Swatch satovi – Švajcarski kvalitet po povoljnim cenama

Swatch satovi

Možda je činjenica što su Swatch satovi napravljeni u Švajcarskoj, dovoljno objašnjenje popularnosti ovog brenda širom sveta. Gotovo da nema države gde nema distributera i prodavnica koje su namenjene isključivo Swath-u i koje nude poznati švajcarski kvalitet. Swatch modeli satova su toliko raznovrsni i postoje linije za sve uzraste i sve prilike. Posebno su popularni i zbog svoje relativno povoljne cene.

swatch satovi

Promocija sporta

Sport je suštinska komponenta Swatch identiteta. Swatch promoviše i podržava akcije koje uključuju sportske aktivnosti još od prvih dana postojanja kompanije. Svoju podršku pokazuje kroz zvanična merenja vremena i sponzorstva širokog spektra na uzbudljivim sportskim događajima širom sveta.

Stalne inovacije – novi proizvodi i novi modeli

Za oko 30 godina postojanja, švajcarski proizvodjač satova je predstavio izuzetan niz inovativnih proizvoda, od prvih Swatch Originals satova sa kožnim narukvicama pa do posebnih linija iz kolekcije Chrono Automatic .

Novije kolekcije uvode hrono plastiku u svet mode na velika vrata. Satovi su u uzbudljivim i trendi bojama, oblicima i veličinama. Još jedna nedavna inovacija je nova linija sa LCD ekranima i brojčanicima koji su osetljivi na dodir, umesto tastera.

Swatch Touch Watch

Satovi iz linije sa tač skrinom su jedna od poslednjih Swatch inovacija. Ovi satovi imaju opcije prikazivanja datuma, hronograf, zanimljivog su dizajna a cena im je oko 100 evra.

swatch-touch-watch-xxl

Predstavljamo Vam neke modele Swatch satova koji zaslužuju pažnju

Swatch za decu

Sat namenjen deci sa oznakom GE201 nudi atraktivni dizajn i za dečake i za devojčice. Nemenjeni su za svaku priliku. Imaju kvarcni mehanizam i izradjeni su od pleksiglasa i plastike. Brojčanik ima arapske brojeve a sat je vodootporan. Narukvica ovog sata je u beloj ili crvenoj boji. Uz sat dobijate garanciju od dve godine. Cena – 7.000,00 dinara.

swatch deca

Swatch za muškarce

Swatch Watches, muški sat sa oznakom – SUIK400 košta 9.200,00 dinara. Poseduje kvarcni mehanizam , hronograf, prikaz datuma i vodootporan je. Napravljen je od plastike i pleksiglasa. Prodaje se u srebrnoj ili crnoj boji a narukvica od silikona je u crnoj boji. Može se nositi u svim prilikama.

swatch muski

Swatch za žene

Ženski Swath ručni sat sa oznakom – GB247K košta 4.630,00 dinara. Ima kvarcni mehanizam, a izradjen je od plastike i pleksiglasa. Vodootporan je i osnovna boja mu je crna. Narukvica može biti bela ili crna. Može se nositi u svakoj prilici a garancija na ovaj sat je dve godine.

swatch zenski

Distributer Swatch satova za domaće tržište je „Lookafood“. Pogledajte veči broj modela Swath satova na sajtu: www.satoviberic.rs.

Replike Swath satova postoje na našem tržištu kao i za druge brendove, iako se kopije više nude za one skuplje marke satova.

Swatch sat za ronjenje

Sat – Fun scuba je već dugi niz godina prisutan na tržištu, ali i dalje je vrlo dobar izbor za rekreativne sportiste i ronioce s obzirom na njegovu vrlo povoljnu cenu. Dolazi u nekoliko varijanti, oblika i boja a podvodnim ribolovcima je najprimamljivija verzija sa crnim kućištem i remenom.

Ovaj sat nije namenjen za precizna merenja dubine, pogotovo za ronjenje s bocama, ali je baždaren na 200 metara, što znači da se može slobodno koristiti u svakom rekreativnom obliku ronjenja.

swatch fun scuba

Ugrađeni dubinometar se aktivira prilikom spuštanja na otprilike jedan metar dubine i to za 2 do 5 sekundi. Kazaljka meri i trenutnu dubinu ronjenja. Ako ronjenje traje nešto duže, sat će uspeti da zapamti najviše 90 minuta, kao i najveću dubinu od 40 metara.

Sat ima gumeni remen koji se dobro prilagodjava zglobu ruke, brojčanik je dobro vidljiv i jasan i na većoj dubini. Prozor sata je napravljen od posebne plastike.

Iskustva i komentari

Mnogi prodavci Swatch satova vole da kažu da im se za servis javlja relativno mali broj kupaca. Vrlo često, Swath sat će trajati bez ikakvih popravki jako dugo, decenijama. U skoro svakoj državi postoje radnje sa Swatch satovima gde se možete obratiti za servis dok traje garancija.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts