Dekorativni 3D stikeri za zidove – ulepšajte dom za tili čas

Dekorativni stikeri za zid, su idealno i brzo rešenje za monotone i prazne zidove. Na tržištu se mogu naći u stotinama motiva pa su pogodni za svačiji ukus.

Mogu se koristiti za ulepšavanje zidova u stambenim i poslovnim objektima.

Stikeri za dečiju sobu

Ukrasni 3D stikeri su zapravo zidne dekoracije koje uključuju veliki izbor atraktivnih motiva za laku i brzu dekoraciju. Posebno su pogodni za dečiju sobu, jer je ponuda ogromna kada je ova namena u pitanju.

Ako je vaše dete vatreni navijač nekog fudbalskog kluba, ulepšajte zid njegove sobe na originalan način i iznenadite Vašeg dečaka tako što ćete nalepiti nalepnice sa grbom ili motivima fudbalskih klubova Crvena Zvezda ili Partizan, ili nekog stranog kluba. Stariji dečaci verovatno će voleti da na njihovom zidu budu prikazani omiljeni motori, Betmen ili možda Spajdermen.

Ako je vaše dete manjeg uzrasta, idealan izbor za devojčice bili bi stikeri na kojima su konji, mačke, leptiri ili junaci iz crtanog filma – Miki Maus, Pepa prase

3dstikeri

3D stikeri za spavaću sobu

Izaberite 3D stikere sa tekstom. Daće posebnu romantičnu notu ako ih postavite iznad kreveta. Možete izabrati i stikere sa motivima cveća, Meseca, zvezda…

Nalepnice za dnevni boravak

Poslednji hit su stikeri koji podražavaju udubljenja u zidu. Postavite stikere iznad na primer troseda, i daće iluziju udubljenja u kojima su smeštene važe sa cvećem ili grnčarija.

3dstikeri4

Kako se lepe 3D stikeri?

Upotrebite maštu, nabavite stikere, i jednostavno i brzo ih nalepite na zidove.

Dekorativni stikeri se mogu upotrebiti za dekoraciju svih čistih i ravnih površina kao što su zidovi, staklo, nameštaj, pločice, el. Aparati… Mnogi proizvodjači će Vam ponuditi i izradu stikera po Vašoj želji, i prema vašem dizajnu pa ćete tako imati unikatne zidove u Vašem domu.

Nalepnice za zid lepe se brzo, lako, jednostavno i čisto. Mozete ih sami zalepiti, a za zahtevnije i aplikacije većih površina, možete angazovati montažere grafike.

Ako ih postavljate sami, jedan od osnovnih uslova je da zid na koji se stiker lepi bude što ravniji, jer je materijal od kojeg se stikeri izrađuju veoma tanak, pa se svaka neravnina može videti i tako pokvariti utisak. Takodje, površina za lepljenje mora biti čista.

3d stikeri za zidove

Od pribora za lepljenje , potrebna Vam je samo jedna obična krpa, makaze ili skalpel. Zidni stikeri velikih dimenzija lepe se parcijalno, jer su moguće greške ako se postavljaju odjednom iz komada. Sastavi izmedju komada jednog velikog stikera su neprimetni.

Odaberite pravo mesto za Vaše stikere i krenite sa radom.

dekorativni 3d stikeri

Od čega se prave 3D stikeri?

Dekorativne nalepnice se prave od UV i vodotporne PVC folije posebnom tehnikom digitalne štampe i bojama koje su na ekološkoj bazi . Folije su različitog kvaliteta a mogu biti providne, sjajne, mat, polumat…

Održavanje stikera na zidu

Aplikacije na zidu se uobičajeno održavaju sredstvima kućne hemije, a dovoljno ih je prebrisati vlažnom krpom. Mnogi proizvodjači daće Vam garanciju na kvalitet otiska štampe i postojanost boja od minimum tri godine pri adekvatnom korišćenju.

Jedna od prednosti 3D nalepnica je to što se mogu premeštati nekoliko puta i koristiti u različitim prostorijama. Nakon skidanja, ne ostavljaju nikakve tragove.

Mogućnost primene stikera za zidove je skoro neograničena, jer se svaka ravna površina u stanu može ukrasiti ovim atraktivnim 3D nalepnicama.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts