Alpina čizme – slovenački brend koji garantuje kvalitet

Alpina čizme i drugu profesionalnu i modnu obuću ovog slovenačkog proizvodjača karakterišu visok kvalitet i neverovatna udobnost. Ovaj brand se na svetskom tržištu nalazi već 65 godina, i garant je visokog kvaliteta izrade obuće, i funkcionalnog dizajna. Udobnost uvek prate elegancija i kvalitet.

Svake nove sezone, pa tako i za narednu 2014- 2015, dizajneri ALPINE nude inovativna, dopadljiva i praktična rešenja u izradi i dizajnu obuće. Osim što su kvalitetne, dugotrajne i sigurne, Alpina čizme, cipele, sandale, su i moderne, uvek u skladu sa novim svetskim modnim trendovima.

Alpina obuća je često izbor sportista koji učestvuju na skijaškim turnirima, u ski trkama, olimpijaca…

Pogledajte najnovije modele Alpina čizama gojzerica za aktuelnu sezonu, medju kojima ima zanimljivih unisex dezena:

– Alpina zimske čizme gojzerice – unisex (nova kolekcija Jesen/Zima 2014/2015). Cena:oko 47 evra.

alpina unisex 1

– Alpina zimske čizme muške – gojzerice (niva kolekcija Jesen/Zima 2014/2015). Cena: oko 110 evra.

alpina muske1

– Alpina zimske čizme unisex (nova kolekcija Jesen/Zima 2014/2015). Cena :oko 80 evra.

alpina unisex2

– Alpina zimske muške čizme gojzerice (nova kolekcija Jesen/Zima 2014/2015). Cena :oko 110 evra.

alpina muske2

Pored nekih domaćih prodavnica obuće, najsigurnije je kupovati Alpina obuću puten njihovog online šopa: www.alpinashop.si. Osim što ćete biti sigurni da ste dobili original, na ovom sajtu je definitivno najveći izbor Alpina obuće svih vrsta i namena i na njemu su najnoviji modeli uvek dostupni za razliku od maloprodajnih radnji. Takodje, opis svakog para obuće je više nego iscrpan!

Evo još nekoliko modela koji su nam privukli pažnju:

– Elegantnije ženske Alpina čizme gležnjače, u bordo zlatnoj kombinaciji i sa elegantnom štiklom pravi su izbor za dame od stila. Koštaju oko 120 evra.

alpina gleznjace

– Modne Alpina čizme gležnjače sa nepromočivom membranom idealne su za vlažno vreme. Koštaju oko 120 evra, jednostavno se obuvaju i jako su otporne, pa će trajati dugo.

alpina modne crne gleznjace

– Alpina gumene ženske čizme u svetlim bojama prilično klasičnog modela koštaju oko 75 evra. Potpuno nepromočive i izradjene od kvalitetne gume, omogućiće Vam udobne šetnje u jesenjim i zimskim danima.

alpina gumene

– Alpina modne ženske lakovane čizme gležnjače sa zanimljivim nitnicama. I pored visoke pete, čizme su udobne. Koštaju oko 90 evra.

alpina nitne

– Alpina dečije sportske čizme, idealne za osetljivo dečije stopalo koje brzo raste. Gornji deo je ojačan a podloga je nepromočiva. Pruža potrebnu potporu ojačanjem u delu gležnjeva. Cena : oko 40 evra.

alpina za decu

Alpina čizme za sneg i za skijanje

– Alpina čizme za skijanje “ZOOM” ,belo plave boje, sa anatomskim uloškom koštaju oko 50 evra. Vrlo se jednostavno obuvaju. Čizme su napravljene od veštačkih materijala posebnih performansi.

alpina skijanje

– Alpina čizme za skijanje u crnoj boji sa anatomskim kvalitetnim uloškom i postavom od tekstila koštaju oko 120 evra.

alpina skijanje crne

– Alpina ženske čizme “Girl” za skijanje, u belo roze kombinaciji koštaju oko 90 evra. Takodje imaju anatomski uložak koji obezbedjuje pravilno prijanjanje stopala.

Alpina skijanje zenske

Alpina čizme za planinarenje

Planinarske čizme isto kao i čizme za skijanje čine posebne linije Alpina obuće.

– Alpina ženske čizme za planinarenje “STADOR LADY” koštaju oko 85 evra, imaju  vodootpornu membranu, a model je posebno prilagodjen za nepristupačne terene i zahtevne ture. Posebno dizajniran model koji poštuje sve specifičnosti ženskog stopala. Uložak se prilagodjava položaju stopala tokom kretanja a gumeni djon onemogućava proklizavanje i obezbedjuje stabilnost. Meka i udobna obuća najbolja za letnje vremenske uslove.

alpina planinarenje zenske

– Alpina planinarske muške čizme za ture osrednje zahtevnosti, koštaju oko 75 evra. Imaju nepromočivu membranu ali su napravljene od materijala koji stopalima omogućavaju da dišu. Gumeni djon obezbedjuje visoku stabilnost tokom kretanja, a uložak udobnost i toplinu.

alpina planinarenje muske

Alpina lovačke čizme i obuća za kretanje u prirodi

Čizme namenjene lovcima i ribolovcima takodje pripadaju posebnoj Alpina liniji obuće. Svi modeli su izuzetno otporni na različite vremenske uslove, izradjeni od otpornih i većinom nepromočivih materijala sa djonom za koji se podrazumeva da sa dubogim žljebovima neće omogućiti proklizavanje ni na najnepristupačnijim terenima u prirodi.

alpina lov

 – Alpina muške čizme namenjene boravku u prirodi i zahtevnim terenima koštaju oko 160 evra. Udobne su i prilagodljive stipali pa neće biti problem da u njima provedete čitav dan. Otporne su i izdržljive, nevezano za podlogu i teren kojim se krećete. Podloga od Sympatex-a, omogućava vodonepropustljivost i dobro prijanjanje stopala.  Zbog specijalnog VCP uložka, ova obuća je prilagodljiva vašem stopalu tokom kretanja.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts