Škorpija: slaganje sa drugim znakovima: najbolji devica, ribe, rak, bik…

Škorpija u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Škorpije u horoskopu su veoma sposobne, pogotovo kad se uhvate u koštac sa neprijateljima. Škorpija će se žrtvovati za svoje prijatelje koliko god da treba, ali ako ste im se zamerili, goreg neprijatelja niste mogli da nađete. Oni pamte sve što ste im ikada uradili, čekaju da zaboravite a onda se svete i to surovo.

Obično deluju povučeno, ali to samo iz straha da ne budu povređene. Ne dozvolite da vas zavara škorpijina hladna spoljašnost, one su veoma emotivne, ali se plaše da to i pokažu.

Kako se škorpija slaze sa drugim horoskopskim znacima.
Kako se škorpija slaze sa drugim horoskopskim znacima?

Škorpija – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Škorpija ume da zavede bilo koga. Njenoj harizimi je teško odoleti. U krevetu su veoma strastveni, a prema partneru brižni. Često su i perverzne. Od partnera traže vernost i lojalnost, u suštini nisu preterano probirljivi i ne iziskuju neke posebne zahteve od voljene osobe. Iako uvek imaju udvarače, škorpije su verne svom partneru.

Uz sebe, škorpije prvenstveno žele nekog ko je psihički jak, a ne nekog ko drami ili ko ne može da se uhvati u koštac sa problemima. Ljubomorne su, neće vam reći ali po njihovom ponašanju ćete svakako primetiti da im smeta kada vam se neko udrava.

Škorpije u horoskopu lako zavode.
Škorpije u horoskopu lako zavode.

Kako se slažu škorpija i ovan

Na prvi pogled škorpija i ovan su sasvim solidan par. Oboje su eksplozivni, ne plaše se rizika, sposobni i u nekim situacijama će se lepo složiti, a seks je jedna od tih stvari.

Ovo nije jedan od onih parova koji će se lako pomiriti kada se posvađaju. Ovan je tvrdoglav, a škorpija osvetoljubiva. Dodatni problem predstavlja i ljubomora, jer su oba znaka jako ljubomorna i ne tolerišu tuđe poglede na svom partneru.

Kako se slažu škorpija i bik

Bik je skoro savršen za škorpiju. On je stabilna ličnost koja treba škorpiji, uživa u njenim eksplozijama starasti, tako da se mogu pohvaliti i erotikom u vezi. Ovo je jedna interesantna kombinacija bilo da se radi o nekoj kratkoj avanturi ili o ozbiljnoj vezi.

Da bi veza bila u potpunosti savršena, valjalo bi da bik bude nežniji prema škorpiji, jer ona voli da joj se pokaže nežnost. Čak će mu to otvoreno i reći, ali tvrdoglavi bik retko kad popušta.

Kako se slažu škorpija i blizanci

Sa blizancem škorpija će se prvenstveno složiti u krevetu. Škorpija voli perverezije, a blizanci, iako nisu toliko strastveni, pristaju na sve što im se predloži, uvek željni novih iskustava. Što se tiče nekih drugih segmenata, neće se složiti tako dobro zbog razlika u karakteru. Naravno ništa nije nemoguće, ali da bi veza osptala mora puno da se potrude.

Prva stvar koja smeta u ovoj vezi jesu blizančevi flertovi ma koliko bezazleni bili. Škorpija ljubomorno sve to posmatra, blizanac brzo zaboravi i to je trenutak kada mu škorpija vraća milo za drago. Osim flertova, škorpija ne podnosi izlaske i ludovanja, a blizanac živi za takve stvari.

Ovan je impulsivan, poput same škorpije, pa nije poželjan partner za nju. Sa druge strane bik je idealan partner.
Ovan je impulsivan, poput same škorpije, pa nije poželjan partner za nju. Sa druge strane bik je idealan partner.

Kako se slažu škorpija i rak

Sa druge strane rakovi su odličan izbor za škorpiju. Rak ne može sa svakim da se složi u krevetu, a škorpiji uspeva da u njemu probudi strast. Oba znaka su emotivna i škorpija će od raka dobiti potrebnu ljubav. Dom i složna porodica su i jednom i drugom glavni ciljevi u životu. Njihova veza je idilična, bez trzavica.

Rak bi trebalo da kaže otvoreno ako mu nešto smeta, pogotovo ako je škorpija nekad malo gruba sa rečima. Škorpija je ta koja ponekad kvari idealnu sliku ove veze, jer je samoživa i sebična. Treba da shvati da se ne vrti ceo svet oko nje, kad je rak već gleda kao malo vode na dlanu.

Kako se slažu škorpija i lav

Sa lavom se preporučuje samo veza na kratke staze. Dobar seks, oba znaka su veoma strastvena. Čak i kada se ne trpe, seks je uvek sjajan. Veza teško da će opstati, uvek će se tu osećati neka tenzija.

Jednostavno lav je sve ono što škorpija mrzi. Ona mrzi to što lav drami, što je narcis, što privlači pažnju i tuđe poglede na sebe ( podsećamo da su škorpije jako ljubomorne)…. Lav hoće jedno, škorpija drugo … jednostavno više je razlika nego sličnosti.

Kako se slažu škorpija i devica

Devica je za škorpiju mnogo bolji izbor nego lav. Ona će obožavati svoju škorpiju, čak će više gledati da nju zadovolji u krevetu nego sebe. Opet, imamo kombinaciju dva mirna znaka, koja žele da uživaju u toplini svog doma, bez neke velike dinamike.

Neki loši astrološki aspekti mogu praviti probleme u ovoj vezi, ali to nikako ne znači da će doći do raskida. Osetiće se napetost, ali neće raskidati.

Devica i škorpija su
Devica i škorpija mogu imati prelepu vezu. Lava izbegavati.

Kako se slažu škorpija i vaga

Vaga će škorpiju prviući u erotskom smislu, jer vagina harizma, šarm i lepota su škorpijama veoma seksi. Ukoliko je položaj planeta povoljan, veza će potrajati, ali ovo ipak nije kombinacja koje se preporučuje u astrološkim krugovima.

Koliko se vaga i škorpija ne slažu videće se već posle prve svađe. Vaga može planuti u jednom trenutku, ali će se brzo ohladiti i pokušati da ispravi stvari. Škorpija sa druge strane teško prašta, šta više u njenoj prirodi je da vrati kad tad milo za drago. Takođe, škorpija se u ljubavi ne slaže baš sa vazdušnim znacima, jer su oni nestalni, a sama škorpija želi nekog stabilnog i relanog.

Kako se slažu škorpija i škorpija

Ovaj par iza sebe ostavlja pustoš. Po njihovoj romansi se može snimiti jedan interesantan film. Veza između dve škorpije je puna dešavanja, koja mogu varirati od potpune sreće pa do konstantnih svađa i borbe. Oboje su jako teške osobe, i neslaganje može nastati baš zbog toga što su sličnih stavova i razmišljanja. Ono što će uvek biti dobro u ovoj vezi jeste seks. Dve škorpije kao bračni par mogu steći veliko bogatstvo. Povoljan položaj planeta učiniće ovu vezu harmoničnom i složnom, ali ukoliko su astrološki aspekti nepovoljni dešava se potpuna suprotnost.

Negativne osobine škorpije u vezi jesu sebičnost, dominantnost, osvetoljubivost, ljubomora … a šta mislite šta može da se dobije kada se ukrste dve ovakve osobe? Ako su Mars ( vladalac škorpije) i Venera ( od čijeg položaja često zavisi naš ljubavni život) u lošem položaju, veza dve škorpije će biti upravo ono što smo već pomenuli – konstantne svađe, borba za dominaciju i još mnogo toga lošeg. Tada je ova veza kao nuklearna katastrofa iza koje ostaje pustoš.

Kako se slažu škorpija i strelac

Ovde je prisutna obično fizička privlačnost, koja se lako ugasi. Škorpija u seksu se slaže uglavnom sa svima, s tim što će nakon nekog vremena napustiti onog sa kim se ne slaže, ma kolika strast bila. Privućiće ih i nekoliko zajedničkih tema i interesovanja. Ako su astrološki aspekti između njihovih planeta vladalaca dobri, veza će i imati koliko toliko povoljnu budućnosti.

Njihove suprotnosti su prevelike da bi se veza sačuvala. Strelac se teško vezuje, dok škorpiji treba neko ko će uvek biti uz nju. Strast koja je plamtela do juče, prelazi u prezir, a ljubavnici će se zamrzeti. Dakle, veza može uspeti, ali i jedno i drugo mogu pronaći mnogo bolju priliku za sebe i nekog sa kim će se lepše složiti.

Sa strelcem će joj biti interesantno samo na kratke staze.
Sa strelcem će joj biti interesantno samo na kratke staze.

Kako se slažu škorpija i jarac

Evo jedne sjajne kombinacije. Iako je često hladan prema partneru, jarac će škorpiju štititi, i retko kad će učiniti bilo šta da je naljuti ili izazove. Oni su pravi životni partneri, koji odlično funkcionišu na duže staze. Ni jedno ni drugo nisu labilni, jarac i škorpija su dva borca koji se bez problema probijaju kroz život.

Koliko je škorpija strastvena u krevetu, toliko jarac nije, pa je seks jedna od retkih stvari koja je ,,mlaka“ u ovoj vezi. Dešava se i da ne mogu da dođu do neke ozbiljnije priče u vezi, mada opet napominjemo da se kao par odlično snalaze.

Kako se slažu škorpija i vodolija

Na početku će se veoma brzo privući, jer je škorpija pomalo mistična i samim tim interesantna za vodoliju. Seks nije loš, ali se sama škorpija sa nekim drugim znakovima može mnogo bolje zadovoljiti.

Škorpija je, opet kažemo, sebična i želi partnera samo za sebe, dok je vodoliji neophodna određena doza slobode. Takođe škorpije vole da dominiraju i nameću svoju volju, a to opet ugrožava vodolijinu slobodu. Kada se oseti ugušeno, vodolija traži avanture van veze. Tako da se ova kombinacije baš i ne preporučuje.

Kako se slažu škorpija i ribe

Ovo je već druga priča. Odlična veza, naročito ako je u pitanju kombinacija muškarac škorpija i žena riba. Sličnog su temperamenta, pa veza obećava od samog početka. Kada je seks u pitanju, sjajno se poklapaju iako će ribe možda biti malo stidljive u početku. Međutim škorpija ume da zavede i priđe na pravi način, pa vremenom vođenje ljubavi postaje sve bolje i bolje. Ne dozvoljavaju da im se iako meša u vezu, pa samim tim eventualne probleme sa lakoćom rešavaju.

Naravno loši astrološki aspekti nekad mogu praviti probleme, ali u svakom slučaju ovo je veoma lepa kombinacija.

Žena škorpija i muškarac ribe su kombinacija koju astrolozi rado preporučuju.
Žena škorpija i muškarac ribe su kombinacija koju astrolozi rado preporučuju.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts