Adidas jakne – sportske, udobne i tople

Adidas jakne

Adidas je nemački brend i proizvodjač koji čini nekoliko fabrika sportske opreme: Reebok, TaylorMade-adidas i Rockport. Adidas je trenutno je najjača kompanija koja proizvodi sportsku opremu u Evropi, a drugi u svetu iza Nike-a.

Adidas je dugo prisutan na tržištu Srbije a osim specijalizovanih radnji, njihova roba se može naći i u prodavnicama sportske opreme: Djak sport, Sport Vision, Planeta…

Trenutno je aktuelna nova kolekcija “jesen/zima 2014”, a kolekcije majici, patika, trenerki, jakni i ostale opreme, karakterišu doboro poznata Adidas udobnost, komfor i  vedre boje.

Adidas jakne za aktuelnu sezonu, tople, su i meke i idealne su za zimu i hladne dane. Duge, srednje dužine ili kratke, one su odličan izbor najpre za one koji vole sportski stil oblačenja.

Izdvajamo neke modele Adidas jakni koji su nam privukli pažnju i njihove cene.

Sportske jakne za trčanje

Udobne Adidas jakne za trčanje su uglavnom jednobojne sa klasičnim izraženim rasjsferšlusom. Cena na nekim online šopovima je oko 50 evra. I ženski i muški modeli obezbediće Vam vrhunski komfor pri jutarnjem džogingu. Preovladjuju siva, zelena i crna boja a od materijala pamuk i poliester.

adidas muska za trcanje1

Adidas ženske jakne

Novi ženski modeli Adidas jakni koštaju od 80 evra pa naviše. Dominantne boje su plava, teget, bela, klasična crna, pink i zelena. Puniji modeli sa kapuljačom postavljeni su toplim krznom. Punjene jakne su štepovane, meke, tople i pravi izbor za hladnije zimske dane.

adidas zenska zimska1

Dok su zimski i jesenji modeli često vodootporni pa i punjeni, prolećne i jesenje ženske jakne su posebno atraktivne prvenstveno zbog atraktivnog dezena. Kolekcija sa cvetnim dezenom u jarkim i vedrim bojama nudi modele po ceni od oko 70 evra. Jakne su lagane, prijatne sa izraženijim ranflama koje potenciraju pastelne boje.

adidas zenska cvet

Adidas muške jakne

Jesenji modeli muških jakni su sa početnom cenom od oko 75 evra a zimske jakne koštaju od oko 100 evra pa naviše.

adidas jesenja muska1

Kod jesenjih modela, dominira zagasita boja masline i kombinaciji sa sivom i crvenom. Materijali su uglavnom vodonepropusni, jakne salaganijim punjenjem su štepovane, dok su za vetrovito vreme, kao stvoreni modeli sa kapuljačom.

Zimske muške Adidas jakne se ove sezone izradjuju u nešto zagasitijim bojama. Posebno je atraktivan model u kombinaciji boje masline i crne. I ove godine je nezaobilazan muški model klasičnog „Adidas dizajna“ srednje dužine, sa kapuljačom i od vodonepropusnog materijala. Adidas kožne jakne uglavnom su izradjene od brušene kože u bež ili maslinastoj boji.

adidas zimska muska1

Adidas jakne za decu – unisex kolekcija

Zimske i jesenje jakne za decu su relativno povoljne, cena im je oko 40 evra. Adidas i ove sezone nudi unisex dečiju kolekciju. I za devojčice i za dečake, modeli podrazumevaju kombinaciju crne boje sa klasičnom plavom, crvenom, žutom… Kapuljača je neizostavni detalj, kao i prepoznatljive Adidas pruge.

adidas decja unisex1

Prolećne Adidas jakne za muškarce koštaju oko 50 evra. Površina im je uglavnom od poliestera a postava pamučna. Trendi prolećne boje, nebo plava, teget i trava zelena, idealan su izbor za šetnju ali i sportske aktivnosti po lepom sunčanom vremenu. Pored klasičnih modela sa Adidas prugama, tu su i jakne sa grbovima svetski poznatih sportskih timova.

adidas prolecna muska1

Novu kolekciju „Adidas“ jakni ali i druge sportske opreme, možete pogledati i kupiti i putem izvornog sajta proizvodjača: www.adidas.com.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts