Prima kozmetika – kompletan program za negu i ulepšavanje noktiju

Prima kozmetika je osnovana 1987. godine i u našoj zemlji je već prepoznatljiva kao brend  u oblasti preparata za negu kose, kože i noktiju.

Prima kozmetika je razvila preko 200 proizvoda kojima uglavnom snabdeva kozmetičke i frizerske salone, SPA & Wellness centre, banjska lečilišta, dermatološke ordinacije, centre za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Srbije i regiona.

O detaljnijim informacijama i o tome gde su prodajna mesta i kolike su aktuelne cene proizvoda, informišite se na sajtu kompanije www.primakozmetika.com.

prima kozmetika osnovna

Gelovi za nokte

Prima nudi UV gelove za nokte medju kojima su i oni u boji. Prima gelovi su jednostavni za nanošenje, ne zahtevaju dodatno turpijanje jer su samoravnajući i vrlo se brzo suše pod UV/LED lampama. Dobri su i za najosetljivije nokte jer ne sadrže štetne komponente.

Supreme UV One Phase Gel – CLEAR je jednofazni samoravnajući gel visoke gustine koji omogućava odlično prianjanje na prirodnom noktu. Izuzetne je čvrstoće i mogućnosti oblikovanja.

Vreme sušenja: 2 min a prodaje se u pakovanjima od 30 ml i 50 ml.

prima gelovi

Kolekcija Akril proizvoda obuhvata akrilne prahove i akrilne prahove u boji. Akrilni prahovi u boji su visoko pigmentisani prahovi koje pored izuzetne čvrstine i izdržljivosti odlikuje i dugotrajnost boje.

Akrilne boje koje su u ponudi omogućavaju glatku i bogatu boju. Dostupne boje su: bela, ciklama, crna, crvena, ljubičasta, narandžasta

Tu su i specijalno formulisani EMA monomeri za maksimalno prianjanje i trajnost medju kojima izdvajamo tečni monomer Novice i tečni monomer Standard.

Prima lakovi za nokte

Prima profesionalni lakovi za nokte, zahvaljujući specijalnoj formuli NSP pružaju vrhunski izgled noktiju. U ponudi su i UV / LED Gel lakovi koji pružaju izuzetan sjaj.

prima lakovi za nokte

Ukrasi za nokte su jedna od zanimljivijih kolekcija Prima kozmetike. U ponudi su gliteri i prahovi, ukrasne folije, hologramske samolepljive folije i Swarovski kristali. Brend Swarovski nudi kristale najfinije obrade koji se koriste u modnoj i dizajnerskoj industriji. Asortiman elemenata za nokte od Swarovski kristala nudi široku paletu boja, nijansi i efekata.

prima ukrasi za nokte

Mnogi proizvodi Prima kozmetike sadrže eterična ulja koja se mogu naći i kao poseban proizvod.

-Cuticle Oil – Coconut je preparat čijom upotrebom nokti postaju čvršći i elastičniji. Suvim i oštećenim zanokticama vraća neophodnu vlažnost. Ima divan miris kokosovog oraha.

Prima kreme za negu stopala

Foot Care Balm je hranljiv i regenerativan balzam koji tretira grubu, suvu i ispucalu kožu stopala. Šea buter, vitamin E i ekstrat hamamelisa obnavljaju i ubrzavaju regeneraciju, a glicerin poboljšava zadržavanje vlage u koži. Triklosan sprečava razmnožavanje bakterija koje oslobađaju neugodan miris i deluje antigljivično. Mentol i kamfor poboljšavaju cirkulaciju, umanjuju znojenje i pružaju prijatan osećaj hlađenja. Koža je mekša, elastičnija i zaštićena od pucanja.

(AHA kiselina) voćne kiseline

Voćne kiseline spadaju među najstarije kozmetičke sirovine koje su ljudi koristili za negu kože. Kozmetika Prima ih takodje koristi u kreiranju svojih proizvoda.

GLIKOLNA KISELINA se u prirodi  nalazi u soku šećerne repe. Najprikladnija je za upotrebu u kozmetičke svrhe, jer najdublje prodire u kožu. Deluje tako što pilinguje, povećava vlažnost, stimuliše zadebljanje stratum granulosum-a, povećava sintezu kolagena, smanjuje dubinu bora i hiperpigmentacije.

MLEČNA KISELINA se nalazi u kiselom mleku, starom siru, jabukama, paradajzu i pivu. Poboljšava elastičnu i praktičnu osobinu ogrubele kože i stabilizuje vlažnost kože. Deluje i kao piling i ubrzava obnovu kože.

JABUČNA KISELINA se nalazi u jabukama, dunjama, kruškama, šljivama, breskvama i ribizlama. Podstiče razmenu materija unutar ćelija kože. Posvetljuje, tonira i koriguje pH vrednost kože.

VINSKA KISELINA je prisutna u voću posebno u grožđu i starom vinu. Tonira, posvetljuje i koriguje pH vrednost kože.

LIMUNSKA KISELINA iz citrusa i drugih biljaka se u kozmetici koristi za osvežavanje i toniranje kože, kao i za regulisanje pH vrednosti preparata.

Prima krema za ruke

Hand Repair Cream – Fragrance Free je krema za ruke sa efektom „zaštitne rukavice“ jer ne dozvoljava štetnim uticajima hladnoće, sunčevima zracima, preteranoj vlazi i hemijskim sredstvima da naruše ravnotežu kože ruku. Brzo i efikasno hidrira kožu, sprečava iritacije, isušivanje i pucanje.

Od proizvoda Prima kozmetike koji nisu namenjeni pedikiru i manikiru, izdvajamo kvalitetne farbe kosu, gelovei lakove za oblikovanje kose.  Tu su i kompletna oprema za salone, četkice, kozmetički alat i pomagala, turpije i druga oprema.

Prima Termo gel za celulit

Ultracell Complex Anti-Cellulite Peeling Cream je zapravo priprema kože za profesionalni tretman. Omekšava kožu, stimuliše rad ćelija i otklanja izumrle ćelije sa površine kože što omogućava bolju apsorpciju, proizvoda protiv celulita.

prima-termo-gel

Ultracell Complex Anti-Cellulite Thermo Gel formula sadrži silanol, koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u vidu celulita. Sadrži šea buter, neguje i obnavlja kožu ali nije namenjena za kožu sa izraženim kapilarima i venama.

Ultracell Complex Anti-Cellulite Cryo Gel podstiče eliminaciju viška tečnosti i toksina iz organizma, tonira kožu i smanjuje celilut jer ubrzava cirkulaciju i razlaganje masnih naslaga.

Ultracell Complex Anti-Cellulite Serum sadrži povećanu koncentraciju specijalno odabranih aktivnih sastojaka za agresivniji anticelulit tretman i sprečavanje pojave novog celulita.

Na brojnim forumima, gde se prenose iskustva u korišćenju razne kozmetike, komplet Prima proizvoda za borbu sa celulitom je relativno visoko ocenjen.

Prima UV Lampe

U asortimanu Prima proizvoda uvrštena je i UV lampa za nokte sa tajmerom i radnom temperaturom od 15 do 50 stepeni.

prima lampa

Snaga lampe je 36 W (4 x 9W) a napon: 220 – 240v 50Hz.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts