Polino obuća – nova kolekcija od prirodnih materijala

Polino obuća na domaćem tržištu prisutna je od 1996. godine. Od tada, proizvodnja, koja obuhvata dečije cipelice, baletanke, nehodajuće cipele, čizme, patofne, patike, svake godine postaje bogatija i proširenija.

Polino obuća je izradjena od prirodnih materijala, ima anatomske uloške koji omogućavaju  pravilan razvoj dečijeg stopala i prevenciju deformiteta. Dizajn prati svetske trendove, pa tako svake godine Polino proizvede oko 100 000 pari moderne i udobne obuće, za decu i za odrasle, počev od broja 17 pa sve do 40. Fabrika u Šimanovcima, obuću dostavlja i na inostrano tržište u Nemačkoj, Holandiji, Rusiji, Australiji…

Iskustva roditelja čija deca nose Polino obuću, uglavnom su pozitivna imajući u vidu relativno pristupačne cene i vrlo zadovoljavajući kvalitet.

Linija za tinejdžere

Polino tinejdž kolekcija nudi modele po ceni od oko 5 600 dinara. Novi modeli su uglavnom izradjeni od prirodne brušene kože u modernoj boji lavande.

polino tinejdzer

Polino obuća za dečake

Cipele za dečake koštaju oko 5 000 dinara. Dominantne boje su braon i teget, od materijala je najzastupljenija brušena koža a modeli su plitki i dublji, sa pertlanjem ili čičak zatvaranjem što Vašim mališanima omogućava lako obuvanje.

polino-decaci1

polino decaci2

Model cipela-patika je nešto skuplji – oko 6 200 dinara.

polino-decaci4

Polino kolekcija za bebe

Polino preslatki modeli namenjeni bebama mogu se naći po ceni od oko 4 700 dinara. Izaberite izmedju novih modela u trendi braon, bež ili pink boji.

polino bebe1

Polino nova kolekcija “Prvi korak”

Dečija modna obuća iz kolekcije “Prvi korak” izradjena je od prirodnih materijala, ima anatomski uložak za prevenciju deformiteta stopala, i kožnu postavu i lice.

prvi korak1

Polino obuća za devojčice

Modeli Polino cipela za devojčice koštaju oko 5 000 dinara. Atraktivni modeli od kože sa pertlama, čičak zatvaranem i rajsferšlusima, izradjeni su u klasičnim bojama za devojčice: ljubočastoj, pink, kombinaciji roze i nebo plave.

polino devojcice1

Polino čizme i zimska obuća

Zimska obuća za decu, plitke i duboke Polino čizme kreću se od 5 000 dinara pa naviše. I Polino nije zaobišao trend popularnih „kanadjanki“pa tako nudi modele od kože sa gumenim djonom u dve varijante: sa pertlanjem i sa kopčanjem na čičak.Tu su i ljubičasti i pink modeli za devojčice.

polino-cizme3

Polino nehodajuće cipelice

Nehodajuće cipelice iz kolekcije Polino, učiniće da Vaši mališani, iako još ne hodaju, budu moderni i u trendu, iz cipelice koje su od prirodnih materijala i pružaju udobnost nežnom stopalu beba.

polino nehodajuce

Prodajna mesta Polino obuće

Osim specijalizovanih prodavnica u Tržnim centrima “Ušće” i “ Delta City”  i u Bulevaru Kralja Aleksandra, modele iz starijih kolekcija možete naći i u „Pollino Outlet“ radnji u Zemunu. Neke od ovlašćenih prodavnica su „New Todolino“,“Kabl Metal“,“DEXY CO KIDS“, „MG Code”, „Aksa “, „Drimmkids“…

Online kupovinu, kako novih modela tako i modela iz outleta, možete obaviti i na sajtu kompanije: www.pollinoshoes.com

Karakteristike Polino obuće

Anatomski ulošci u Polino obući, osim što vode računa o pravilnom držanju stopala, izradjeni su visokom tehnologijom i antibakterijski su i antistatički. Prozračni su pa stopalo može da diše, uvek su suvi i mogu se prati.

Antišok punjeni sloj, izmedju uloška i djona, omogućava posebnu udobnost pri hodanju. Koža je isključivo prirodna a prišiveni sundjer omogućava da obuća bude meka i ne izaziva žuljeve. Cipele su antibakterijske, jer sprečavaju razvoj mikroorganizama usled znojenja stopala pre svega zahvaljujući savremenoj izradi kvalitetnih anatomskih uložaka.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts