Citizen satovi – japanska tehnologija koja garantuje kvalitet

CITIZEN je japanska kompanija koja postoji još od davne 1918. godine. Najveći je proizvodjač mehanizama za časovnike na svetu pa tako danas, čak dve trećine svih satova pokreće upravo CITIZEN-ov mehanizam – Miyota. Ipak, isključivo satovi koji su proizvedeni u Japanu, na brojčaniku imaju oznaku CITIZEN.

Za sportiste i zaljubljenike u tehnologiju

Komentari na kvalitet CITIZEN satova uglavnom su puni pohvala od strane profesionalnih sportista, pilota, ronilaca… Ističe se da su CITIZEN satovi simbol neprikosnovenog kvaliteta i moderne tehnologije što i jeste potpuno opravdano s obzirom na to da je ova kompanija vlasnik jedinstvenih patenata u svetu časovnika kao što su „Eco Drive“, „Radio Control“ i „TI+IP Titanium“.

citizen opsti

Modeli ovih satova namenjeni profesionalcima poseduju vanredan kvalitet i medju napopularnijima su na svetu. Prava su poslastica za ljubitelje tehnoloških inovacija. Novi modeli i linije uvek sa sobom nose i odredjene tehnološke napredne inovacije. Osim kvaliteta koji retko ko dovodi u pitanje jer se kvalitet stalno unapredjuje, Citizen ručni satovi kao prednost imaju i vrhunski dizajn privlačan svim generacijama , podjednako muškarcima i ženama, ali najviše avanturistima, aktivnim ljudima, onima koji voleboravak u prirodi i profesionalnim sportistima.

Citizen ručni satovi

Predstavljamo Vam nekoliko modela Citizen ručnih satova :

Muški ručni sat – AS4020-28E sa mehanizmom „Eco-drive“ ima kućište prečnika 46mm i safirno staklo. Pokazuje vreme u 4 svetske zone, datum ima opciju korišćenja kalendara, hronograf , alarm, pilotski prsten. Sat je vodootporan i iima garanciju na 2 godine.

citizen muški

Muški ručni sat – JY0020-64 sa mehanizmom – Eco-drive, poseduje sve karakteristike i opcije kao i prethodni model. Razlika je u dizajnu. Garancija takodje traje dve godine.

citizen novi model

Muški ručni sat, elegantne spoljašnosti, sa mehanizmom Eco-Drive ima kućište od čelika premera 41mm. Narukvica je kožna a staklo mineralno. Ima prstenastu solarnu ćeliju, kalendar, vodootporan je i sa garancijom od 2 godine.

citizan kožni

Ženski ručni sat 33-6921 sa kvarcnim mehanizmom ima narukvicu, safirno staklo i kućište od čelika. Cena ovog sata je oko 150 evra.

citizen ženski

Muški ručni sat Citizen Eco Drive 100 M AW1184-13E, ima kućište od visokokvalitetnog IP pocrnjenog čelika, a staklo je minera l- kristal, otporno na ogrebotine. Remen je od kože sa kopčom graviranim logotipom. Vodootporan je sa sledećim dimenzijama – 42 mm za premer kućišta i 11 mm za debljinu. Ima garanciju od godinu dana. Mehanizam je solarni i baterija se ne menja. Sat se automatski puni danju, a bez svetlosti može da radi i do 180 dana.

citizen cena

Citizen Automatik Diver NY2300-09B je odličan vodootporan sat nešto klasičnijeg dizajna. Poseduje 21 rubin i mogućnost ručnog navijanja. Kućišteje antialergijsko od inoksa a staklo je ojačano i mineralno. Iskustva i recenzije na brojnim forumima svesrdno preporučuju ovaj kvalitetan ručni časovnik.

Citizen sat za ronjenje

Model – Promaster & Radio Controlled je jedan od najpouzdanijih i najprihvaćenijih ronilačkih satova na svetu. Citizen radikontrolisani satovi su uvek bili u vrhu tehnološkog razvoja. Ovaj sat prima standardno vreme preko radio talasa koji se emituju iz Nemačke. Dizajnirani su najpre za profesionalne sportiste iako ga zbog njegovog izgleda i funkcionalnosti vrlo rado nose i oni koji se ne bave sportom.

citizen ronjenje

Uputstvo za korišćenje Citizen profesionalnih modela satova i kompletnih funkcija možete pronaći na stranici:

http://www.bomar.rs/download/Uputstvo%20za%20Citizen

Generalni zastupnik Citizen satova za Srbiju je „Bomar“.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts