Guess satovi – pravi hit kod mladje populacije

GUESS satovi prvi put su se pojavili na tržištu 1983. godine. Ovi modni satovi prvenstveno si dizajnirani i kreirani tako da privuku mladje osobe koje prate modne trendove. Podjednako su zastupljni i muški i ženski modeli Guess ručnih satova, a postoji i posebna linija satova namenjenih deci.

Inspiracija za dizajn Guess satova za žene nadahnuta je modom i svetskim trendovima, a Guess za muškarce inspirisan je svetom tehnologije. Guess satovi se prodaju na više od 12.000 prodajnih mesta u oko 70 država sveta.

guess osnovna

Kratak osvrt – o kompaniji

Guess je američki brend linije odeće, obuće i aksesoara. Osim garderobe, sadrži i linije satova i nakita. Kompanija je takođe vlasnik linije Marciano Guess. Guess kompanija je osnovana 1981. Godine i osnova rada i proizvodnje najpre je bila garderoba, sve sa pratećom devizom : „ Impresionirajte, zavedite i merite vreme sa stilom. Guess, dress to impress“. Ovaj moto i kvalitetni trendi modeli doveli su do toga da Guess proizvodi budu medju vodećim džins brendovima na svetu.

Medjutim, sa razvojem posla, napredovanjem i inovativnošću, Guess predstavlja i svoje prve modele ručnih satova.

Aktuelne kolekcije su:

  • Sport
  • Classic
  • Ladies Love
  • Lades White love
  • Kids

Guess svake godine izbacuje na tržište posebne prolećne i letne kolekcije prilagođene za svaki tip i stil.

Nova kolekcija ženskih ručnih satova kada je u pitanju dizajn, neretko ima animal print, jedan deo modela je sa cirkonima , a posebna linija poseduje narukvice u jarkim bojama koje su izradjene od gume. Ova linija namenjena je mladjim kupcima.

Predstavljamo vam nekoliko modela Guess muških, ženskih i dečijih satova koji se mogu naći na našem tržištu.

Ručni muški Guess sat, Cena: oko 20 000 dinara

guess1

Ručni ženski Guess sat, Cena oko 15 000 dinara

guess2

Ručni muški Guess sat, Cena oko 20 000 dinara

guess3

Ručni ženski Guess sat, Cena oko 20 000 dinara

guess4

Ručni ženski „zlatni“ Guess sat sa cirkonima oko kućišta, cena oko 15 000 dinara.

guess5

Dečiji Guess satovi

Iako postoji posebna linija Guess dečijih satova, postoje modeli koji su prilično prilagodljivi najmladjima. Takve su kolekcije ručnih satova sa narukvicom od gume, ili pojedine kolekcije ženskih ručnih satova sa interesantnim mladalačkim motivima, pa se neretko na online šopovima prodaju kao modeli satova za decu.

guess deciji

Detaljnije o Guess proizvodima pogledajte na više nego informativnom sajtu kompanije: www.guesswatches.com

Iskustva i kvalitet

Na mnogim forumima sa tematikom kvaliteta i cena ručnih satova, obično se posebno raspravlja o modnim satovima kakvi su Guess.

Izgled i dizajn se često hvale, dok se o kvalitetu zaista mogu naći različita mišljenja.

Uglavnom, kvalitet modnih satova i kvarc mehanizam poput Diesel satova, Esprit i slično… ne može da prati satove A kategorije, ali im je zato cena dosta povoljnija.

Kopije i original

Kao i svi satovi, bilo da su modni ili oni A kategorije, i Guess satovi praćeni su kopijama. Cena im je oko 5 do 10 evra, a kvalitet je upitna stvar.

guess-osnovna2

Guess outlet

Ako želite da uštedite a nije vam toliko bitno da Vaš sat bude baš iz najnovije kolekcije posetite neki od outlet radnji kao što je ona u Indjiji.

U ovakvim prodavnicama možete naći modele iz proteklih, nekada i aktuelnih kolekcija sa popustima i do 70% koji važe tokom cele godine. Osim artikala iz osnovne Guess linije, u outletu u Indjiji možete naći i artikle iz kolekcija Marciano Guess, uključujući i aksesoar.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts