Najlepše elegantne haljine do kolena

Elegantne haljne do kolena

Posebno elegantne, na svoj magični način, neodoljivo privlačne i vrlo moderne nebrojeno uzastopnih sezona – to su haljine do kolena. Klasične i vrlo trendi u isto vreme!

Modeli haljine do kolena su vrlo raznovrsni i variraju od modne sezone, kao i materijali od kojih se šiju.

One mogu biti potpuno ravne i jednostavne, vrećaste, predimenzionirane a s druge strane – vrlo svečane, elegantne, seksi i zavodljive. Haljine do kolena koje lepršaju i od laganih su materijala poput svile, satena, pamuka pa i čipke, preporučuju se mladim devojkama.

Za elegantne prilike izaberite za sebe super elegantnu haljinu do kolena od satena ili tafta, potpuno uz telo, sa naglašenim dekolteom. Uz super visoke štikle – izgledaćete kao prava zavodnica ali i elegantna dama na nekoj od svečanih prilika.

Boje su takodje posebna priča. U trendu su jarke boje, mada su i dalje moderne bež i šampanj boja, kao uvek in boje – crna i bela.

elegantne haljine

Uske elegantne haljine do kolena

Ovakav izbor je skoro uvek nepogrešiv, naravno ako imate liniju sa skladnim proporcijama. Mogu biti sa dugim, kratkim rukavima, bez rukava, asimetričnog kroja I od najrazličitijih tkanina. Najklasičniji model ove haljine su uske haljine uz telo od satena – mala crna haljina, koju možete kombinovati uz skoro sve kada je reč o obući, tašni, mejk apu, frizuri…  Haljine za svadbu, elegantne, uže i dužine do kolena dobar su izbor za venčanje, rodjendane, krštenja…

Jednostavne elegantne haljine za trudnice

Trudnicama odgovara model haljine u kojoj će se osećati udobno! To je prvo i osnovno pravilo! Osim dugih i kratkih, tu su naravno i haljine do kolena koje su čest izbor kreatora, i koje su medju najčešćim komadima koje trudnice imaju. Haljine za trudnice su u gornjem delu nešto uže dok u donjem delu mogu biti potpuno široke, blago opuštenog kroja ali naravno i tesne. Sve zavisi od ukusa. Važno je i da se biraju prorodni materijali jer koža trudnica je osetljivija, naročito na stomaku. Gledajte da izbegnete crnu boju, iako je sama po sebi elegantna, već se radije odlučite za veselije boje i šarene desene.

Klasične elegantne haljine za posao

Priroda radnog mesta diktira kako ćemo se obući. Ako smo često u situacijama da primamo važne klijente, idemo na poslovne ručkove i koktele, potrebno je u svakom trenutku izgledati elegantno. E zato se u tim prilikama obratite savršenom izboru – klasičnoj elegantnoj haljini do kolena. Jednostavne haljine je lako naći u odgovarajućoj boji za poslovne prilike. Naravno izbegavaćete, za ove klasične haljine, svečane materijale, jer ipak ne idete na svadbu, a i kroj bi trebalo da je malo suzdržaniji.

Ženske haljine u jednoj boji na preklop, crne, teget, sive, u kombinaciji sa prigodnom obućom I frizurom omogućiće Vam da brzo dobijete željeni izgled. Ako dugo putujete do posla, upotrebite poznati trik. Obujte laganiju obuću do posla, a onda preobujte više pete kad stignete.

Šminka ne treba da je napadna, večernja već prilagodjena dnevim potrebama. Ne preterujte sa tamnim senkama i jakim ruževima.

do kolena elegantne haljine

Elegantne haljine do kolena

do kolena haljina posao

Crna haljina do kolena za odlazak na posao

do kolena haljina za dnevne prilike

Elegantna haljina do kolena za dnevne prilike

do-kolena-svecana-haljina

Svečana haljina do kolena sa čipkom i karnerima

do kolena trudnice

Elegantna haljina do kolena za trudnice

do kolena za trudnice

Elegantna bela lepršava trudnička haljina za svečane prilike

do kolena haljina za posao

Elegantna crna haljina do kolena za svakodnevne prilike

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts