Horus – garderoba inspirisana vojnom opremom

Horus je brend casual garderobe, sa militari dizajnom, najčešće sa motivima vazduhoplovnih snaga.

Horus garderoba za muškarce

Horus nudi garderobu za muškarce koja bi se mogla definisati i kao svojevrsna vojna oprema. Tu su duksevi, majice, bermude, pantalone, kožne jakne… Predstavljamo Vam nekoliko modela odeće za muškarce i žene koji su nam privukli pažnju kao i njihove relativno povoljne cene.

Horus muške pantalone

– Pilotske pantalone napravljene su od veoma izdržljivog materijala sa patentima na džepovima i čičak trakom. Mogu se nositi tokom svih godišnjih doba u zavisnosti od kombinovanja sa ostalom garderobom. Šest džepova je napred i još dva iza pa su pantalone vrlo funkcionalne a pritom i udobne. Cena: 4 700,00 dinara.

horus pilotske pantalone

– Borbene pantalone od rip-stop materijala su takodje namenjene nošenju tokom svih godišnjih doba. Jednostavan dizajn podrazumeva i dva bočna džepa iznad kolena i čičak traku  na zatvarajućim džepovima. Odlične su za boravak u prirodi jer pantalone imaju 10 džepova. Mogu se kombinovati sa vojničkim čizmama i pilotskim jaknama od kože ili tekstila. Cena: 3 700,00 dinara.

horus borbene pantalone

– Pilotska kožna jakna Ј-1А napravljena je od prvoklasne juneće kože debljine 0,9-1,1mm,  i ima krzno koje se skida. Dizajn je kreiran po uzoru na jakne vazduhoplovnih snaga SAD-a. Ovaj model je aktuelan oko 70 godina i rado je nošen širom sveta. Jakna je funkcionalna i praktična, ima 4 džepa napred, 1 na rukavu i 3 unutra. Izgled jakne se može prilagodjavati promenom prišivki na rukavu i prednjoj strani jakne. Cena: 29 000,00 dinara.

pilotska kozna jakna1

– Još jedna pilotska muška kožna jakna J-1, koja je takodje izradjena po ugledu na jaknu američkih pilota. Ovčija koža garantuje kvalitet i trajnost, a 8 džepova – visoku funkcionalnost. Krzno se po potrebi može skidati. Cena: 27 000,00 dinara.

pilotska kozna jakna 2

Muške Horus majice

Horus muške majice su napravljene od izdržljivog pamuka i skoro sve imaju vojne aplikacije i dezene.

– Muška majica Nesterov dobila je ime po ruskom pilotu Pjotru Nesterovu, koji je poznat po tome što je prvi uradio luping avionom i što je bio prvi pilot koji se zakucao u protivnicki austro-ugarski avion 1914. godine. Cena ove majice je 1 500,00 dinara.

horus muska majica horus muska majica2

Horus muški duksevi

– Duks pod imenom Vitezovi kosta oko 3 900 din.

duks1

– Duks Rondela ima oznake poput onih oznaka države na vojnim avionima. Prvi su je koristili  Francuzi na svojim avionima, a nakon toga i druge države. Srpsku rondelu čine beli krst sa grba srednjovekovnog junaka Boška Jugovića, iza koga se nalazi klasična rondela plavo-crvene boje. Ovaj motiv na duksu  je prisutan na kapuljači i na prednjem džepu. Cena: 3 500,00 dinara.

duks2

Ženska Horus odeća

Ženska pilotska kožna jakna garantuje kvalitet i trajnost. Namenjena ženama sa stavom. Lako se kombinuje uz jesenju i zimsku garderobu, vojničke pantalone i čizme ili uz džins i bajkerke. Napravljena je od kvalitetne prirodne kože. Cena: 21 000 dinara.

horus zenska jakna

Ženske majice od pamuka namenjene su za nošenje svakog dana, a neki modeli su u jarkim bojama i sa zanimljivim aplikacijama i štampom. Udobne su, prijatne i lako se kombinuju sa ostalom garderobom.

Ostali Horus proizvodi

Vojničke kape su poseban deo Horus programa. Izdvajamo dve kape pod imenom “crnomorska flota” i “ pobeda” napravljene od izdržljive crne pletenine.

kapa2

kapa1

Horus šalovi

Modni šalovi namenjeni kombinovanju uz sportski i casual stil, dužine od 200cm, ozradjeni su od pamuka i akrila. Cena: 1 300 dinara.

salovi

Više informacija o proizvodima marke Horus možete naći na sajtu kompanije: www.horus.rs

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts