Najbolji sajtovi za besplatno gledanje filmova i serija sa prevodom

Sajtovi za gledanje filmova i serija online

Ako ste strastveni ljubitelj filmskih ostvarenja i volite da budete konstantno u toku i da medju prvima pogledate najnovija filmska ostvarenja, bilo da su u pitanju domaći ili strani filmovi i materijali, postoji nekoliko načina za to da ne potrošite ni dinara i da u udobnosti svog doma pogledate omiljena ostvarenja kad god Vam to odgovara. Potreban Vam je jedino internet.

Iako je na internetu veći broj sajtova koji nude filmove bez prevoda, to i nije neki problem jer ima dosta sajtova medju kojima je i www.titlovi.com i koji imaju skoro sve moguće prevode za filmove i serije.

Za sada, ovakav način gledanja filmova i serija je svojevrstan poklon pirata, koji sajtove za ovu namenu koriste kao način zarade. Čak i kada se desi da neki od ovih sajtova bude oboren, za vrlo kratak period, pirati uspeju da povrate kompletne sadržaje i baze.

Besplatno gledanje filmova online sve nam je dostupnije uz pomoć brojnih sajtova sa ovom namenom. Najbolja varijanta je pronaći sajt koji će nam ovo zadovoljstvo priuštiti sa prevodom na srpski jezik.

gledanje filmova1

Nudimo Vam spisak kvalitetnih sajtova koji nude gledanje filmova i serija preko interneta. Neki od njih imaju prevod, dok neki tu opciju nude kao posebnu, dakle sami dodajete željeni prevod, koristeći linkove koji su Vam na raspolaganju.

Najbolji su sajtovi za gledanje filmova online, koji funkcionišu bez registracije i koji su naravno besplatni.

– FILMOVISAPREVODOM.COM
– MILVERSITE
– ELITKO
– FILMPEDIJA
– OFILMOVI
– FILMOZDERI,COM
– FILM-CLUB.NET
– STRANI FILMOVI.COM
– FILMOVIN
– FILMOVIZIJA

Sajt koji je prvi na datoj listi – www.filmovisaprevodom.com ima podelu filmova po žanrovima, opciju za skidanje i kategoriju najnovijih, skoro dodatih naslova. Lak je za upotrebu i navigaciju.

Sajt onlinebioskop.com nudi odličan kvalitet filmova, uglavnom su HD, a velika prednost je da nema reklama i registracija nije potrebna.

gledanje filmova online

Sajtovi za gledanje filmova i serija besplatno, su zapravo stranice koje postavljaju uglavnom pirati koji ih ujedno ažuriraju i održavaju. Na navedenim sajtovima postavljenji su svetski filmski hitovi, horor žanr, redje dokumentarni filmovi i aktuelni filmovi iz Holivuda. Moguće je da pronadjete i nešto starije filmske naslove i crno – belu klasiku, ali je najzastupljenija holivudska A i B produkcija.

Gledanje filmova preko torenta?

Torent je softver koji pretražuje internet i korisnike koji imaju instaliran torent na svom računaru , pa po vašem zahtevu skida željene sadržaje. Ipak filmove i serije ne možete gledati u realnom strimingu.

You Tube i gledanje filmova

Youtube kao oficijelni izbor za gledanje filmova, je dobar izbor, mada se često dešava da se zbog pritužbi vlasnika autorskih prava, besplatni filmovi uklanjaju. Ako reagujete na vreme, moguće je da „ulovite“ neki sadržaj pre nego bude skinut.

Piratski sajtovi još odolevaju ruci zakona

Piratski sajtovi koji imaju filmove u ponudi i koje možete direktno gledati razlikuju se po mnogo čemu. Neki imaju više, neki manje filmskih naslova, kvalitet se razlikuje i ide od bioskopskih snimaka, pa sve do snimaka HD rezolucije. Kvalitet doživaljaja zavisi i od brzine internet konekcije naročito ako želite da na mreži gledate neki film u HD rezoluciji.

Šta Vam treba za online gledanje filmova i serija

Najpre Vam je potreban dobar internet protok. Dovoljan je i osnovni ADSL protok , kao i kablovski internet. Potreban Vam je i solidan PC ili lap top sa HDMI priključkom ili nekim drugim AV priključkom.

Procedura i preporuke

Kada odete na sajt sa filmovima, izaberete željeni film. Veovatno će se pojaviti mnoštvo iskačućih prozora, a Vi ih sve deaktivirajte. Instalirajte neki od AV programa i jednostavno pustite film.

Napomena: Nekad je poželjno da očistite keš iz računara – CTRL+SHIFT+DEL. Ukoliko film usporava i ima dropove tokom emitovanja, smanjite rezoluciju filma na samom sajtu, jer je moguće da je rezolucija velika a da internet nema dovoljnu brzinu da ga adekvatno isprati.

Ako ste ljubitelj malo drugačijih filmova, a ne isključivo holivudskih, pronadjite kanal na Youtubu pod imenom Aleksandr Blok gde možete da gledate besplatno ruske filmove sa prevodom.

Online gledanje filmova na tabletu i na telefonu

Android korisnici treba da preuzmu MovieDroid aplikaciju koja ima ogroman broj filmova u svojoj bazi. Jedini problem sa ovom aplikacijom je što nema prevoda.

Jedan od načina da gledate filmove sa prevodom je da uz pomoć nekog programa zalepite prevod za film, pa da tek tako spremljen film prebacite sa računara na telefon. Mogući problem ovde je kvalitet snimka zbog rezolucije telefona.

Druga opcija je da skinete jedan od video plejera koji podržavaju opciju dodavanja prevoda, kao što su na primer MX Player, BS Player ili mVideoPlayer.

BS Player podržava gotovo sve video i audio formate a vi možete da reprodukujete samo onaj format koji vaš telefon podržava. Da bistedodali prevod, on mora imati isti naziv kao i film da bi se omogućilo učitavanje.

Preporuka je da film konvertujete da bi zauzeo što manje memorije. Preporuka je da koristite konvertor Freemake.

Na Gugl Pleju takodje možete pronaći i skinuti aplikaciju– “TV Portal” sa velikiim spektrom video sadržaja. Potrebno Vam je jedino da imate instaliran “BS Player” .

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts