Adidas ženske čizme za jesen i zimu 2014/2015

Adidas ženske čizme za jesen i zimu, tokom nekoliko poslednjih sezona sve su traženije najpre zbog njihove mekoće i udobnosti a potom i zbog jedinstvenog sportskog ali prefinjenog dizajna.

Mogu se kupovati i online kao na primer na sajtu www.nonstopshop.rs ili www.sportizmo.rs, a ima ih u većem broju prodavnica (Djak, Planeta…) kao i u skoro svim tržnim centrima. Mnogi modeli su na akciji pa se mogu naći po vrlo povoljnim cenama imajući u vidu da je Adidas marka koja, osim opuštenog i atraktivnog dizajna obuće nudi i vrlo zadovoljavajući kvalitet.

Nova kolekcija Adidas ženskih čizmi za sezonu 2014. / 2015. godinu, nosi pre svega blage izmene u dizajnu obuće, dok su kvalitet i karakteristike materijala ostali uglavnom nepromenjeni. Većina čizama je izradjena od veštačkih materijala i gume uz obloženi unutrašnji deo koji daje posebnu toplinu tokom hladnijih dana. Boje koje dominiraju su ljubičasta, bela, crna i siva. Ako već nemate jedan ovakav par čizmi, trebalo bi da ih nabavite, jer su gotovo nezaobilazne u zimu. Osim što će Vam grejati stopla, adidas čizme, medju kojima i popularne gojzerice, možete ukombinovati sa različitim komadima garderobe na vrlo lak način i izgledaćete – jednostavno moderno i u trendu.

Predstavljamo Vam nekoliko aktuelnih modela Adidas ženskih čizmi:

-Ženske čizme  Seneo Snow Flakes su na nekim online trgovinama na akciji pa koštaju oko 5 000 dinara.

adidass1

-Ženske čizme Seneo Siberia takodje se mogu naći na popustu po ceni od oko 5 000 dinara. Ovaj model održava toplotu, ne propušta vodu pa će Vam stopala biti uvek suva i zagrejana.

Izrađene su od kvalitetnih sintetičkih materijala, presvučene su najlnonom, udobne su i trajne. Postava unutar čizme je od tekstila. Kače se čičak trakom pa će tako obuvanje biti brzo i jednostavno. Djon je izradjen od kvalitetne gume sa žlebovima pa tako čizme neće biti klizave i moći ćete da ih nosite tokom čitave zime. Za sada se ovaj model može naći u ljubičastoj, teget i crnoj boji.

adidas 2

-Ženske čizme Libria Winter Boot Clima Proof PrimaLoft  je model koji je malo skuplji u odnosu na prethodno opisane modele. Koštaju oko 9 000 dinara.

Ove postavljene čizme su pogodne za svakodnevno nošenje u zimskim danima, rade se u sivoj boji sa crnim detaljima, a napravljene su od kombinacije veštačke kože, sintetike i tekstila.

adidas clima

– Seneo SnowLakes Women ženske čizme u crvenoj boji sa interesantnim aplikacijama biće odličan izbor obuće za šetnje u hladnim danima. Koštaju oko 7 000 dinara. Gornja površina je napravljena od izdržljivih sintetičkih materijala koji greju, a meka sintetička postava u vidu krzna pruža dodatnu izolaciju i udobnost. Uložak u ovim čizmama je “Eco – Ortholite“ koji je  antibakterijski, i sprečava neprijatne mirise. Djon je izradjen od kvalitetne gume i imaju žlebove koji onemogućavaju klizanje.

adidas seneo crvene

– Warm Comfort Women Adidas ženske čizme koštaju na online šopovima oko 6 000 dinara. Komforne su, tople i trajne jer im je površina  izrađena od kombinacije sintetičkih materijala i najlona, a unutrašnjost ima je postavljena mekim prijatnim tekstilom koji pruža toplotnu izolaciju i održava vaša stopala toplim.

adidas warm comfort

Djon od poliuretana  pruža posebnu udobnost a gazeći deo je od gume sa žlebovima koji sprečava klizanje i obezbedjuje dobro prijanjanje. Izradjuju se u crnoj i beloj boji pa ćete ih lako kombinovati sa zimskom i jesenjom garderobom.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts