Staff jakne – za moderne i urbane devojke i mladiće

Osnovana 1992. godine, kompanija STAFF je poznata najpre kao proizvodjač džinsa najboljeg kvaliteta. Danas je jedna od vodećih proizvođača denima i pratećeg asortimana u Evropi, pa su tako i Staff jakne za aktuelu sezonu jesen 2014 – uglavnom od teksasa. Poreklo proizvoda Staff je Grčka gde je i zvanično sedište kompanije. Kompletna proizvodnja je u Grčkoj, i svaki proizvod od džinsa se ručno obrađuje. Iskustva brojnih ljubitelja Staff proizvoda u našoj zemlji su više nego pozitivna jer je reč o robi visokog kvaliteta čije su cene relativno povoljne.

Staff jesenje jakne

Jesenja Staff kolekcija ima u ponudi lagane muške i ženske teksas i pletene jakne od vune i pamuka. Kombinujte ih sa Satff urbanim košuljama, majicama i džinsom, uz moderne bajk čizme ili patike.

staff muske jakne pletene

staff muska jakna7

staff zenska kozna i muska pletena

Ženske jesenje kratke kožne jakne lako se kombinuju sa stilizovanim kauboj čizmama od brušene kože i tesnim kratkim pletenim haljinicama, dok se muške pletene jakne, koje su ove sezone popularne i u kolekciji „Dolce Gabbana“, odlično slažu sa keper pantalonama i cipelama na pertlu.

U ponudi su i ženske pletene jakne za jesen, obično jako duge, meke i prijatne za prve jesenje dane.

staff zenske jakne pletene

Staff kao urbani modni brend, naglašava da želi da njegovi proizvodi budu „vaša druga koža“, što važi i za novu kolekciju jakni koje su udobne, odlinog kvaliteta, inovativnog dizajna a po pristupačnoj ceni. Brend je orijentisan pre svega na mlađu publiku – mladićima i devojkama od 18 do 24 godine, koji su dinamični, vole da budu posebni i viđeni, a ipak svoji!

Staff zimske ženske jakne

Ove godine Staff jakne za zimu su pvenstveno deblje, duge, punjene i štepovane a u ponudi su razne boje medju kojima dominiraju boja peska, bež, bela i crna. Večina modela ima kaiš, pa tako strukirana jakna ističe žensku figuru. Kapuljače su na većem broju modela opšivene krznom. U ovim jaknama, tokom hladnih zimskih dana – sigurno Vam neće biti hladno! Mogu se kombinovati sa različitim stilovima i garderobom jer su modeli vrlo prilagodljivi. Neki modeli su vodonepropusni, dok su drugi izradjeni od nafinijeg mikrofibera. Cene ženskih Staff zimskih jakni se kreću oko 10 000 dinara pa naviše.

staff zenska jakna 1 staff zenska jakna 2

Nešto kraći modeli takodje su laki za kombinovanje.

staff zenska kratka

Staff muške jakne za zimu

Staff jakne namenjene muškarcima za narednu zimu, uglavnom su srednje dužine, punjene i štepovane, sa širim džepovima ili diskretnim aplikacijama. U novoj kolekciji dominira crna boja, pored teget i braon nijansi. Cena: oko 12 000 dinara.

staff muska jakna6

staff muska jakna 3

Stare kolekcije:

Starije kolekcije Staff ženskih i muških jakni u saradnji sa kompanijom Fratteli, iz prethodnih sezona su nešto povoljnije. Linija jakni od prirodne kože posebno je atraktivna a posebno modeli koji su kombinovani sa krznom. Koža, krzno i džins- dobitna kombinacija za udobnost i toplotu u zimskim danima!

staff kozne jakne

 Prodajna mesta Staff garderobe

Staff garderoba se može kupiti u prodavnicama u skoro svim većim gradovima Srbije, pored više prodajnih mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Neke od njih su Planeta sport, Fratteli, N fashion koje na svojim sajtovima takodje imaju organizovanu online prodaju.Detalje o Staff garderobi možete naći i na domaćem sajtu www.eponuda.com.

Za više informacija i detalja o kvalitetu i cena Staff nove kolekcije, posetite www.staff.gr.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts