Borovo obuća – dobro poznati kvalitet

Borovo obuća sa sobom nosi jednu posebnu tradiciju kvaliteta koju karakteriše i moto proizvodjača a to je –  Uvek ispred koraka. Borovo je najpoznatiji hrvatski proizvođač kožne, gumene i gumeno-platnene obuće, kao i različite gumeno-tehničke robe. Sa preko 80 godina bogate tradicije i kulture poslovanja, ova kompanija uspešno posluje i na medjunarodnom tržištu. Imajući u vidu kvalitet i istrajnost, teško da će Vam se desiti neugodnosti kao što su reklamacija obuće ili pritužbe na materijale i udobnost.  U Borovo ponudi obuće je muška i ženska obuća kao i modeli za decu.

Borovo kolekcije

U proizvodnji kožne obuće, Borovo nudi kolekcije: PATRICK i SAN MARCO za mušku modnu obuću, STELLA I CITY za žensku modnu obuću, sa specifičnim tehnološkim modnim  karakteristikama, zatim je tu NAVITAS i RELAKS obuća namenjena osobama u pokretu kao i ANATOMICA –  obuća anatomskog oblika koja čuva fiziološke vrednosti stopala i olakšava dugotrajno kretanje.

U proizvodnji gumene obuće Borovo je vlasnik poznate marke obuće BOROSANA, obuće za dugo stajanje ili hodanje, kao i sportske i vrlo popularne obuće STARTAS, gde možete naći savšene gumene čizme, vojne čizme, gojzerice i obuću za lov.

Nam su pažnju privukli najpre modeli za sezonu (jesen-zima, 2014) i Borovo zimska obuća. Proizvodjač je osim o kvalitetu i udobnosti vodio računa i o kupovnoj moći gradjana na tržištima na kojima posluje, tako da je Borovo obuća način da za relativno povoljnu cenu dobijete zaista dobar kvalitet.

Borovo cipele i čizme

Muške cipele i čizme

Cipele za muškarce koje su proizvedene u Borovo pogonima, napravljene su od prave kože i ostalih kvalitetnih materijala. Prednjače elegantni modeli u crnoj boji. Tu su i opušteniji sporski modeli cipela koje su duboke, od mat ili brušene kože sa perlanjem i gumenim djonom. Dominantne boje: teget, braon, crna i bež.

b. muska cipela1

borovo muska cipela

Čizme su izradjene od najkvalitetnijih pa i vodonepropusnih materijala i obaveznim gumenim djonom. U zimskim Borovo čizmama, osim udobnosti i topline tokom hladnih zimskih dana, bićete i moderni jer Borovo prati svetske trendove u dizajnu obuće. Preporuka – Borovo gumene muške čizme u crnoj boji, i Borovo gumene čizme za lov i ribolov.

b.cizme za lov.

Ženske cipele i čizme

Borovo cipele nikako ne odustaju od svog originalnog anatomskog dizajna savrlo udobnim modelima i niskom štiklom. Nešto elegantniji modeli sa višom petom mogu se naći u bež varijanti.

b.zenska cipela1  borovo zenska cipelaTu su i klasične gumene čizme za kišne dane, potpuno vodonepropusne kao i modeli popularnih kanadjanki u jarkim bojama i od kvalitetnih izdržljivih materijala.

b.zenske kanadjanke

Borovo dečija obuća

Kolekcija namenjena deci je posebna po tome što vodi računa o anatomiji dečijeg nežnog stopala. Obično sadrže kvalitetan anatomski uložak a napravljene su isključivo od prirodne kože ili tekstila. Tu je naravno i gumena dečija obuća kao prepoznatljiv znak ovog brenda. Preporuka – dečije gumene čizmice i patike u vedrim bojama.

b.decije cizme

Borovo patike i sandale

Borovo patike su izradjene od kvalitetne prirodne kože ili platna. Nova kolekcija nudi zanimljive kombinacije crvene i bele boje kao i jednobojne udobne modele u crnoj, beloj i crvenoj boji.

b.patike1

borovo patike

Borovo sandale iz kolekcije Borosana su poseban brend sa izvanrednom tradicijom i bezvremenske su. Odlikuju ih otvoreni prsti i puna peta odnosno udobna anatomska platforma.

borovo sandale opsta

borovo sandale

Nova kolekcija nudi zanimljive kombinacije boja i dezena.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts