Prolong – tablete za produženje seksualnog odnosa

Psihoterapija, relaksacija, borba protiv stresa, korišćenje raznih krema, vežbe, pa i uzimanje antidepresiva…. sve navedeno se vrlo često koristi kako bi se sprečila prevremena ejakulacija. Prevremena ejakulacija je problem od kojeg pate mnogi muškarce, a ako dugo traje može da izazove odredjene frustracije i emotivne probleme u vezi.

Prolong tablete se raklamiraju kao efikasno prirodno sredstvo koje umiruje nervni sistem, otklanjanja napetost i posledice stresa.

Delovanje lekovitih biljaka koje sadrži Prolong, je slično delovanju antidepresiva, ali za razliku od takve vrste terapije, biljni sastojci nemaju nuspojave, odnosno neželjena dejstva.

Redovna upotreba Prolong tableta značajno će produžiti seksualni odnos i ukloniće fiziološke uzroke prevremene ejakulacije, navode kreatori Prolong tableta.

Biljna formula ciljano deluje na smanjenje osnovnih fizioloških činilaca koji su zaslužni za nastajanje prevremene ejakulacije.

prolong tablete

Sastav Prolong tableta

Kako deluju aktivni biljni sastojci iz Prolonga? „Humuli lupuli“ deluje umirujuće na nerve i stišavaju polnu nadraženost. Valeriana je poznata po tome što ublažava napetost i anksioznost posle doživljenog stresa.

Sledeći sastojak – pivski kvasac sadrži kompleks B vitamina koji je od velikog značaja za funcionisanje nervnog sistema.

Primena Hypericum perforatum je sastojak sa sličnim dejstvom koje imaju selektivni inhibitori ponovnog preuzimanja serotonina, a koji kao sporedan efekat u tretmanu depresije imaju teže dostizanje seksualnog vrhunca i samim tim – odlaganje ejakuacije. Hypericum perforatum koji se nalazi u Prolong-u, za razliku od farmakoloških antidepresiva, nema neželjena dejstva i neće izazvati zavisnost!

Ovako kompleksno dizajnirana biljna formula tokom odredjenog perioda primene može dati pozitivne rezultate u smislu lečenja prevremene ejakulacije. Može se koristiti u svakoj situaciji.

Uputstvo za upotrebu

Doziranje – Svakog dana, uzima se dva puta po jedna tableta Prolong-a, a korisno je popiti i jednu dodatnu tabletu sat vremena pre seksualnog odnosa.

Rezultati

Kada možete očekivati rezultate ? Rezultati u tretmanu protiv prevremene ejakulacije zavisiće od predistorije prevremene ejakulacije, starosti osobe, životnih navika i individualni su. U najvećem broju slučajeva prvi efekti koji će se iskazati kao produžen seksualni odnos, trebalo bi dase primete već posle nedelju dana redovne primene Prolong tableta.

Kontraindikacije

Prolong se reklamira kao potpuno prirodno sredstvo koje neće izazvati zavisnost i nema neželjena dejstva.Ipak, osobe koje su na terapiji antidepresivima treba da pre primene Prolonga konsultuju lekara.

Koliko dugo može da se koristi Prolong?

Preporuka je da se Prolong uzima redovno, odnosno svakog dana u trajanju od tri meseca. Kada protekne ovaj period, biće dovoljno da se uzima po jedna tableta Prolonga isključivo pre seksualnog odnosa.

Prolong se na našem tržištu može naći u kutiji koja sadrži trideset tableta.

Šta je prerana ejakulacija

Prosečno prirodno trajanje seksa za muškarca iznosi 2 – 3 minuta. Prerana ejakulacija u proseku pogađa svakog trećeg muškarca.

Neka istraživanja pokazuju da tri četvrtine muškaraca ejakulira u roku od 2 do3 minute nakon penetracije a smatra se da je prevremena ejakulacija prisutna ako taj period traje manje od dva minuta.

Iako ovaj fenomen nije do kraja rasvetljen, smatra se da su uzroci prerane ejakulacije psihološke prirode. Dokazano je da anksioznost,strah, pa čak trema pre seksualnog odnosa, osim impotencije može da izazove i preranu ejakulaciju. Napetost nervnog sistema, preosetljivost penisa i slabost pubokockigealnog mišića su osnovni činioci koji mogu uzrokovati preranu ejakulaciju i uticati na kvalitet seksualnog odnosa.

Primarna prevremena ejakulacija je stanje koje obično prati emotivna nestabilnost a javlja se kod muškaraca koji nisu imali probleme sa preranom ejakulacijom.

Objašnjenje možda ležu u preteranoj masturbaciji tokom detinjstva, a terapija ovakvog stanja trebalo bi da uključi i psihoterapiju.

Sekundarna prevremena ejakulacija je zapravo „strah od nastupa“, odnosno trema uoči seksa. Ovo može biti povezano sa nesigurnošću muškarca ili sa preteranom željom da se ostavi dobar utisak kod partnerke. Stres je osnovni uzrok ovakvog stanja.

Napomena – Pre upotrebe preparata, konsultujte se sa lekarom.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts