Esprit satovi – spoj modernog i klasičnog

Esprit satovi su po svom dizajnu spoj modernog i klasičnog. Kompanija je nastala na zanimljiv način. Bračni par Tompkins je u svom kombiju prodavaonajpre  Esprit odeću, da bi kasnije posao prerastao u kompaniju Esprit de corp. sa sedam proizvodnih linija, medju kojima su i satovi.

Skoro četvrt veka, Esprit kreira nove kolekcije satova medju kojima su muški, ženski i dečiji ručni časovnici. Esprit kolekcije ručnih satova karakterišu se leptir kopčama koje predstavljaju standard, 10 bara vodootpornosti i zašrafljenom pozadinom. U proizvodnji se koristi nerđajući čelik. Distributer Esprit satova za Srbiju je „S&I“.

espri satovi

Esprit ručni satovi su najviše okrenuti mladjim kupcima, laki su za kombinovanje, moderni i što je vrlo važno – cena im je prilično povoljna u odnosu na kvalitet koji nude.

Sam proizvodjač voli da u reklamnim kampanjama naglasi da Esprit brend uživa jedan od najvećih procenata ponovne kupovine njihovih satova i tako potencira da ima lojalne kupce.

Oko 90% svih Esprit satova poseduje kućište od nerđajućeg čelika. Kompletno svi Esprit timeware novi modeli imaju poklopac kućišta od nerđajućeg čelika, pa su satovi antialergijski.

espri satovi muški

Nudimo Vam pregled odredjenih modela Esprit satova:

Esprit ženski ručni satovi

-Model Anchor ring chocolate, vrlo elegantan optočen kristalima, košta 11.400,00 dinara.

esprit ženski

-Model Anchor ring anthracite, interesantnog dizajna, sa cirkonima i rimskim brojevima, staje 9.850,00 dinara.

esprit novi modeli

-Vivid orange , trendy ženski sat po povoljnoj ceni – 7.790,00 dinara.

-Vivid crystal white model, takodje sa povoljnom cenom – 8.480,00 dinara.

Muški ručni Esprit sat

Rondo silver black, Esprit Timewear Gents – upečatljiv klasični model, vrlo povoljan-  košta 8.480,00 dinara.

esprit muški

Satove marke Esprit sa cenama i detaljnijim opisima možete pogledati na sajtu : www.satoviberic.rs

Esprit satovi za decu

Ručni sat namenjen deci – Esprit Timewear – Classroom jumble ima kvarcni mehanizam a izradjen je od aluminijuma, mineral kristala i prirodnog mineralnog stakla. Kućište je od nerdjajućeg čelika. Antialergijski sat  posebno namenjen najmladjima. Vodootporan i na 30 metara dubine. Ima brojčanik sa arapskim brojevima. Narukvica je od kože i može biti u tirkiznoj i plavoj boji. Može se nositi u svim prilikama i ima garanciju od 2 godine. Košta 3.980,00 dinara.

esprit-decji-rucni-sat

Esprit gumeni satovi

Medju novijim kolekcijama se izdvaja i linija gumenih Esprit satova za žene podeljena u dve grupe – Esprit Marin Lucent watch collection i Esprit Marin Glint watch collection.

esprit gumeni satovi

Narukvice od gume su posebno atraktivne i ima ih u raznim bojama – pink, ljubičastoj, crvenoj… Postoji i limitirana edicija ovih satova realizivana u saradnji sa brendom Louis Vuitton. Ovi satovi su u indijsko roze boji a dobijaju se u kompletu sa elegantnom večernjom haljinom. Originalno zar ne?

Replike i originali

Esprit satovi imaju svoje kopije koi se na našem tržištu pojavljuju na internet oglasima. Većina ovih kopija košta od 6 do 8 evra. Iskustva naravno govore da je bolje platiti više i nabaviti originalni sat, naročito kada su u pitanju brendovi kakav je Esprit koji su relativno povoljnih cena. Gde možete kupiti originale uz šta Vam slede uputstvo sa garancijom na kvalitet:

S&L JEWELRY&WATCHES u Delta Citiju, Knez Mihailovoj ulici, i Forum Šoping centru u Nišu.

WATCH PLANET by S&L, u Mercator Centru, Beograd i u Ušće Šoping centru u Beogradu,

ZLATARA JOKIC, Beograd i SATOVI GOCA , Novi Banovci.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts