Armani satovi – visoki nivo elegancije

Armani satovi

Emporio Armani je prvenstveno modna kuća poznata najviše po garderobi i neobičnim odevnim kombinacijama, koja je stekla ogromnu popularnost i sledbenike širom sveta.

Kao i mnoge modne linije, i Armani je rešio da u svoj proizvodni program uvrsti ručne satove koji nose brend Emporio Armani. Kompanija Armani, je 1996. godine, počela sa dizajniranjem i proizvodnjom ručnih satova i do danas taj brend ne gubi na popularnosti.

armani osnovna2

Armani grupa trenutno je jedna od vodećih dizajnerskih kompanija u svetu. Osim garderobe i obuće, proizvodi ili dizajnira sledeće modne proizvode: naočare, satove, nakit, nameštaj, parfeme, kozmetiku, kućnu galanteriju i aksesoar za različite namene.

Generalni zastupnik Emporio Armani satova za naše tržiše je „BPM“.

armani satovi

Armani satovi – dostupni svima

Satovi i nakit Emporio Armani konstantno se pojavljuju u novom ruhu sa svakom novom sezonom. Inspiracija za dizajn ručnih satova potiče od Amanijevih modnih predmeta pa je tako linija muških satova inspirisana klasičnim stilom ili svakodnevnim sportskim, dok je za ženske ručne satove inspiracija za dizajn, došla iz Armanijeve garderobe u klasičnom i minimalističkom stilu, ali ipa obogaćena uvek novim modnim trendovima.

Predstavljamo vam nekoliko modela Emporio Armani ručnih satova koji su trenutno dostupni na našem tržištu:

Muški ručni sat Emporio Armani Orologi

Ovaj sajt ima kvarc mehanizam, staklo je mineralno i kristalno, a izradjen je od nerdjajućeg čelika. Vodootporan je i može se naći u srebrnoj boji. Košta oko 20 000 dinara.

armani  muški

Muški ručni sat iz iste kolekcije – Emporio Armani Orologi košta oko 22 000 dinara.

Takodje ima kvarcni mehanizam, staklo je mineralno a izradjen je od nerdjajućeg čelika. Brojčanik je sa rimskim brojevima a može se naći u crnoj boji.

armani ručni

Muški ručni sat – Armani Orologi koji je nešto skuplji, košta oko 33.500 dinara. Mehanizam je kvarcni, ima hronograf, kalendar, pokazuje i datum. Uradjen je od nerdjajućeg čelika, staklo je kristalno mineralno i vodootporan je. Oznake za pokazivanje vremena su indeksi.

armani cena

Ženski ručni sat – Armani Orologi, košta oko 30 000 dinara, ima kvarcni mehanizam, staklo je mineral kristal, a izradjen je od nerdjajućeg čelika , ružičastog zlata, i PVD –a. Boja je biserna a oznake za sate su indeksi. Narukvica je kožna i u bež boji. Ovaj elegantan sat može se nositi na poslu, prilikom večernjih izlazaka i prilagodjen je urbanom i modernom stilu.

armani kvalitet

Kvalitet i iskustva

Iskustva sa svim modnim satovima u kakve spadaju i Armani satovi su skoro ista. Naglašava se njihova dizajnerska vrednost a unižava kvalitet. Ipak, to ne mora biti pravilo, jer ima i te kako kupaca modnih satova koji su zadovoljni i koji smatraju da su dobili sasvim zadovoljavajući sat za tu sumu novca.

Emporio Armani – kopije i originali

Kao i kod svih modnih i drugih satova, gotovo je nemoguće da original satove ne prate njihove replike. Kopije Armani satova mogu biti vrlo verne, pa se tako neretko prodaju u kutijicama jako sličnim originalnim sve sa jastučićem iznutra. Ipak, mnogi prodavci kopija pošteno naglašavaju da nije reč o originalima dok cene čine svoje pa tako kopiju prosenog Emporio Armani ručnog sata na online šopovima možete naći i za dve hiljade dinara.

Kupujte satove samo u radnjama koje se snabdevaju od zastupnika brenda, a o tome informacije možete naći na sajtu BPM-a.

armani satovi

Nova kolekcija Emporio Armani ručnih časovnika

Na zvaničnom sajtu Emporio Armani, predstavljena je nova kolekcija muških i ženskih ručnih satova koji odišu visokim nivoom elegancije.

 

Zvanična cena im je 145 dolara. Dizajnom dominira retro i vintage duh, a pristutni su i konveksno staklo, vertikalni brojači na hronografima i narukvice od pletenog metala.

Kolekcija „New Retro“ odlikuje se dvobojnim modelima časovnika, pa tako spoj žutog i ružičastog u kombinaciji sa čelikom daje mešavinu koja potencira detalje i vintage izgled. Oblici su čisti i pravilni, jednostavni ali prefinjeni.

Detaljnije o novim modelima Emporio Armani ručnih satova pogledajte na sajtu: http://store.emporioarmaniwatches.com

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts