Gepard čizme, domaći kvalitet za profesionalce

GEPARD obuća na našem tržištu je prisutna od 1992.godine kao domaći brend,. Gepard obuća se proizvodi u Novom Sadu.

GEPARD proizvodi namensku obuću za vojsku i policiju Srbije, nafnu industriju, sektor šumarstva i elektroprivrede pa su poznati njihovi modeli kao što su vojne čizme, padobranske čizme, čizme za šumare, policijske… Možda su najbolja preporuka i objašnjenje o tome kakav je kvalitet Gepard obuće, upravo iskustva profesionalaca koji je svakodnevno nose.

Gepard obuća je zastupljena i na stranom tržištu, kada je reč o profesionalnoj obući. Kada govorimo o modnoj obući, po dizajnu neki modeli zaista podsećaju na one namenjene profesionalcima, što je priznaćete, veoma privlačno. Naravno, modeli ženske obuće zastupljeni su i u potpuno elegantnim linijama ovog proizvodjača, sa petom ili ravne, ugg ili u bajkerskom stilu.

Predstavljamo Vam Gepard čizme za aktuelnu sezonu (2014/2015)

Gepard ženske čizme

Ženske Gepard čizme za suvo vreme, izradjene su od prirodne kože i tekstila a imaju sintetičku postavu. Ove duboke čizme imaju djon od termoplastične gume i dostupne su u crnoj i braon boji. Cena je oko 6 000 dinara.

gepard zenske1

Ženske Gepard sportske čizme od prirodne kože – velura, i sa postavom od takodje priodne kože koštaju oko 6 000 dinara. Namenjene su za nošenje po suvom vremenu a djon im je od termoplastične gume. Dostupne su u crnoj, tamno braon i bež boji.

gepard zenske2

Ženske Gepard duboke čizme od velur kože i sa tekstilnom postavom koštaju oko 6 000 dinara. Imaju gumeni djon i namenjene su za suvo vreme. Dostupne su u bojama: tamno braon i svetlo braon.

gepard zenske3

Gepard muške čizme

Gepard moto muške čizme od prirodne kože i sa tekstilnom postavom koštaju oko 5 000 dinara. Đon je od gume i poliuretana a namenjene su za suvo vreme.  Dostupne su u crnoj boji.

gepard muske1

Gepard muške čizme od nabuka, i sa tekstilnom postavom, koštaju oko 6 000 dinara. Dostupne su u crnoj i braon boji i namenjene za nošenje po suvom vremenu.

gepard muske2

Gepard muške čizme od nabuka i velura koštaju oko 6 000 din. Imaju sintetičku postavu i namenjene su za suvo vreme. Dostupne su u bojama: crna, braon i siva-velur.

gepard muske3

Gepard muške zimske čizme koštaju oko 11 000 dinara. Lice im je od prirodne hidrofobirane kože a postava vodootporna sa paropropustljivom membranom koja omogućava da koža stopala diše. Ulošci za taban su izrađeni tako da imaju dejstvo protiv gljivica i bakterija. Djon je od gume a čizme su namenjene svim vremenskim uslovima. Šavovi na čizmama su zaštićeni od prodora vlage. Dosupne su u crnoj boji.

gepard vojnicke padobranske

Gepard obuću možete pregledati i kupiti putem online šopa: www.gepard-obuca.rs/shop/Maloprodajni objekti Gepard obuće:

Novi Sad: Koči Ivana 2, i Bulevar Vojvode Stepe 10,
Sremska Mitrovica: Kralja Petra 62
Kikinda: Miloša velikog 1
Niš: Voždova 22
Nikinci: Lenjinova 5

Održavanje Gepard obuće : Obuću je potrebno svakodnevno održavati četkanjem i mazanjem imalin kremom kako bi Vam obuća duže trajala. Modele od velura treba održavati četkanjem, i to isključivo mekom četkom, uz upotrebu posebnog  spreja za velur. Svu obuću treba sušiti udaljeno od izvora toplote.  Eventualne mrlje možete skinuti  gumicom u kamenu a zatim koristiti sprej za velur-nubuk kožu da bi se boja kože osvežila a obuća zaštitila od vlage. Zaštitu u vidu spreja ne treba suviše često koristiti. Preporuka je da prođe najmanje 24 sata izmedju dva čišćenja, jer zbog kiselosti znoja u kombinaciji sa preparatima,  tamno bojena obuća može da pusti boju.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts