Blizanci: slaganje sa drugim znacima – svima smetaju njihovi flertovi, osim vagi i vodoliji

Blizanci u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Blizanci važe za inteligentne, komunikativne i društvene ljude. Nikada se ne umaraju, u stanju su da rade sto stvari u isto vreme.

Najviše na svetu vole slobodu, ali i nova saznanja, putovanja, upoznavanja… Mladoliki su, a tako se i ponašaju.

Prva asocijacija na osobu rođenu u znaku blizanca jeste da su dvolični, što je istina. Nikada nećete provaliti šta zapravo vole i misle, a često ni oni sami to ne znaju. Lako se prilagođavaju svakoj situaciji.

Sa kim se najbolje slažu blizanci?
Sa kim se najbolje slažu blizanci?

Blizanci – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Blizancima je najlakše zavesti nekog. Ostvariti uspešnu i čvrstu ljubavnu vezu, e to je već problem. Osobe koje se zaljube u njih najčešće se duboko razočaraju u ljubav.

U vezi žele da imaju slobodu, ne spadaju baš u strastvene osobe, iako za njih nema nikakvih tabua kada je seks u pitanju. Šta god predložite, oni će pristati. Vole da flertuju i zavode, čak i kada su u srećnoj vezi. Ne znači da će prevariti svog partnera, ali ponekad čak nesvesno flertuju. To im je u krvi i protiv toga se ne može. Ako im je partner ljubomoran, naravno prigovoriće im, a blizanci će takav čin smatrati gušenjem i oduzimanjem slobode, pa je poželjno da im partner bude popustljiv i liberalan, kao i komunikativan. Nedostatak komunikacije u vezi ih može samo dotući i učiniti nesrećnim.

Blizanci su luckasti po prirodi i najviše im odgovaraju takvi partneri.
Blizanci su luckasti po prirodi i najviše im odgovaraju takvi partneri.

Kako se slažu blizanci i ovan?

Blizanci i ovan će se prvenstveno složiti jer su oboje avanturisti, sve rade spontano, na brzaka… U seksu se blizanac odlično slaže sa vatrenim znakovima, pa će, logično, i sa ovnom. Ovan voli da bude glavni, što blizancu ne smeta, mada je prevrtljiv i lako će nagovoriti ovna da bude po njegovom, a sam ovan nesvesno pada pod blizančev uticaj. Ako se posvađaju, brzo će se pomiriti, jer oboje brzo zaboravljaju ovakve stvari. Veza se svakako preporučuje sa simpatijama. Pošto vazduh raspirje vatru, i seks je veoma dobar.

Ovnova ljubomora može biti problem, jer, kao što smo već pomenuli, nestašni blizanci vole flert, koji smeta gotovo svakom pripadniku zodijaka. Ako ovan pobesni, blizanci to mogu shvatiti kao da im oduzima slobodu, što će samo voditi katastrofi. Tako da u vezi treba kontrolisati blizančev flert, tj ovnovu ljubomoru.

Kako se slažu blizanci i bik?

Ova kombinacija nije loša kada je u pitanju avantura, kažu da blizanci i bik imaju odličan seks, kada se radi o kratkoročnim vezama ili avanturama. Može se ostvariti i neka duža veza, ali teško, pošto su u pitanju dva različita karaktera. Bika će privući lepršavi blizanac, ali ako ostanu u nekoj dužoj vezi, neće trpeti mnoge njegove karakterne osobine: promene raspoloženja, flertove, neozbiljnost, maštarenje…

Bikovi su jednolični i monotoni, pomalo lenji što blizanci ne raumeju i ne žele da budu. Ako je u pitanju veza na duže staze i seks vremenom neće biti toliko odličan kao na početku, jer bik ima apetite koje blizanac neće uvek moći da isprati.

Kako se slažu blizanci i blizanci?

Evo jednog ludog para. Kada ih budete videli biće vam zanimljivi i simpatični. Ne dešava se uvek da dva pripadnika istog znaka budu kompatibilna, ali kod blizanaca to svakako nije slučaj. Sve im je super, od seksa, preko komunikacije, baš zbog toga jer se razumeju i znaju šta njihov partner misli i želi.

Blizanac i blizanac moraju biti malo ozbiljniji ako žele da sačuvaju ovu idealnu vezu. Ako dođe do nekih problema, ubijaće se sarkazmom, koji je glavno oružje svih blizanaca, a konkretnog rešenja za problem neće biti nigde. U vezi uvek treba bar jedna ozbiljna osoba, a dešava se da takva osoba ne postoji u vezi dva blznaca.

Dva blizanca su idealan par, sa ovnom se mogu sporazumeti, ali sa bikom nikako.
Dva blizanca su idealan par, sa ovnom se mogu sporazumeti, ali sa bikom nikako.

Kako se slažu blizanci i rak?

Ova veza biće katastrofa. Ako blizanac i rak uplove u vezu, teško da će biti uspešna, šta više, teško i da će privući jedno drugo. Jedino što raku može biti blizanac interesantan, zbog svoje lepršavosti i harizmatičnosti.

Sve ostalo će biti katastrofa. Blizanci mogu iskoristiti ranjivost sirotog raka, provocirajući ga svojim flertovima i kontriranjem svega. Drugo, blizanci vole da izlaze, vole gužvu i društvo, a rak se zatvara u kuću i pasivan je u odnosu na blizance. I ako uspe da nagovori blizanca da nema potrebe da izlaze bilo gde, blizanci će vremenom poludeti i osetiti se kao da su u zatvoru.

Kako se slažu blizanci i lav?

Opet vazduh i vatra. Blizanci i lav su sjajan spoj. Imaju puno toga zajedničkog, oboje su nemirnog duha, osim što lav ima neku određenu dozu ozbiljnosti, koja je potrebna u vezi. Lavova vatra začiniće i njihov seksualni život. Privućiće se odmah, može se bukvalno desiti ljubav na prvi pogled. Blizanci su laskavci i lav će se istopiti od njihovih komplimenata.

Čak i lavu smetaju blizančevi flertovi, iako sam lav voli da flertuje i da bude u centru pažnje. Ovo je jedna od retkih stvari koje lavu uništavaju samopouzdanje. Lav će, naravno biti vođa u vezi, ali ne sme previše nametati volju slobodnom blizancu.

Kako se slažu blizanci i devica?

Iako su dosta različiti, i blizancima i devicom vlada Merkur, pa ako su astrološki aspekti dobri, njih dvoje mogu ostvariti lepu vezu. Blizanci se i ne slažu nešto posebno sa zemljanim znakovima, premda to ne mora da znači kod device, pogotovo ako imamo kombinaciju žena blizanac i muškarac devica. Dakle uspešna veza je moguća, ali moraju se oboje potruditi. I u seksu će se složiti.

Devica može često kritikovati svog partnera blizanca, što će njemu mnogo smetati. Blizancu će devica vremenom čak i dosaditi, jer je dosta mirnija i ne voli avanture. Znači i da će devica poludeti pored nestalnog blizanca koji ne ume da se smiri.

Blizanci vole putovanja i izlaske, tako da rak nije poželjan partner za njih. Devica i lav mogu doći u obzir ako su astrološki aspekti povoljni.
Blizanci vole putovanja i izlaske, tako da rak nije poželjan partner za njih. Devica i lav mogu doći u obzir ako su astrološki aspekti povoljni.

Kako se slažu blizanci i vaga?

U pitanju su vazdušni znakovi, pa za njih nema problema. Vaga je za blizance možda najbolja kombinacija. Slažu se bukvalno u svemu. Vaga može čak i navesti blizanca da bude strastveniji nego što je inače. Vaga je jedna od retkih znakova kojoj neće smetati blizančevi flertovi. Svakako se preporučuje za sve, pogotovo za brak.

Blizanac je ponekad oštar na jeziku, a vaga sentimentalna i osetljiva, pa je blizančeve reči mogu povrediti. Osim toga za ljubavnu vezu ova dva znaka nema nikakvih prepreka, premda se poslovna veza ne preporučuje sa tolikom simpatijama.

Kako se slažu blizanci i škorpija?

I ova kombinacija je u redu, ali se mora voditi računa da ni jedan ni drugi znak ne preteraju u nekim stvarima. Sjajan seks ( škorpija je pomalo perverzna, a luckasti blizanac na sve pristaje), ali naravno za vezu je potrebno mnogo više. I ovo je jedna od veza koja može uspeti, samo ako se u nju ulaže trud.

Dok blizanac flertuje sa nekim, škorpija polako sprema svoju žaoku. Blizanac ne sme izazivati škorpiju, ako ne želi da mu se ona osveti jednog dana, kad potpuno zaboravi da ju je nekad povredio. Kao i kod raka, blizanac voli da izlazi i provodi se, dok bi škorpija rado sedela kući. I da je veza najsavršenija, svađa i neslaganja između škorpije i blizanaca mora biti.

Kako se slažu blizanci i strelac?

Blizanci i strelac se mogu složiti u ljubavi. U pitanju su dva liberalna znaka, koja vole slobodu, ali su isto tako spremna i da je daju svom partneru. Oba znaka su komunikativna što posebno pričljivom blizancu ide u prilog. Njihova veza je uvek ispunjena raznim avanturama i putovanjima.

Vremenom mogu dosaditi jedno drugom. Ne jer je veza dosadna ili nešto slično, već jednostavno oba znaka su takva po prirodi. Mogu i zapostaviti jedno drugo zbog posla ili nekih drugih obaveza, ali to je samo način da se zavaraju da žele da provode vreme razdvojeno. Problem će nastati jedino ako se jedan od partnera u tom trenutku oseti ugroženo.

Za blizance važi da su pomalo neozbiljni.
Za blizance važi da su pomalo luckasti, pa i u seksu. Zato će im preverzna škorpija odgovarati za krevet, ali ne baš i za vezu. Strelac im može dosaditi, ali je zato vaga idealna

Kako se slažu blizanci i jarac?

Mudri jarac zavoleće kod blizanaca njihovu inteligenciju, a blizance će privući jarčev smisao za humor. Susret će brzo rezultirati snažnom fizičkom privlačnošću. Iako je jarac tvrdoglav, blizanac je prilagodljiv.

Jarac je krajnje ozbiljan, a blizanac totalna suprotnost. To je ono što može biti glavni problem. Kruti jarac će blizancu biti ponekad dosadan i smetaće to što se jarac povlači u sebe.

Kako se slažu blizanci i vodolija?

Evo još jedne sjajne kombinacije. Blizanci i vodolija su idealan par, pogotovo jer su oboje pričljivi. Nekonvencionalni su, vole izlaske, druženja, sport… Takođe vole slobodu i neće gušiti jedno drugo, što će retko koji drugi znak dozvoliti i blizancu i vodoliji. Oni su prvenstveno najbolji prijatelji pa tek onda ljubavnici. Blizancu je jako teško da pronađe idealnog partnera, koji mu neće dosaditi vremenom, a vodolija je upravo takva. I u seksu će se lepo složiti, pogotovo jer oba znaka vole dugu predigru sa puno petinga i ničeg se ne libe.

Vodolija može nekad imati fazu kada želi da bude sama. To je trenutak kada blizanci treba da se povuku i ostave svoju vodoliju na miru neko vreme. Ne treba da se vređaju ili osete zapostavljenim jer to je faza koja traje relativno kratko.

Kako se slažu blizanci i ribe?

Veza može da funkcioniše ako blizanci pruže dovoljno ljubavi emotivnim ribama. Oba znaka vole da maštaju i to im je jedna od retkih zajedničkih osobina.

Sve u svemu više razlika nego sličnosti. Riba se zaljubljuje odmah, dok je blizanac površan. Opet blizanca je teško sustići u nekim stvarima, dok su ribe usporene, traže nekog ko je jak i stabilan da se oslone na njega, a blizanci to svakako nisu. Seks takođe nije jača strana ove veze.

Blizanci i ribe mogu imati uspešnu vezu ako se dobro  potrude. Vodolija je dobar izbor, a mogu se prilagoditi i jarcu.
Blizanci i ribe mogu imati uspešnu vezu ako se dobro potrude. Vodolija je dobar izbor, a mogu se prilagoditi i jarcu.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts