Todoxin kapi za jačanje imuniteta

Todoxin preparati proizvode se prema recepturi dr Todora Jovanovića.

Navodimo podatke o ovim preparatima, medju kojima su Todoksin kapi, a koje iznosi sam proizvodjač.

Todoksin je zapravo dodatak ishrani koji mogu koristiti zdrave osobe u svrhu preventive, dok se bolesnima preporučuje u borbi protiv mnogih zdravstvenih problema.

Proizvodjač navodi da ovi preparati ne sadrže nikakve veštačke sastojke, ni konzervanse, već je njihov sastav isključivo prirodan.

todoksin

Kreator Todoksin preparata tvrdi da je Todoksin  pomagao mnogim pocijenatima u njihovoj borbi protiv raka, da je blagotvoran za imunitet, da pomaže kod leukemije, herpesa, hepatitisa, reumatizma, autoimunih bolesti, dijabetesa, kardiovaskularnih oboljenja, oboljenja digestivnog trakta, urogenitalnih bolesti, kožnih i drugih oboljenja.

Upotreba i doziranje

Todoksin sadrži neophodne vitamine i minerale, kao i druge biohemijske elemente  koje su potrebne odraslima ali i vrlo korisne za decu i trudnice.

Usporava proces starenja, pomaže regenerisanje tkiva, jača imunitet jer  sadrži protivvirusne supstance, autointerferone i revitalizatorske elemente, važne za  imuni sistem.

U zavisnosti od problema koji želite da lečite, ili je u pitanju jačanje imuniteta, doziranje Todoxin kapi se razlikuje. Pročitajte pažljivo uputstvo za upotrebu.

Dejstvo

Todoksin učestvuje u borbi imunog sistema sa uljezima koji pokušavaju da mutiraju svoje antigene u neku novu formu, pa tako, kada odbrambene ćelije u krvi prepoznaju antigen, stvaraju  antitela za njihovo uništavanje. Todoksin je podrška ovakvoj borbi ljudskog organizma sa virusima i ćelijama kancera.

Preparat Todoxin 1 jača imunitet tako što podstiče stvaranje leukocita i limfocita kao osnovnih faktora  u borbi protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja. Zato ga proizvodjač preporučuju za podsticanje otpornosti organizma na infekcije, prehlade i grip.

Osim jačanja imuniteta, pomoći će oslabljenom organizmu, umanjiti stres, otkloniti nesanicu i pomoći u oporavku tela od agresivne hemoterapije.

Na listi obolenja  protiv kojih Todoxin 1 deluje su još kožna oboljenja, bolesti  koštano-misićnog tkiva, kardiovaskularna oboljenja, oboljenja digestivnog trakta i bolesti urološkog sistema.

Sastav Todoksina 1: Bagremov med, limun, maslačak.

Preparat Todoxin 1L

Ovaj preparat podiže opštu vitalnosti organizma. Preporučuje se osobama koje imaju  bolove različitog porekla i reumatske tegobe. Može se  koristiti za snižavanje telesne temperature, olakšavanje disanja, kod opstrukcije disajnih puteva.

Sastav proizvoda: Maslačak, lucerka, limun, bagremov med, pomoćne supstance.

Preparat Todoksin imunostabilizator 1L

Ovaj preparat je zapravo dopuna uz korišćenje suplemenata Todoxin 1 i/ili Todoxin 1L. Namenjen je onima sa slabim imunitetom ali i zdravim osobama.

Sastav proizvoda: Maslačak, zelena lucerka, limun, med, rastvor natrijum hlorida.

Preparat Todoxin 2

Polazeći od pretpostavke da se kancer u početnoj fazi može suzbiti snagom samog organizma, proizvodjač ovog preparata navodi da je u slučaju tumorskih bolesti potrebno osigurati dobro snabdevanje zaštitnim materijalima koje su sadržane u preparatu Todoxin 2. Navodi da biljni ekstrati iz preparata čine zapravo selektivne citostatike koji na tumorske ćelije deluju i aktivno i pasivno.

Sastav proizvoda: Maslačak. Limun, bagremov med, aloja.

Todoxin 2L takodje omogućava iskoristivost lecitina iz lucerke i aktivnih supstanci aloje koji povoljno deluju na opšte dobro stanje i vitalnost. Koristi se za pojačano dejstvo preparata Todoksin 2.

Može ga koristiti još za snižavanje temperature, olakšavanje disanja, opstrukciju disajnih puteva…

Sastav proizvoda: Maslačak, zelena lucerka, limun , aloja, bagremov med.

Proizvodjač navodi u napomeni da preparati Todoxin jačaju organizam u  borbi protiv bolesti, ali da ne mogu biti zamena za lekove ili druge terapijske metode!

Zbog toga se obavezno konsultujte sa lekarom ako želite da Todoksin koristitite kao deo terapije ili na bilo koji drugi način.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts