Najbolji Economic muški i ženski parfemi

Šta su Economic parfemi i zašto su toliko popularni? Cena Ekonomik parfema.

Ekonomik parfemi ( Economic parfemi ) postali su veoma popularni. I to sa razlogom. U pitanju su odlične kopije najpoznatijih parfema na svetu.
Izbor je raznolik, što je još jedna dobra stvar. U ponudi imate nekoliko stotina vrsta parfema, što muških, što ženskih.

Spakovani su u male bočice od 20ml i mogu se naći bukvalno svuda. Ako imate market ili parfimeriju, a želite da prodajete Ekonomic parfeme verovatno ćete ih dobiti u praktičnom, drvenom koferčiću ili nekoj drugoj adekvatnoj polici.

Ono što je najbolje kada su Ekonomik parfemi u pitanju jeste cena. Koštaju oko devsta do trista dinara, a za taj novac dobijate odličan parfemčić koji možete koristiti svaki dan. Čak i ako kupujete original parfeme, zašto bi ste nešto tako skupo trošili svakodnevno. Pronađite u Ekonomik liniji, kopiju parfema koji koristite i stavljajte ga svakodnevno, a original čuvajte za posebne prilike.

Ekconomic parfemi su domaće proizvodnje, a kompanija ,,TPK“ iz Paraćina, koja ih i proizvodi, postoji već deset godina. Economic je njihov glavni proizvod i za ovo vreme uspeli su da naprave prepoznatljiv brend, koji je pristupačan, a kvalitetan. Kada imate ovakav proizvod, logično je da će se, i bez skupih reklamnih kampanja, vremenom naći na listi omiljenih proizvoda, kod ciljnih potrošača.

Economic parfemi - kvalitetni a pristupačni
Economic parfemi – kvalitetni a pristupačni

Najtraženiji Economic parfemi. Koje parfeme koristiti za leto?

Stiže leto što znači da je poželjno odabrati parfeme cvetnih ili citrusnih mirisa.
U ovom ogromnom izboru zaista je teško odabrati pravi. Obično ljudi biraju kopiju parfema koji koriste, ili kopiju onog za koji znaju da je dobar.

Ako se nađete u parfimeriji sa željom da kupite neki Ekonomik parfem, a ne znate koji, ovo su najtraženiji, pa možete bar da ih probate:

Economic 212 – Burberry London – cvetni miris, naglašen jasmin, sa voćnim nijansama. Dakle idealan parfem za leto i sa razlogom je trenutno jedan od najtraženijih.
Economic 303 – Armani Si – topao i suptilan miris za svečane prilike
Economic 295 – Cavalli Serpentine – sa notama mandarine i cveta manga ovo je još jedan parfem koji slobodno možete uvrstiti u spisak omiljenih parfema za leto.
Economic 301 -Escada in the blue – ovaj morski miris mora biti deo vašeg prtljaga ako idete na letovanje. Sadrži nijansu plavog lotosa, ali i dinje i božura.
Economic 280 – Bvlgari Omnia Crystalline – voćno-cvetni miris je sjajan za letnje, večernje izlaske.

Najtraženiji ženski Ekonomik parfemi su 212, 303, 295, 301, 280....
Najtraženiji ženski Ekonomik parfemi su 212, 303, 295, 301, 280….

Kao što smo već napomenuli, Ekonomik parfema ima zaista puno, pomenuti su trenutno najtraženiji za leto, ali popularni su i :

Economic 117 – inspirisan – Armani Diamonds
Economic 277 – inspirisan – Armani Code
Economic 286 – inspirisan – Paco Rabanne Lady Million
Economic 302 – inspirisan – Dolce & Gabbana pour femme
Economic 43 – inspirisan – Lacoste pour femme
Economic 298 – inspirisan – Gucci Premiere
Economic 205 – inspirisan – Hipnotic Poison
Economic 297 – inspirisan – Chloe
Economic 304 – inspirisan – Roberto Cavalli Just
Economic 51 – inspirisan – Armani Aqua di Gio
Economic 288 – inspirisan – Carolina Herrera

Najbolji muški Economic parfemi

I za pripadnike jačeg pola postoji veliki broj muških Ekonomik parfema, a cena je ista. Muškarci najčešće traže:

Economic 124 – Chanel Allure Sport Homme – svež i oštar muški parfem.
Economic 115 – Paco Rabbane One Milion – nadaleko čuveni One Milion, jedan je od omiljenih muških parfema, pa je samim tim i ovaj Ekonomik u vrhu liste najpopularnijih.
Economic 68 – Aqua di Roma Uomo Laura Biagiotti – voćni miris u kombinaciji sa začinima čini ovaj parfem sjajnim za leto.

Od muških Ekonomik parfema najtraženiji su 124, 115, 68...
Od muških Ekonomik parfema najtraženiji su 124, 115, 68…
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts