Visoke čizme iznad kolena za jesen-zimu 2014/15

Čizme su najtraženiji i najpopularniji deo ženske obuće kada dođu hladni dani. Devojke i žene su spremne da izdvoje veliki novac za par čizama koje će dobro ići uz fensi haljinu ili za svakodnevne prilike. Možda nećete moći da kupite novi džemper, ali u čizme, tašnu i kaput, vredi uložiti i malo novca. Uvek ćete izgledati savršeno kada izađete na ulicu. Ove jeseni 2014 neće biti teško da izaberete za sebe bar jedan par modernih čizama, jer, zahvaljujući dizajnerima, imamo mogućnosti da izaberemo između velikog broja varijanti, a zadovoljiće potrebe i najkapricioznijih devojaka.

Skoro svaki brend i svaki dizajner, za sezonu jesen – zima 2014 – 2015, predstavlja tanke visoke čizme, preko kolena i one koje dosežu skoro do kukova. Videli smo ih u varijacijama od kože, jelenske kože, kao i imitacije kože. Zašto su ove čizme na listi broj jedan? Zato što ih možete  nositi na posao, u dnevnu šetnju, isto kao i na fakultet ili u formalnih prilikama. Idu uz svaku kombinaciju i ne možete proći nezapaženo, gde god da se u njima pojavite.

iznad-kolena

Zašto su ove čizme tako popularne? Zato što izgledaju ekstravagantno i zato što ove čizme čine da vaše noge izgledaju duže. Nije tajna –  ove čizme su na listi MUST HAVE svih devojaka i žena.

visoke sive

Pokazaćemo vam nekoliko slika da vidite kako ih možete nositi i kako su fantastično lepe uz razne kombinacije. Ove čizme izgledaju ljupko sa drugačijim suknjama, haljinama pa čak i džinsom. Pogodne su za hladnu jesen i zimske dane.

visoke cizme

One su savršen par mini suknji ili haljini koja se završava tamo gde čizma počinje. Da bi ste bile dobro uparene, izaberite ležerne haljine, koje nisu preterano uske zato što bi uska mini haljina uz ovakve čizme bila totalni promašaj a o vama bi stvorila potpuno drugačiju sliku. Zato, osnovna preporuka za ovakve duge čizme glasi: kada birate mini haljinu, dugu košulju, džemper, šorc, ne treba da pokazuje mnogo kože, osim nekoliko santimetara, koji će se videti kada koračate ili tek kada sednete. Svetski poznate zvezde ne mogu bez njih i nose ih u svakoj prilici.

celebs

Obucite kožnu jaknu i mini crnu haljinu, i ova kombinacija biće sjajna za večernji izlazak sa drugaricama.

DENNIS BASSO PREFALL 2014 NEW YORK 12/09/13

Pelerine će se veoma mnogo nositi ove jeseni, pa ih zato uparite sa visokim čizmama.

nicola-peltz

Visoke čizme preko kolena imaju još jednu sjajnu prednost – dobro će vas zagrejati!

missoni2

Evo nekoliko ideja u slikama, kako da ih kombinujete.

visoke4

Jedna od najboljih varijanti su možda one od jelenske kože sa visokom štiklom. Modne kuće Dolce&Gabbana, Fendi, Prada izbacili su sjajne modele. One će krasiti mnoge police velikih ženskih cipelarnika i postaće jesenji bestseler!

visoke štikle

Stari kaput uvek možete da prekrojite kod krojačice, kožnoj jakni da promenite rajfešluse, ali za tople i udobne fensi čizme – nemojte da žalite novca. Uostalom, dobre imitacije ovakvih modela mogu se kupiti i u jeftinijim radnjama. Budite u trendu na svoj način.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts