Azzaro košulje – domaći brend, svetski dizajn

Azzaro kompanija posluje na domaćem tržištu od 1987. godine. Azzaro je polako sa godinama postajao jedan od lidera i sinonima košuljarstva u Srbiji. Kompanija poseduje 3 brenda (AZZARO, G Leva, Bisa) sa koji,a je prisutna na više od 15 značajnih trzista.

Azzaro košulje uvek krase inovativne, atraktivne , nosive  kolekcije, koje iz sezone u sezonu po dezenu i modelima odgovaraju na različite potrebe i želje kupaca. Još jedna velika prednost su pristupačne cene.

Azzaro košulje su poznate po svojoj izdržljivosti i kvalitetu, jer su napravljene od najkvalitetnijih pamučnih tkanina. Ako već imate neku od ovih košulja, sigurno ste primetili da godinama zadržavaju svoj oblik i boju.

azzaro osnovna

Ono što je specifično za ovu modnu kuću je to što Vam mogu izraditi košulju po meri i od materijla koje sami izaberete. Nude Vam da izaberete izmedju više od 100 vrsta tkanina, a takodje možete da izaberete i poseban dizajn kragni i manžetni. Nekima će biti privlačno to što Azzaro može da uradi i  specijalne košulje sa Vašim izvezenim inicijalima i to na mestu na košulji koje Vi birate. Štampa i amblem takodje mogu biti dodati po Vašoj želji.

Pored košulja, Azzaro u ponudi ima uniforme i profesionalna odela za poslovni svet, dugmad, kravate, tregere i sličan aksesoar.

Azzaro muške košulje

Aktuelne linije Azzaro košulja koštaju od oko 3 000 do 4 hiljade dinara. Košulje su razvrstane u linijama: regular, slim i ekstra slim, u zavisnosti od toga da li je kroj širi, uži ili je košulja potpuno uz telo. Predstavljamo Vam nekoliko modela:

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “Lord” su 100 posto pamučne, sa dugim rukavima i koštaju 3 750 dinara.

azzaro muska1 azzaro muska2

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “Feniks” takodje su 100 posto pamučne i sa dugim rukavima. Cena: 3 850 dinara.

azzaro muska3

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “Bruno” koštaju 3 650 dinara. Ove košulje su ekstra slim fit, dugih rukava i 100 posto pamučne.

azzaro muska4 azzaro muska5

– Azzaro muške košulje iz kolekcije “ Ted” koštaju 3 550 dinara, modeli su pripijeni uz telo, a košulje su sa dugim rukavom i 100 posto od pamuka.

azzaro muska6

Ženske Azzaro košulje

Ženske košulje su podeljene u tri modne linije u zavisnosti od modela: BASIC, FASHION i WOMANITY.

Ženska kolekcija BISA by AZZARO “ Womanity” podrazumeva urban ali elegantan stil a linija je namenjena ženama koje žele da postignu sopstveni odraz u odevanju.

Ženske Azzaro košulje koštaju izmedju 2 600 dinara i 3 900 dinara. U outlet prodaji, stariji modeli se mogu naći i po ceni od oko 2 000 dinara. Predstavljamo Vam nekoliko modela i njihove cene:

– Azzaro ženska košulja Grace košta 3 550 dinara

azzaro-zenska1

– Azzaro ženska košulja Ava takodje ima cenu od 3 550 dinara.

azzaro-zenska2

– Azzaro ženska košulja Paola košta 3 900 dinara.

azzaro-zenska3

– Azzaro ženska košulja Ivona košta 3 150 dinara.

azzaro-zenska4

– Azzaro ženska košulja Lady može se kupiti po ceni od 3 900 dinara.

azzaro-zenska5

Prodajna mesta Azzaro košulja

Nova kolekcija 2014/2015. sa ponudom najnovijih modela može se naći u Azzaro prodavnicama ali i sa kompletnim opisom i cenama na www.azzaroonline.com  preko kojeg možete naručiti svoju košulju bez troškova dostave. Svi modeli su potpuno opisani i po sirovinskom sastavu, linijama, brojevima, rangirani po cenama, a tu su i jeftiniji modeli iz prethodnih kolekcija.

Prodajna mesta Azzaro proizvoda najbrojnija su u Beogradu, a radnji ima još u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Sarajevu, Brčkom…

Azzaro proizvodi i kvalitetne uniforme za različite vrste poslova i pripadnike osoblja  hotela, restorana, kazina, obrazovnih institucija…

Photo source: Pixabay, Unsplash

Similar Posts

3 Comments

 1. Duplo skuplje i četiri puta kvalitetnije! Kosulju nosim već godinama i svaki put kada je ponovo obučem kolege me pitaju gdje sam kupio kosulju!

 2. Postovani,
  Zainteresovani smo za vase kosulje koje bi koristili nasi zaposleni,
  Molim vas da me kontaktirate radi dogovora.
  S postovanjem,
  Raso Boskovic

 3. E jeste tacno, vrlo ste “pristupacni” – kosulje su Vam i preko 4000 dinara, to je skupo za nase uslove i u odnosu na ostalu domacu ponudu, jeste li vi toga uopste svesni?! Minimum ste dva puta skuplji u odnosu na mnoge druge marke kosulja, a da li ste i dva puta kvalitetniji od istih – sumnjam!

Comments are closed.