Gde kupiti tunike za plažu i kakve su u modi sezone 2015.

Nezaobilazni komad odeće koji morate imati nastupajućeg leta su prelepe tunike, lagane i praktične, posebno za odlazak na odmor i boravak na plaži.Tunike za plažu možete kupiti na mnogim mestima kada počne sezona, ali je pametnije šoping obaviti ranije jer ćete znatno uštedeti.

Modni stručnjaci su i za narednu sezonu osmislili  različite odevne kombinacije za uživanje na suncu i pesku.

Izdvajaju se lepršavi modeli, providne tunike od prirodnih materijala, pamuka ili lana. U trendu su Ii tunike prošarane desenima i aplikacijama cveća, voća, mornarskih simbola…

tunike za plazu

Letnje tunike – jarke i pastelne boje su u modi

Kao i ostala garderoba za plažu u aktuelnoj sezoni najviše se preporučuju tunike u jarkim, veselim bojama posebno svetlim koje će lepo da istaknu Vaš novi preplanuli ten. Pastelne nijanse su posebno atraktivne a naročito ako imaju po koji detalj od čipke ili vez.

Na našem tržištu se mogu naći i romantični modeli sa karnerima, ili tunike ukrašene velikim cvetovima ili tufnama.

Osim kvalitetnog kupaćeg kostima i letnje haljinice, tunike su neizostavni komad koji morate spakovati u kofer za odlazak na more.

Uklopite vašu tuniku sa kupaćim kostimom, torbom i papučama. Jednobojne tunike su najlakši izbor pri kome je zaista teško pogrešiti. Ako želite šarenu tuniku, neka vaš bikini bude u jednoj boji. Crna jednobojna ili potpuno bela tunika takodje će vas osloboditi muka oko kombinovanja.

tunike za more

Gde kupiti letnje tunike?

Cene tunika su toliko različite, gotovo kao I njihova ponuda. Dame koje su spremne da izdvoje više od par hiljada dinara za ovaj letnji odevni komad, preporučujemo samo jedno ime – Roberto Cavalli! Linija italijanskog dizajnera prepoznatljiva je osim po neizbežnom animal printu I po svom luksuzu. Potražite ih u XZY prodavnicama.

Šoping molovi

Malo opuštenije cene za vaš džep nude veliki tržni centri u većim gradovima i radnje sa markama garderobe kao što su  BERSHKA, COTON, STRADIVARIUS, NEW YORKER… Na akciji se mogu naći I neki prošlogodišnji modeli po vrlo povoljnim cenama. Tako da je moguće da postanete vlasnica modela koji je prošle godine koštao nekoliko hiljada dinara za upola manje para. Zato pratite tok cena na vreme I uštedite.

letnje tunike za plazu

Hiper marketi

Još jeftinija varijanta su najopuštenije pamučne tunike koje se pred sezonu redovno mogu kupiti, vrlo povoljno, u hipermarketima kao što su Metro ili Tempo. Reč je o tunikama uglavnom kineskih proizvodjača koje su ipak zadovoljavajućeg kvaliteta.

Najjeftinije tunike – kineske i polovne

Najjeftinija varijanta su  lokalni butici sa turskom robom ili dobro poznate povoljne kineske radnje gde se letnje tunike mogu naći I po ceni nižoj od 1000 dinara.

Ako baš želite da uštedite, izaberite neki od polovnih modela koji se prodaju na raznim internet stranicama poput Kupoholičarki ili Limunda, a ima modela I za tek 300 do 400 dinara.

Kupovina na plaži

U svakom slučaju, kupovinu tunike možete ostaviti i za samo letovanje. Skoro sva turistička mesta, posebno u Grčkoj, tokom sezone imaju bogatu ponudu letnje garderobe u svojim prodavnicama. Poseban užitak može vam pružiti I kupovina tunike od prodavaca na plaži jer možete I da se cenkate. Ove tunike jesu malo skuplje, ali ako imate sreće I dobro oko, lako možete kupiti vrlo povoljno tunike od kvalitetnog lana ili pamuka iz Indije, Pakistana ili Bangladeša.

Ne sumnjamo da ćete pronaći savršenu tuniku za svoje letovanje!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts