DKNY satovi – modni satovi po pristupačnim cenama

Satovi DKNY najpre asociraju na veliku jabuku – Njujork. Dizajn i kreacije Done Karan živi duh i neodoljivi kosmopolitskog šik velikog grada koji nikada ne spava.

Čuvena modna dizajnerka je pored svojih kreacija i drugih proizvoda odavno u svoju paletu aksesoara uvrstila i liniju satova.

DKNY stil jepoznat po univerzalnom konceptu odeće i aksesoara koji su podjednako nosivi i preko dana i u večernjim prilikama što važi i za satove.

Elegancija satova je svedena a dizajn – sofisticirani i casual. Do sada, ovaj brend satova dobio je mnoge sledbenike širom sveta. Modeli ručnih satova DKNY, ipak su više nalik nakitu koji će se uklapati sa svakom odevnom kombinacijom. I muški i ženski DKNY satovi, uvek poseduju odredjenu dozu prefinjenog luksuza.

dkny satovi

DKNY je zapravo akronim za Dona Karan New York, koji bitiše na svetskoj modnoj sceni od ranih 90-ih, godina. Ambiciozna modna dizajnerka Dona Karan, dizajnira sa sa svojim timom, mušku i žensku garderobu, tašne, cipele, parfeme, naočare, nakit… a nešto kasine dolaze i ručni satovi kao neizostavan detalj i potreba današnjice. Odlika DKNY satova su mali atraktivni detalji i mešavina nekoliko stilova.

Komentari i iskustva

Moto kampanja za ove satove uglavnom se odnosi na jedinstvenost, i usmerena je mušterijama koje žele da izgledaju jedinstveno, i da pritom budu sigurni u kvalitet sata koji su izabrali. S druge strane, komentari i iskustva sa ovim satovima, navode da DKNY časovnike odlikuje vrlo pristupačna cena, koja je opet u nekom rangu sa svim satovima koji su označeni kao modni,i kojima je dizajn na prvom mestu kao i veliki broj modela koji se stalno izbacuju na tržište.

Predstavljamo Vam nekoliko modela DKNY ručnih satova koji se mogu naći na našem tržištu:

Ovaj DKNY ženski runi sat ima divne detalje, i srebrnu narukvicu, pa se može nositi svakog dana. Biser boja dodatno daje na eleganciji. Košta oko 20 000 dinara. Vodootporan je i ima kvarc mehanizam. Kućište i narukvica su napravljeni od nerdjajućeg čelika a garancija je dve godine.

dkny cena

Drugi ženski sat koji Vam predstavljamo je takodje izradjen od nerdjajućeg čelika, a ciferblat je u boji bisera. Jedinstveni dizajn sa cirkonima garantuje šik i trendi izgled. Sat je vodootporan, mehanizam je Quartz Analogni Hronograf a garancija je dve godine. Košta oko 22 000 dinara.

dkny kvalitet

Ručni ženski DKNZ sat ima kombinaciju dve boje nerđajućeg čelika, srebrnu i zlatnu čiji je efekat naglašen dodatnim sjajem. Sat je vodootporan a garancija je dve godine. Košta oko 20 000 dinara.

dkny ručni

DKNY sat sa svedenim brojčanikom i sa crnim detaljima i crnim prstenom, daju klasičan a ipak osvežavajući izgled. Sat je vodootporan, napravljen je od nerđajućeg čelika i ima dvogodišnju garanciju.

dkny muški

Muški DKNY ručni satovi

Najveći i najbolji izbor muških DKNY satova naći ćete na stranim online šopovima.

Muški ručni DKNY Sat „SoHo Men’s Chronograph Watch“ na inostranim online šopovima može se kupiti za oko 200 dolara. Njegov sexy dizajn nikada ne izlazi iz mode. Poliran je sa crnom završnicom.

dkny5muski

Muški ručni DKNY sat, „SoHo Oversized Gold-Tone Chronograph Watch, Men’s“, je po ceni u istom rangu sa prethodnim modelom. Izradjen je od nerdjajućeg čelika sa završnicom u zlatnoj boji.

dkny6muski

Kvalitet i mehanizam DKNY ručnih satova

Kao i sve modne satove i DKNY satove proizvodi neko drugi. U njima se uglavnom nalazi Seiko japanski mehanizam, a proizvodi ih Fossil.

Nova kolekcija DKNY – satovi inspirisani urbanim sivilom metropole

Poslednji novi modeli DKNY ručnih satova inspirisani su sivom urbanom bojom. Ovi satovi su na taj način svojevrsni simbol luksuza i jednostavnost koja je prisutna na ulicama New Yorka. Odlično se uklapaju sa zlatnim detaljima u ženskoj kolekciji, a muška kolekcija iz ove linije satova, poseduje savršen spoj sive sa crnim i belim detaljima.

dkny nova kolekcija

Cela kolekcija namenjena je nošenju za svaki dan, poslovne prilike ali i večernje izlaske.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts