formule pudera, omogućavaju koži da diše i prave svojevrsu barijeru  između kože i okruženja. Puder je obogačen i vitaminima i UV zaštitom (SPF 15) . Puder je vodootporan i prija svakom tipu kože. Ne sadrži parabene, veštačke arome ni talk.

golden rose tecni puder

– Golden Rose kameni puder je novi presovani puder koji dobro pokriva nedostatke na koži bez neugodnog osećaja suvoće. Lako se nanosi i daje savršen, gladak i baršunast izgled  licu. Sadrži UV zaštitu SPF15 i vitamine E i A. Koža će biti svilenkasta i matirana a šminka postojanija.

golden-rose-kameni-puder

Golden Rose rumenila

Osim klasičnih presovanih, takozvanih kamenih rumenila, Golden Rose u ponudi ima i rumenila u kuglicama.

– Ball Blusher sadrži raznobojne kuglice napravljene tako da daju  blag, baršunasti efekat  licu.  Meke su i svilenkaste i pružaju prirodan izgled.

golden-rose-rumenilo

Golden Rose senke za oči

Paleta senki koju predstavljamo idealna je za dame koje se često šminkaju a mogu poslužiti i profesionalcoma jer je spektar boja zaista veliki.

– Selective Color Palette Eyeshadow je ekskluzivna paleta boja iz nove kolekcije senki. Sastoji se od 12 nijansi senke za oči, u 3 reda. Kombinovanjem možete dobiti razne efekte make up-a, od prirodnih i diskretnih do dramatičnih. Svaka paleta se sastoji iz mat, satenskih, bisernih i svetlucavih nijansi  koje sadrže mikronizovane pigmente. Lako se nanosi, ima glatku strukturu i prilično je trajna.

golden-rose-senke

Golden Rose maskare

Desetine maskara različitog kvaliteta i cena nudi ovaj proizvodač. Maskare su svakako jedna od kvalitetnijih linija Golden Rose kozmetike, posebno imajući u vidu više nego povoljnu cenu.– Miracle Lash Mascara sardži novu poboljšanu formulu sa fleksibilnom četkicom. Ne stvara grudvice, daje volumen i dužinu trepavicama. Prilično je trajna i ne razmazuje se.

golden rose maskara1

– Cat Walk Mascara ima specijalno dizajniranu jedinstvenu četkicu koja  pruža savršeni pun volumen i definisane trepavice.

golden rose maskara2

Golden Rose ruževi i sjajevi za usne

– Perfect Shine Lipstick ruževe naći ćete u dvadesetak nijansi. Meke su i baršunaste strukture, lako se nanose a i hidriraju usne jer sardže vitamine A i E. Paleta dostupnih boja kreće se od roze do crvene i od bež do narandžaste. Pružaju mat ili sedefasti efekat.

golden rose ruz

Beauty Multicolor Diamonds Lipgloss, sjaj za usne inspirisan blistavošću dijamanata.

golden rose sjaj

Usne će biti atraktivne i svetlucave jer sjaj ima formulu koja reflektuje svetlost.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts