Citizen satovi – japanska tehnologija koja garantuje kvalitet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

CITIZEN je japanska kompanija koja postoji još od davne 1918. godine. Najveći je proizvodjač mehanizama za časovnike na svetu pa tako danas, čak dve trećine svih satova pokreće upravo CITIZEN-ov mehanizam – Miyota. Ipak, isključivo satovi koji su proizvedeni u Japanu, na brojčaniku imaju oznaku CITIZEN.

Za sportiste i zaljubljenike u tehnologiju

Komentari na kvalitet CITIZEN satova uglavnom su puni pohvala od strane profesionalnih sportista, pilota, ronilaca… Ističe se da su CITIZEN satovi simbol neprikosnovenog kvaliteta i moderne tehnologije što i jeste potpuno opravdano s obzirom na to da je ova kompanija vlasnik jedinstvenih patenata u svetu časovnika kao što su „Eco Drive“, „Radio Control“ i „TI+IP Titanium“.

citizen opsti

Modeli ovih satova namenjeni profesionalcima poseduju vanredan kvalitet i medju napopularnijima su na svetu. Prava su poslastica za ljubitelje tehnoloških inovacija. Novi modeli i linije uvek sa sobom nose i odredjene tehnološke napredne inovacije. Osim kvaliteta koji retko ko dovodi u pitanje jer se kvalitet stalno unapredjuje, Citizen ručni satovi kao prednost imaju i vrhunski dizajn privlačan svim generacijama , podjednako muškarcima i ženama, ali najviše avanturistima, aktivnim ljudima, onima koji voleboravak u prirodi i profesionalnim sportistima.

Citizen ručni satovi

Predstavljamo Vam nekoliko modela Citizen ručnih satova :

Muški ručni sat – AS4020-28E sa mehanizmom „Eco-drive“ ima kućište prečnika 46mm i safirno staklo. Pokazuje vreme u 4 svetske zone, datum ima opciju korišćenja kalendara, hronograf , alarm, pilotski prsten. Sat je vodootporan i iima garanciju na 2 godine.

citizen muški

Muški ručni sat – JY0020-64 sa mehanizmom – Eco-drive, poseduje sve karakteristike i opcije kao i prethodni model. Razlika je u dizajnu. Garancija takodje traje dve godine.

citizen novi model

Muški ručni sat, elegantne spoljašnosti, sa mehanizmom Eco-Drive ima kućište od čelika premera 41mm. Narukvica je kožna a staklo mineralno. Ima prstenastu solarnu ćeliju, kalendar, vodootporan je i sa garancijom od 2 godine.

citizan kožni

Ženski ručni sat 33-6921 sa kvarcnim mehanizmom ima narukvicu, safirno staklo i kućište od čelika. Cena ovog sata je oko 150 evra.

citizen ženski

Muški ručni sat Citizen Eco Drive 100 M AW1184-13E, ima kućište od visokokvalitetnog IP pocrnjenog čelika, a staklo je minera l- kristal, otporno na ogrebotine. Remen je od kože sa kopčom graviranim logotipom. Vodootporan je sa sledećim dimenzijama – 42 mm za premer kućišta i 11 mm za debljinu. Ima garanciju od godinu dana. Mehanizam je solarni i baterija se ne menja. Sat se automatski puni danju, a bez svetlosti može da radi i do 180 dana.

citizen cena

Citizen Automatik Diver NY2300-09B je odličan vodootporan sat nešto klasičnijeg dizajna. Poseduje 21 rubin i mogućnost ručnog navijanja. Kućišteje antialergijsko od inoksa a staklo je ojačano i mineralno. Iskustva i recenzije na brojnim forumima svesrdno preporučuju ovaj kvalitetan ručni časovnik.

Citizen sat za ronjenje

Model – Promaster & Radio Controlled je jedan od najpouzdanijih i najprihvaćenijih ronilačkih satova na svetu. Citizen radikontrolisani satovi su uvek bili u vrhu tehnološkog razvoja. Ovaj sat prima standardno vreme preko radio talasa koji se emituju iz Nemačke. Dizajnirani su najpre za profesionalne sportiste iako ga zbog njegovog izgleda i funkcionalnosti vrlo rado nose i oni koji se ne bave sportom.

citizen ronjenje

Uputstvo za korišćenje Citizen profesionalnih modela satova i kompletnih funkcija možete pronaći na stranici:

http://www.bomar.rs/download/Uputstvo%20za%20Citizen

Generalni zastupnik Citizen satova za Srbiju je „Bomar“.

Share.

Leave A Reply