Fratteli kožne jakne – udobni  modeli od prirodne kože

Fratteli je brend poznat po muškim i ženskim kožnim jaknama i kožnoj galanteriji. Na našem tržištu, Fratelli proizvodi su prisutni skoro dvadeset godina, a čelnici kompanije vole da kažu da je reč o proizvodima koji ne robuju modnim diktatima, već da im je pored atraktivnog dizajna najvažniji kvalitet, što potvrdjuju i iskustva kupaca.

Pored kožnih jakni, pod brendom Staff & Co, kolekcija je proširena na zimske, prolećne i jesenje jakne izrađene od tehnološki naprednih materijala.

f glavna

Fratelli zimske jakne

Osim kožnih jakni sa krznom, deo zimske Fratteli kolekcije je punjen perjem i paperjem. Fratteli jakne su namenjene svima koji su slobodnog duha i vode urbanu način života, ali pre svega, streme ka tome da postanu sinonim za udobnost i vrhunsku izradu i da imaju dizajn koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen.

f flavna2

Modne linije Fratteli

Fratteli Classic modna linija je jednostavna i savremena, Fratteli Gold modna linija je iskazana u  kombinaciji luksuznih materijala, inovativnog inženjeringa i ekskluzivnih detalja, proizvedena u ograničenim serijama a Fratteli Soul je neobavezna i opuštena linija sa prirodnim i originalnim stilom, koja otkriva individualni buntovnički duh.

Osim muških i ženskih kolekcija, Fratteli u svojoj ponudi ima i dečiju garderobu.

f deca

Na kraju, Staff & Co zimske jakne su punjene perjem, paperjem i izradjene od tehnološki naprednih materijala. Prolećne i jesenje jakne su izrađene od vodootpornih materijala.

Predstavljamo neke od popularnih modela Fratteli jakni za zimu 2014, i iz ranijih kolekcija i njihove cene.

Fratteli zimske muške jakne

Modeli Fratelli kožnih jakni za muškarce izradjene su prvenstveno od crne prirodne kože, a atraktivni su i modeli u tamno braon boji i prljavo beloj nijansi. Za zimu se preporučuju modeli sa krznenom postavom i ruskom kragnom. Cena: od 200 evra pa naviše u zavisnosti od modela. Pojedini modeli kožnih jakni za muškarce mogu se naći i jeftinije.

Fratteli muske jakne

Fratteli kožne i zimske ženske jakne

Savršena Gold kolekcija sadrži luksuzne ženske jakne, bunde i prsluke od prirodne mat ili brušene kože i krzna. Modeli su strukirani i naglašavaju žensku figuru i eleganciju. Cena: od 200 evra pa naviše u zavisnosti od modela. Neki modeli se mogu naći po povoljnijoj ceni.

Fratteli zenske jakne

U kožnoj jakni koja je postavljena prirodnim krznom, neće Vam biti hladno ni po najjačoj zimi. Osim za elegantne večernje prilike uz haljinu i visoke štikle, Fratelli modele jakni možete nositi i svakog dana uz obučan džins i ravne kožne čizme.

Fratteli zimske punjene jakne

u saradnji sa Staff & Co, Fratteli je i ove godine pripremio atraktivnu kolekciju zimskih punjenih jakni – muških i ženskih. Uzaradjene su od kvalitetnih toplih ili nepromočivih materijala a punjene su perjem i paperjem. Prevladavaju duži modeli sa kapuljačom i zagasite boje.

Fratteli punjene jakne

Fratteli prodajna mesta

Fratelli proizvodi se mogu naći u buticima u skoro svim mestima Srbije ali i u regionu, u BiH i Crnoj Gori. Pored radnji u Beogradu, Fratteli jakne možete kupiti i u Novom Sadu, Nišu, Leskovcu, Zaječaru, Užicu Valjevu…

Galeriju kolekcija i detalje o proizvodima možete pogledati na sajtu: www.fratteli.rs

Fratteli kožne jakne i galanterija su nezaobilazni modni detalj u svakoj odevnoj kombnaciji, počev od jednostavnih i sportskih do glamuroznih i ekstravagantnih.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts