Moderne papuče za plažu za leto 2014

Kada konačno pronađete i kupite savršeni kupaći kostim kojim ste najzad zadovoljni, čeka vas lakši deo posla u kupovini potrebnih stvarčica za odlazak na dugo očekivani odmor. Letnje papuče za plažu su svake sezone u prodavnicama u sve većem izboru. Takodje, sve više brendova, koji u svojim kolekcijama imaju ženske papuče za plažu, prisutno je na našem tržištu.

Kada krenete u kupovinu letnjih papuča nema onog stresa kao pri kupovini garderobe. Ovdebroj ne ukazuje na to koliko ste tokom godine vodile računa o svojoj figuri. Dovoljan je lep pedikir i negovana stopala doćiće lako do izražaja.

Kombinujte ispravno papuče za plažu sa torbom

Potrudite se da letnje papuče, nanule, klompe ili japanke, budu u istom tonu sa torbom za plažu koje planirate da nosite. Najsigurnija je kombinacija u jednoj boji. Ako je vaša torba suviše šarena, u animal printu ili sa tufnama, prugicama i šljaštećim detaljima, birajte obavezno jednobojnu obuću za plažu.

papuce za plazu

Takodje, boja vaših papuča trebalo bi da se nadje i na vašem kupaćem kostimu.

Vrlo je verovatno da ćete na odmor poneti nekoliko kupaćih kostima. Zato je nalakše da Vam torba i papuče budu u jednoj istoj boji jer ćete sigurno imati neki šareni bikini.

Isto pravilo se preporučuje za ostali aksesoar koji se nosi uz kupaći.

Ako ste ljubitelj jednobojnih kupaćih i drugih komada za plažu, crne papuče ili one u beloj boji slagaće se uz bilo koju boju marame ili haljinice za leto.

Medjutim, nemojte se toliko opteretiti slaganjem boja, boravak na moru svakako je idealna prilika da probate da slažete na izgled nemoguće kombinacije pa pustite mašti na volju.

Papuče za plažu sa platformom

Ako želite da vaše noge i cela figura, izgledaćju izduženije i ženstvenije, izaberite papuče sa platformom ili štiklom, ali nikako previsokom jer je najvažnije da se osećate udobno I bezbedno, a ne da dozvolite sebi da hodate kao na štulama ili da nespretno hodate.Ipak ste na odmoru. Platforma i štikla ne bi trebalo da budu više od pet centimetara. Ako imate slamnatu pletenu tirbu za plažu, nabavite papuče sa isto tako pletenom platformom.

papuce sa platformom

Japanke – uvek moderne papuče za plažu

Japanke su uvek moderne I čini se najpraktičnije za plažu. Mogu biti u različitim bojama I od raznih materijala. Nove kolekcije za 2014. godinu najviše nude japanke u jarkim bojama napravljene od gume.

papuce japanke

Kada ih kupujete obratite pažnju da držač izmedju prstiju bude udoban I da Vas ne žulja. Zato izaberite neki kvalitetniji brend. “Ipanema” je dugo prisutna na našem tržištu I nudi veliki izbor kvalitetnih papuča za plažu sa zanimljivim šarama. Pošto su trendi modeli uglavnom gumeni, nećete imati problema sa vodom. Promoterka ove linije Žizel Bundšen uključila se I u kreiranje modela letnjih papuča I tvrdi da se mogu nositi, osim na plaži I za večernje izlaske.

Zatvorene papuče za plažu

Papuče za plažu gde su vaši nožni prsti delimično pokriveni vrlo su atraktivne, naročito ako imaju kaišiće uz gležnjeve. I one su ove sezone od nepromočivih materijala i gume. Odlučite se zanjih ako se na pesku ili kamenju na plaži ne osećate baš sigurno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aktuelne boje

Za predstojeću sezonu modni stručnjaci preporučuju jarke boje – žutu, tirkiznu, svetlo ljubičastu, zelenu ili pink.

Ako ste sportski tip i volite da nosite sportske jednodelne kupaće kostime, idealna izbor za vas su papuče za plažu marke „beneton“ ili „adidas“ koji u svojim novim kolekcijama nude veliki izbor opuštenih modela letnje obuće.

papuce aktuelne

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts