Hunter čizme – omiljena obuća Kejt Mos i Andželine Džoli

“Hunter” čizme  možemo nazvati svojevrsnim statusnim simbolom imajući u vidu njihove visoke cene. Ako želite da izbegnete tržište kopija ovih ekskluzivnih čizmi, predlažemo da posetite radnje  “Office shoes”. Kada je u pitanju Beograd, pomenuti lokali se izmedju ostalih pozicija nalaze u tržnim centrima Ušće i Delta City.

Iskustva srećnika koji svake godine sebi nabave još neki model iz nove “Hunter” kolekcije su više nego pozitivna što je i za očekivati imajući u vidu cene koje sigurno opravdavaju visok kvalitet ove obuće. Hunter gumene čizme su otporne, dugo traju i imaju savršen dizajn koji garantuje udobnost.

Ove trenutno najpopularnije gumene čizme, izrađene su od prirodne nepropusne gume (kaučuka) i savršen su izbor za kišne dane, sneg i blato. Modna kuća “Hunter”, je, ikona u svetu gumenih čizama, najpre zahvaljujući modernom dizajnu i bojama u kojima se izrađuju.

hunter nova kolekcija

“Hunter” čizme dizajnirane su pre više od 150 godina i bile su prvo namenjene Britanskim neravnim terenima, nepovoljnim vremenskim uslovima, za sneg i za kišu, odnosno osobama koje su rekreativno ili profesionalno kao sportisti dugo boravili u prirodi, ali i učesnicima u nekim ratnim operacijama.. Poznata “Hunter” čvrstina i gipkost obezbjeđuju mnogo prednosti u odnosu na čizme proizvedene od veštačkih materijala.

Hunter brend posebno popularizuju neke poznate ličnosti kao što su britanska manekenka Kejt Mos, američke dive Anđelina Džoli i Madona koje ih česti kombinuju sa odećom za svakodnevne izlaske.

Predstavljamo Vam nekoliko modela popularnih Hanterki:

– Hunter ženske gumene čizme za kišu “ORIGINAL TALL” po ceni od oko 12.500 dinara su osnovni klasični model koji je dostupan u više boja. Nećete imati problema u kombinovanju sa jesenjom i zimskom garedobom.

hunter-za-kisu-1

– Hunter Boots Gloss čizme spadaju medju najskuplje i najekskluzivnije modele imajući u vidu “fantastičnu” cenu od čak 6.000 evra. Izradjuju se u nekoliko boja medju kojima su i bež, braon, crna i crvena.

hunter gloss2

– Hunter crne gumene čizme sa štiklicom imaju nešto klasičniji dizajn  i odgovaraju uz svaki dnevni odevni stil. Izrađene su od gume i savršene su za kišne dane i blato. Čizme kao stvorene za pljuskove i za kombinacije sa cvetnim haljinicama, kratkim pantalonama i običnim pamučnim majičicama. Izradjene su kompletno od prirodne gume, a postava je od poliestera. Održavanje je prilično lako – jednostavno ih prebrišite vlažnom, pa suvom krpom. Cena je oko 11 500 dinara.

hunter gumene sa stiklom

– Hunter plitke lila gumene čizme izrađene su od nepropusne gume i savršene su za kišne dane i blato. Atraktivna ljubičasta nijansa učiniće da izgledate primećeno i po lošem vremenu. U početku se ovaj model nosio po muzičkim festivalima kao deo festivalskog outfita, a onda su polako osvojile mnoge dame. Izradjene su kompletno od prirodne gume, postava im je od poliestera, a održavajte ih jednostavnim brisanjem vlažnom pa suvom krpom. Cena – oko 12 000 dinara.

hunter lila plitke

– Hunter duboke crvene čizme su nam morale zapasti za oko. Koštaju oko 12 000 dinara i vrlo su atraktivne. Izrađene su od nepropusne gume i savršene su za kišne dane i blato. Izradjene su od gume a postava je od poliestera.

hunter crvene duboke

Hunter čizme za decu

– Hunter dečije čizme za kišu” ORIGINAL KIDS METALLIC GLOSS “ su čizmice u kojima će mališani bez brige moći da borave u prirodi i po najkišovitijem vremenu, a da ostanu suvih nogu. Osim u popularnoj sivoj boji, na raspolaganju Vam je još nekoliko boja.

hunter-sive-za-decu

– Hunter vunene čarape su za neke ljubitelje ovog brenda nezaobilazni deo outfita koji podrazumeva gumene čizme. Izradjuju se 100 posto od vune, i na ultramoderan način će zagrejati vaše noge. Izgledaju savršeno u kombinaciji sa skoro svim modelima Hunter čizama. Cena po paru je oko 2 000 dinara.

hunter carape

Hunter sertifikat

Hunter čizme se mogu pohvaliti i sa dva kraljevska sertifikata. Godine 1977. Edinburški vojvoda dodelio im je HRH certifikat, a 1986. godine usledio je i HRH certifikat koji im je dodelila i sama engleska kraljica.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts