Sector satovi – Italijanski avanturizam

Sector je najpoznatija italijanska marka satova . Kompanija Sector „No Limits“ osnovana je 1973. godine u Milanu. Trenutno je jedan od globalnih brendova za proizvodnju ručnih satova koji kombinuje performanse sportskog sata sa italijanskom elegancijom i dizajnom. Sector linija satova je deo Morellato & Sector biznis grupe koja je jedan od vodećih proizvodjača nakita od 1930.godine. Sector – no limits – su sportski, funkcionalni satovi namenjeni modno osvešćenim kupcima.

Tokom godina istraživanja i rasta, Sector je usavršio kolekciju modernih satova koji se odlikuju visokim performansama za vrhunske sportiste koji upražnjavaju najzahtevnije i najekstremnije sportove. Svojim kupcima, Sector pruža bezbednost, preciznost i izdržljivost a sve to u modernom dizajnu.

sector satovi

Sector satovi su moćni sportski satovi koji garantuju sigurnost i u najekstremnijim uslovima.

Kako i sam slogan kaže «No limits» (bez granica) , proizvodjač se trudi da kreira svaki model bez obraničenja u dostignućima, kreativnosti i inspiraciji.

Sector je svoju reputaciju stekao 80-ih i 90-ih godina prošlog veka tako što je podržavao ekstremne sportiste i atlete a koji su se savršeno uklapali u karakter Sector časovnika. I nakon 30-tak godina, takva reputacija je i dalje u svetskom vrhu.

Svi Sector satovi su modernog dizajna, i poseduju švajcarski kvarcni ili automatski mehanizam. Vodootporni su na najmanje 90 metara, a postoje i posebni modeli za ronjenje. Proizvedeni su od čvrstih dugotrajnih materijala kao što su čelik i titanijum.

Iako je Sector zadržao svoj originalni sportski izgled, novi modeli, muški ili ženski, čine da je ovaj proizvodjač konstantno u vrhu liste najpopularnijih satova kako za mlade tako i za srednje generacije.

sector sat ženski

Cena Sector satova

Na našem tržištu, osnovni modeli Sector no limits satova se kreću od 9 000 pa do oko 30 000 dinara. Ekskluzivniji modeli koštaju znatno više.

Sector Oversize Dual Time ručni sat

Ovo je muški kolosalni sat s dva mehanizma i tri krunice. Vodootporan je i sa narukvicom od kože mada ima i modela sa gumenom narukvicom. Prečnik kućišta iznosi 48 mm a napravljen je od nerdjajućeg čelika i mineralnog antirefleks stakla. Mehanizam koji poseduje je Quartz i kao što mu samo ime kaže – pokazuje paralelno dva nezavisna vremena. Cena ovog sata je oko 200 evra.

sector dual

Sector Black eagle ručni sat

Sector sat koji nosi oznaku „Black eagle“ proizvodi se u pet varijanti. Narukvica mu je napravljena od imitacije kože, dok je sam sat uvek u skladnij kombinaciji boja koje daju sportsku eleganciju.

sector black

Kućište ovog upečatljivog sata je od nerdjajuceg čelika a mehanizam švajcarski . Sat pokazuje i datum a kupovinom dobijate dvogodišnju garanciju. Prednost ovog sata , osim kvaliteta jei povoljna cena, što je posebno pogodno kupcima mladje generacije kojima je ovaj model i namenjen. Ovaj model može se naći po ceni od 90 – 150 evra u domaćim radnjama. Komentari mladjih kupaca na forumima, su da je ovaj sat jedan od 5 najpopularnijih satova na domaćem tržištu koji se mogu nabaviti za cenu nižu od 150 evra.

Digitalni Sector satovi

Za ljubitelje digitalnih satova, Sector klasični digitalni model za muškarce možese naći na pojedinim online šopovima. Njihova cena je od 40 do 50 evra. Obično su vodootporni ali za plivanje, ne za ronjenje. Od sadržaja još poseduju štopericu i alarm.

sector digitalni

Sector Diving Team 1000

Sectorov model Diving Team 1000 jedan je od najboljih ronilačkih satova. Dizajn sata je kompromis između dizajna i funkcionalnosti. Spoljni izgled sata ukazuje da je reč o sportskom ronilačkom satu. Ima masivno čelično kućište , krakove sa rotirajućom krunom u vrnoj ili oranž boji a daje utisak starijih retro ronilačkih ručnih satova.

sector diving

Kazaljke su velike površine i imaju fosfornu površinu koje omogućavaju čitanje vremena i o mraku. Remen je od kaučuka, a ako doplatite, možete dobiti i remen od čelika.

Funkcije:

Normalni displej i dualno vreme, alarm, zvono, hronograf, termometar, merenje pritiska i vremena ronjenja, pozadinsko svetlo, indikator trajanja baterije.

Uputstvo za upotrebu je prilično zanimljivo jer u njemu, osim svih važnih informacija, stoje i neke primedbe samog proizvodjača na sat, koje treba da imate na umu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts