Horus – garderoba inspirisana vojnom opremom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Horus je brend casual garderobe, sa militari dizajnom, najčešće sa motivima vazduhoplovnih snaga.

Horus garderoba za muškarce

Horus nudi garderobu za muškarce koja bi se mogla definisati i kao svojevrsna vojna oprema. Tu su duksevi, majice, bermude, pantalone, kožne jakne… Predstavljamo Vam nekoliko modela odeće za muškarce i žene koji su nam privukli pažnju kao i njihove relativno povoljne cene.

Horus muške pantalone

– Pilotske pantalone napravljene su od veoma izdržljivog materijala sa patentima na džepovima i čičak trakom. Mogu se nositi tokom svih godišnjih doba u zavisnosti od kombinovanja sa ostalom garderobom. Šest džepova je napred i još dva iza pa su pantalone vrlo funkcionalne a pritom i udobne. Cena: 4 700,00 dinara.

horus pilotske pantalone

– Borbene pantalone od rip-stop materijala su takodje namenjene nošenju tokom svih godišnjih doba. Jednostavan dizajn podrazumeva i dva bočna džepa iznad kolena i čičak traku  na zatvarajućim džepovima. Odlične su za boravak u prirodi jer pantalone imaju 10 džepova. Mogu se kombinovati sa vojničkim čizmama i pilotskim jaknama od kože ili tekstila. Cena: 3 700,00 dinara.

horus borbene pantalone

– Pilotska kožna jakna Ј-1А napravljena je od prvoklasne juneće kože debljine 0,9-1,1mm,  i ima krzno koje se skida. Dizajn je kreiran po uzoru na jakne vazduhoplovnih snaga SAD-a. Ovaj model je aktuelan oko 70 godina i rado je nošen širom sveta. Jakna je funkcionalna i praktična, ima 4 džepa napred, 1 na rukavu i 3 unutra. Izgled jakne se može prilagodjavati promenom prišivki na rukavu i prednjoj strani jakne. Cena: 29 000,00 dinara.

pilotska kozna jakna1

– Još jedna pilotska muška kožna jakna J-1, koja je takodje izradjena po ugledu na jaknu američkih pilota. Ovčija koža garantuje kvalitet i trajnost, a 8 džepova – visoku funkcionalnost. Krzno se po potrebi može skidati. Cena: 27 000,00 dinara.

pilotska kozna jakna 2

Muške Horus majice

Horus muške majice su napravljene od izdržljivog pamuka i skoro sve imaju vojne aplikacije i dezene.

– Muška majica Nesterov dobila je ime po ruskom pilotu Pjotru Nesterovu, koji je poznat po tome što je prvi uradio luping avionom i što je bio prvi pilot koji se zakucao u protivnicki austro-ugarski avion 1914. godine. Cena ove majice je 1 500,00 dinara.

horus muska majica horus muska majica2

Horus muški duksevi

– Duks pod imenom Vitezovi kosta oko 3 900 din.

duks1

– Duks Rondela ima oznake poput onih oznaka države na vojnim avionima. Prvi su je koristili  Francuzi na svojim avionima, a nakon toga i druge države. Srpsku rondelu čine beli krst sa grba srednjovekovnog junaka Boška Jugovića, iza koga se nalazi klasična rondela plavo-crvene boje. Ovaj motiv na duksu  je prisutan na kapuljači i na prednjem džepu. Cena: 3 500,00 dinara.

duks2

Ženska Horus odeća

Ženska pilotska kožna jakna garantuje kvalitet i trajnost. Namenjena ženama sa stavom. Lako se kombinuje uz jesenju i zimsku garderobu, vojničke pantalone i čizme ili uz džins i bajkerke. Napravljena je od kvalitetne prirodne kože. Cena: 21 000 dinara.

horus zenska jakna

Ženske majice od pamuka namenjene su za nošenje svakog dana, a neki modeli su u jarkim bojama i sa zanimljivim aplikacijama i štampom. Udobne su, prijatne i lako se kombinuju sa ostalom garderobom.

Ostali Horus proizvodi

Vojničke kape su poseban deo Horus programa. Izdvajamo dve kape pod imenom “crnomorska flota” i “ pobeda” napravljene od izdržljive crne pletenine.

kapa2

kapa1

Horus šalovi

Modni šalovi namenjeni kombinovanju uz sportski i casual stil, dužine od 200cm, ozradjeni su od pamuka i akrila. Cena: 1 300 dinara.

salovi

Više informacija o proizvodima marke Horus možete naći na sajtu kompanije: www.horus.rs

Share.

Leave A Reply