Desheli kozmetika – luksuzna kozmetika iz Izraela

Desheli kozmetika je prirodna kozmetika koju izradjuje istoimena kozmetička kompanija iz Izraela. Proizvodi sadrže izmedju ostalog, ekstrakte lekovitih biljaka, a formule preparata se stalno unapredjuju.

Osnovne linije ove kozmetike su sredstava za negu kože lica i tela i preparati za negu kose a podeljene su u proizvodni program za žene i onaj namenjen muškarcima. Ova kompanija ima svoja predstavništva u šest zemalja sveta, medju kojima je i Srbija.

deseli glavna

Predstavljamo Vam neke od proizvodnih linija Desheli kozmetičke kuće čiji je kvalitet uglavnom zasnovan na patentiranom aktivnom kompleksu – FYTOTIGH.

– Crystal Youth Anti Age je linija kozmetičkih proizvoda, koja je kreirana posebno za negu zrele kože, odnosno za dame koje su starije od  35 godina. Prirodne komponente iz ove linije proizvoda ispunjavaju potrebe zrele kože. Ona aktivno hrane kožu, bore se sa prvim znakovima starenja, i vraćaju koži mladalački izgled i elastičnost.  Takodje, stimulišu procese regeneracije, pružaju efekat zatezanja kože, ravnaju njenu teksturu i poboljšavaju opšti izgled lica. Crystal Youth Anti Age preparati regulišu funkcionisanje kože i regenerišu kožne slojeve epidermisa i dermisa, pa tako deluju na ozdravljenje kože.

U ovoj kolekciji posebno se izdvajaju maska za lice, tonik za čisćenje lica i piling. Prodaju se pojedinačno ili u kompletu u savršeno dizajniranoj kutiji.

deseli youth anti age

– Diamond Treasures Skin Glory je linija kozmetičkih proizvoda za žene, koji  obnavljaju narušen ekobalans, izbacuju toksine, hidriraju kožu i hrane je vraćajući joj mladost i energiju. U sastav ove linije za telo ulazi inovaciona patentirana komponenta FYTOTIGH™.  Reč je o jedinstvenom biologijskom koktelu, koji se sastoji od ekstrakata matičnih ćelija biljaka kao što su argan, drvo jabuke, lišća alpske ruže, koštica grožđa, peptida Anti Age Hondecare i čistijeg brilijantskog mikropudera. To je moćan antioksidans sa jakim regenerativnim  i zaštitnim svojstvima. Brilijantski mikropuder duboko čisti kožu, i uklanja mrtve ćelije sa površine kože.

deseli skin glory pakovanje

– Desheli masažni sapun za telo

Ovaj sapun namenjen masaži tela sadrži alge i mineralie iz Mrtvog mora. Uklanja mrtve ćelije sa kože i pomaže u izbacivanju viška tečnosti iz organizma. Otvara pore na koži, ubrzava topljenje potkožnih masti i kožu čini elastičnom. Sadrži jedinstven kompleks FYTOTIGH™ i vitamin E pa tako i usporava proces starenja kože.

deseli-skin-glory-masazer

Desheli preparati za kosu

DeSheli Diamond Treasures Brilliant Hair linija namenjena je prirodnoj nezi kose čineći je zdravom i blistavom. Sprečava starenje i lomljenje vlasi. I u Desheli proizvode za negu kose uvršten je kompleks FYTOTIGH™ kao aktivna komponenta iz ranije pomenut brilijantski mikropuder, koji poboljšava stanje kože glave i kose, vraćajući joj mladost.Brilliant Hair Advanced Shine Shampoo, šampon za kosu u pakovanju od 400 ml. nežno čisti krtu i oslabljenu kosu, vraća kjoj elastičnost, eliminiše iritaciju kože glave, normalizuje rad lojnih žlezda.

deseli sampon

Desheli kozmetika za muškarce

DeSheli Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal, linija kozmetike za muškarce posebno je kreirana za sve specifičnosti muške kože. I u sastav ove linije kozmetike, ulazi  patentirani sastojak – kompleks FYTOTIGH™.

Muška krema „Men Gear Private Arsenal“ je hidrantna krema za lice koja umiruje kožu, otklanja crvenilo, iritaciju i duboko je hrani. Krema ima antioksidansno dejstvo, čuva elastičnost i gipkost kože. Doprinosi smanjenju bora, regeneraciji ćelija i štiti kožu od spoljašnjih negativnih uticaja i sunca.

deseli-muska-krema

Predstavnistvo Desheli kozmetike je u Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina. Prodajna mesta u klasičnom smislu ne postoje već se ova kozmetika kod nas prodaje na prezentacijama gde Vam tim promotera na licu mesta omogućava probu pojedinih proizvoda.

Različita iskustva i visoke cene

Iskustva u upotrebi Desheli kozmetike su različita, nekada potpuno suprotstavljena. Reč je o luksuznoj kozmetici koju izmedju ostalog karakterišu i jako visoke cene ( par stotina evra po preparatu), pa mnogi očekuju instant rezultate. S druge strane, oni koji duže koriste Desheli kozmetiku, neretko tvrde da se dugotrajnom upotrebom ovih preparata, ta visoka cena i te kako isplati, imajući u vidu prilično zadovoljavajuće rezultate.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts