Riker obuća – antistres švajcarski kvalitet

Riker obuća

Riker kompanija osnovana je u Nemačkoj davne 1874. godine. Riker obuća je u tadašnje vreme bila namenjena severnoitalijanskom tržištu. Zahvaljujući tome što je brzo stekao reputaciju dobrog kvaliteta, Riker nastavlja brzo da se širi i na ostala tržišta nudeći kupcima različitog ukusa najraznovrsnije modele kvalitetne muškei ženskeobuće. Sedište kompanije kasnije se seli u Švajcarsku a proizvodni pogoni širom sveta. Danas, Rieker zapošljava oko 20 000 ljudi i poseduje više desetina veleprodaja u različitim državama. Na svetu je oko 10 000 maloprodajnih objekata Riker obuće, uglavnom u Evropi.

Osim u nekim prodajnim objektima, riker obuću možete kupovati i preko online šopova kao što je: www.ishop.rs ili www.obucamania.rs

Riker obuća za sezonu jesen-zima 2014/2015, prati svoj jedinstven stil izrade antistress obuće, bilo da je u pitanju muška ili ženska obuća. Antistres metod izrade Riker obuće je jedinstven , i garantuje kvalitet i udobnost uz moderan dizajn, što opravdava i malo više cene.

riker muske antistres

Riker papuče i Riker sandale

Jarke boje i djon od udobne meke gume karakterišu Riker kolekciju sandala i papuča. Djon je obično u vidu niske pune štikle koja obezbedjuje udobnost. Od materijala su zastupljeni platno, guma i koža. Birajte ozmedju modela sa kaišićima ili čičak kopčanjem. Ovi udobni modeli, omogućiće Vam razne kombinacije salaganom letnjom i prolećnom garderobom.

riker papuce zenske

Muške Riker papuče izradjene su od prirodnih materijala. Koža i platno u kombinaciji sa udobnim djonom kao materijal su zastupljeni najviše u braon, maslinastim i oranž nijansama.

muske riker papuce

Riker alegantniji modeli sandala ne odstupaju od udobne niske štikle, prirodne kože kao osnovnog materijala i jarkih boja.

 

riker zenske sandale

Riker cipele, baletanke i čizme

Riker baletanke ćete sigurno želeti da nosite kad god to možete imajući vidu njihovu veliku udobnost. Prirodna mat ili brušena koža uklasičnoj crnoj boji ili sa atraktivnim cvetnim dezenima materijal je za baletanke namenjene svim generacijama dama koje vole kvalitet i udobnost.

riker baletanke

Riker muške cipele izradjenesu od kvalitetne prirodne kože i najzastupljenije su u braon i crnoj boji. Teget modeli izradjuju se uglavnom u trendi teget boji. Sportski modeli su na sniranje i sa gumenim djonom, a nešto elegantniji su dublji, sa kaiševima ili sa rajsferšlusom.

riker muske cipele1

riker muske cipele2

riker muske cipele3

Riker muške i ženske čizme poseduju i liniju u stilu popularnih „kanadjanki“. Relaksirajuće antistres čizme zaštitiće Vas od hladnoće ali i pružiti udobnost jer će koža nesmetano disati. Ozradjene su naravno od prirodne kože.

riker-muske-cizme2

Riker ženske čizme klasičnijeg dizajna dominiraju svojim crnim modelima najrazličitijeg dizajna. Sivi i popularni bež modeli u bajk varijanti, takodje prate visoke standarde Riker kvaliteta i udobnosti.

riker zenske cizme1

riker zenske cizme2

riker zenske cizme3

Riker patike

Riker patike nam dolaze u teget i braon nijansama od prirodne mat ili brušene kože. Koštaju oko 100 evra mada su modeli iz starijih kolekcija povoljniji. Riker antistres patike su odličan izbor za boravak u prirodi i rekreaciju.

riker-patike-muske2

Riker cipele i čizme nisu samo lepe i moderne. Njihova funkcionalnost se odnosi prvenstveno na specijalnu konstrukciju svakog para obuče, upotrebu elastičnih prilagodljivih materijala, lakoći materijala, pa su lagane za nošenje, tako da  sve ove karakteristike opravdavaju i sam njihov naziv – antistress.

Sa minimalnom mogućom težinom, maksimalnom fleksibilnošču i prozračnošću- u Riker cipelama i čizmama uvek će Vam biti udobno, posebno ako posao od Vas zahteva da po čitav dan provedete radno ili na terenu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts