Kako nositi krzneni prsluk

Pre nekoliko dana obilazila sam moje omiljene radnje da vidim šta novo ima u ponudi za ovu sezonu i čime bi mogla da osvežim svoj zimski garderober. Ono što prosto obožavam jesu krzneni prsluci, a sada se pojavio baš, baš veliki izbor različitih modela, boja, skrojenih za svačiji ukus. Krzneni prsluci su ove sezone još jedna stavka MAST HAVE u garderoberu svake žene. Oni su još jedan način da podignete svoj stil i autfit.

Krzneni prsluci su luksuzni i veoma konforni komad odeće. Možete se obući najjednostavnije, ali kada prebacite preko sebe krzneni prsluk, bilo da je napravljen od pravog ili veštačkog krzna, vi ste vaš izgled podigli istog trenutka na sledeći nivo. To je pravi komad koji daje pečat kako dnevnim, tako i kombinacijama za večernji izlazak.

krzneni prsluk

Krzneni prsluk se nosi uz suknje do kolena, farmerke, kožne jakne, kožne pantalone, preko džempera. Klasično crni je veoma elegantan, beli izgleda glamurozno, u sivoj boji je sjajan za većinu kombinovanja. Možete ga nositi i na tanje kapute, preko sakoa ili kožnih jakni.

kejt-krzno

Krzneni prsluk za večernji izlazak

Za ovakvu priliku izaberite crni ili beli koji će sjajno pristajati uz elegantnu odeću i dodati notu glamura vašem stajlingu. Uparite ga sa dugom haljinom ili pantalonama i košuljom, dodajte veći komad ogrlice ili narukvice i uz to nosite pismo tašnu.

fur8

Za vreme hladne zime, crni krzneni prsluk i mala crna haljina obično izgledaju veoma glamurozno, ali to nije najbolji izbor ako ćete duže vremena provesti napolju. To je dobar izbor za neki parti.

Krzneni prsluk uz kožu ako želite da budete primećeni

Ove sezone pojavile su se helanke koje imitiraju kožu, suknje od eko kože, pantalone, a to su komadi odeće koji nikada ne izlaze iz mode. Kada su dani hladniji, obucite preko kožne jakne prsluk od krzna, ali treba da bude iste boje kao i jakne.

krznena jaknica

Obucite farmerke i cipele sa visokom štiklom i izgledaćete moderno i šik. Kada kupujete prsluk od krzna, izaberite onaj koji nema na sebi previše boja, zato što će vam biti mnogo lakše da ga kombinujete. Ako volite da nosite prsluk i na posao, za kancelariju birajte one tanje i jednostavnije. Uparite ih sa haljinom do kolena ili pantalonama sa ravnim nogavicama i elegantnom bluzom.

Krzneni prsluk za svaki dan

krzneni prsluci

Nabacite krzenini prsluk uz farmerke i džemper, obujte kratke čizmice ili duge preko kolena, dodajte svemu tome jedan dobar kaiš i spremni ste za šetnju. Ovaj ,,casual look” na slici je savršen za trčanje po gradu tokom nedelje i vikendom. Možete ga opušteno nositi i kad idete na večeru ili neku neobaveznu zabavu. Uparite ovakav prsluk sa omiljenim farmerkama i parom kaubojskih čizama i vaš izgled biće pun pogodan.

Takođe, crni krzneni prsluk možete dobro upariti sa bluzom sa animal printom i uskom kožnom suknjom. Naravno, suknja ne mora biti kožna, sada ih možete u svakoj brendiranoj radnji. I prsluk naravno, ne mora biti od pravog krzna, kao što smo već rekli na početku. Bolje je biti human prema životinjama i nositi imitacije. Sve jedno ćete izgledati fenomenalno. U poređenju sa bundama, krzneni prsluci su mnogo praktičniji, bićete u njima više pokretni i nećete se osećati kao beli medved na ledenoj santi.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts