Azzaro košulje – domaći brend, svetski dizajn

Azzaro kompanija posluje na domaćem tržištu od 1987. godine. Azzaro je polako sa godinama postajao jedan od lidera i sinonima košuljarstva u Srbiji. Kompanija poseduje 3 brenda (AZZARO, G Leva, Bisa) sa koji,a je prisutna na više od 15 značajnih trzista.

Azzaro košulje uvek krase inovativne, atraktivne , nosive  kolekcije, koje iz sezone u sezonu po dezenu i modelima odgovaraju na različite potrebe i želje kupaca. Još jedna velika prednost su pristupačne cene.

Azzaro košulje su poznate po svojoj izdržljivosti i kvalitetu, jer su napravljene od najkvalitetnijih pamučnih tkanina. Ako već imate neku od ovih košulja, sigurno ste primetili da godinama zadržavaju svoj oblik i boju.

azzaro osnovna

Ono što je specifično za ovu modnu kuću je to što Vam mogu izraditi košulju po meri i od materijla koje sami izaberete. Nude Vam da izaberete izmedju više od 100 vrsta tkanina, a takodje možete da izaberete i poseban dizajn kragni i manžetni. Nekima će biti privlačno to što Azzaro može da uradi i  specijalne košulje sa Vašim izvezenim inicijalima i to na mestu na košulji koje Vi birate. Štampa i amblem takodje mogu biti dodati po Vašoj želji.

Pored košulja, Azzaro u ponudi ima uniforme i profesionalna odela za poslovni svet, dugmad, kravate, tregere i sličan aksesoar.

Azzaro muške košulje

Aktuelne linije Azzaro košulja koštaju od oko 3 000 do 4 hiljade dinara. Košulje su razvrstane u linijama: regular, slim i ekstra slim, u zavisnosti od toga da li je kroj širi, uži ili je košulja potpuno uz telo. Predstavljamo Vam nekoliko modela:

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “Lord” su 100 posto pamučne, sa dugim rukavima i koštaju 3 750 dinara.

azzaro muska1 azzaro muska2

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “Feniks” takodje su 100 posto pamučne i sa dugim rukavima. Cena: 3 850 dinara.

azzaro muska3

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “Bruno” koštaju 3 650 dinara. Ove košulje su ekstra slim fit, dugih rukava i 100 posto pamučne.

azzaro muska4 azzaro muska5

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “ Ted” koštaju 3 550 dinara, modeli su pripijeni uz telo, a košulje su sa dugim rukavom i 100 posto od pamuka.

azzaro muska6

Ženske Azzaro košulje

Ženske košulje su podeljene u tri modne linije u zavisnosti od modela: BASIC, FASHION i WOMANITY.

Ženska kolekcija BISA by AZZARO “ Womanity” podrazumeva urban ali elegantan stil a linija je namenjena ženama koje žele da postignu sopstveni odraz u odevanju.

Ženske Azzaro košulje koštaju izmedju 2 600 dinara i 3 900 dinara. U outlet prodaji, stariji modeli se mogu naći i po ceni od oko 2 000 dinara. Predstavljamo Vam nekoliko modela i njihove cene:

– Azzaro ženska košulja Grace košta 3 550 dinara

azzaro-zenska1

– Azzaro ženska košulja Ava takodje ima cenu od 3 550 dinara.

azzaro-zenska2

– Azzaro ženska košulja Paola košta 3 900 dinara.

azzaro-zenska3

– Azzaro ženska košulja Ivona košta 3 150 dinara.

azzaro-zenska4

– Azzaro ženska košulja Lady može se kupiti po ceni od 3 900 dinara.

azzaro-zenska5

Prodajna mesta Azzaro košulja

Nova kolekcija 2014/2015. sa ponudom najnovijih modela može se naći u Azzaro prodavnicama ali i sa kompletnim opisom i cenama na www.azzaroonline.com  preko kojeg možete naručiti svoju košulju bez troškova dostave. Svi modeli su potpuno opisani i po sirovinskom sastavu, linijama, brojevima, rangirani po cenama, a tu su i jeftiniji modeli iz prethodnih kolekcija.

Prodajna mesta Azzaro proizvoda najbrojnija su u Beogradu, a radnji ima još u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Sarajevu, Brčkom…

Azzaro proizvodi i kvalitetne uniforme za različite vrste poslova i pripadnike osoblja  hotela, restorana, kazina, obrazovnih institucija…

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts