Najlepše kuće poznatih ličnosti u Srbiji

Pošto u našoj zemlji najviše zarade ostvaruju ljudi sa estrade i sportisti, ne čudi što su upravo kuće fudbalera i folk pevača medju najlepšim kućama u Srbiji. Mada neke ličnosti sa estrade i dalje žive kao podstanari.

Kuće poznatih ličnosti u Srbiji, malo zaostaju za svetskim zvezdama koje za dom iskeširaju i po više desetina miliona dolara. Medjutim, oni štedljiviji su ipak dali solidnu cifru za kuću iz snova.

Kuće poznatih srpskih pevača

Kuća Lepe Brene na Bežanijskoj kosi u Beogradu, procenjuje se na oko 1,5 miliona evra. Osim što često bira Dedinje, srpska elita voli da kuću sazida i na Bežanijskoj kosi , pa su Brenine poznate komšije Keba, Aco Pejović, Stoja, Viki Miljković i Saša Popović.

Brenina vila pripada kućama koje su poznate i kao karingtonke. U dvorištu iza kuće smešteni su bazen u kaskadama i više fontana.

Na Dedinju lepu i skupu vilu ima i Vera Matović za koju se procenjuje da vredi oko 3 miliona evra. Ova folk zvezda ima tako dom u blizini groba Josipa Broza Tita.

Ceca Ražnatović ima višespratnicu u ulici Ljutice Bogdana. Folk diva je kuću nekoliko puta renovirala, a osim luksuznog doma pored Marakane za koju seprocenjuje da vredi oko 2,5 miliona evra, Ceca poseduje i velelepnu vilu na Kipru.

kuca ceca

Jelena Karleuša stanuje u penthausu na Dedinju čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra. Stan ima dva sprata povezana ličnim privatnim liftom,a u njemu folk zvezda živi sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Nikom i Atinom.

kuca jelena karleusa

Miloš Bojanić takodje poseduje vrednu kuću u Beogradu ali i na Crnogorskom primorju gde leti voli da okupi društvo sa estrade.

kuca-milos-bojanic

Za razliku od svojih kolega, Seka Aleksić ne živi u Beogradu već u Staroj Pazovi gde pobegla, kako kaže, od gradskih gužvi. Njena luksuzna kuća okružena je visokim zidovima a u njoj su pored brojnih soba smeštenii bazen i teretana.

kuca seka aleksic

Goca Božinovska je posebno ponosna na enterijer svog luksuznog doma u Beogradu. Ona obožava da vreme preko leta provodi pored bazena ispred kuće.

kuca goca

Dragica Radosavljević Cakana je još jedna estradna zvezda koja uživa u svojoj prelepoj kući sa svojim suprugom, poznatim beogradskim advokatom.

kuca cakana

Pevačica Stoja u Beogradu je na Bežanijskoj Kosi kupila kuću u vrednosti od oko 500.000 evra.

Luksuzni dom Ace Pejovića pevača je koštao je prema nekim procenama – 750.000 evra. On je poput mnogih svojih kolega mesto za kuću pronašao na Bežanijskoj kosi i tako postao još jedan komšija Lepe Brene.

Dragana Mirković se pre nekoliko godina sa porodicom preselila u velelepni zamak Ebenfurt koji je renovirala. Zamak je star nekoliko vekova i od pogleda na ovu velelepnu i istorijski vrednu gradjevinu zastaje dah. Gaga se možda može pohvaliti da ima najvredniji dom od svih svojih kolega.

kuca-draganamirkovic

Popularni Čola se nedavno sa porodicom preselio u novu vilu sa bazenom u blizini Košutnjaka.Kuća ima ogromno dvorište i procenjuje se da vredi oko 850 000 evra.

Folk pevač Dragan Kojić Keba živi na Bežanijskoj kosi u velelepnoj kući sa porodicom. Kuća je ograđena visokim kamenim zidom i ima veliko dvorište i bazen.

Kuće sportista

Rukometaš Vlada Mandić investirao je u poslovno stambeni kompleks „Vuk“ za koji je platio, priča se, 7 miliona evra. Za sebe je odvojio jedan sprat, a ostale stanove daje u zakup. U okviru kompleksa su i teretana i kafić.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts