Najlepše čestitke za 18. rodjendan

Bez obzira koliko bili spretni u pisanju, svakome od nas se dogodi da nam ponekad nestane inspiracije. A tada nam svima dobro dođu gotovi tekstovi za čestitke za 18 rođendan, koje je smislio neko pre nas. Međutim, tu dolazi ono ali… Ukoliko iskoristite gotove tekstove za čestitke za 18 rođendan: sestri, bratu, najboljem drugu, najboljoj drugarici, prijatelju, dečku ili devojci, postavlja se pitanja gde je tu originalnost. A svi mi, naravno, posebno u ovakvim situacijama težimo da budemo originalni i da se naš poklon ne zaboravi.

Novije generacije, čini se manje pažnje obraćaju na čestitke za 18 rođendan, pa se sve češće koriste uobičajeni tekstovi, a i one obično u formi sms poruka ili e – mail – ova ili, pak putem društvenih mreža. Mada, čak i ukoliko najboljem drugu, prijatelju, najboljoj drugarici, sestri, bratu, momku želite da čestitate na savremeni način, bez pisanja čestitke, ipak valja biti originalan.

Osim onih uobičajenih čestitki, poput: “ Želim ti sve najbolje od srca… „, “ Neka ti se ostvare sve želje “ i mnoge druge, čestitke za 18 rođendan bez obzira kome su upućene mogu zvučati i mnogo zanimljivije.

18 rodjendan

Najlepše čestitke za 18 rođendan

Pripremili smo vam nekoliko ideja, po našem mišljenju ovo su najlepše čestitke za 18 rođendan, a na vama je da odaberete onu koja se vama najviše dopada. Naravno, tekstovi koje možete pročitati u nastavku teksta su mnogo lepši ukoliko vam posluže samo kao ideja, a na osnovu njih možete napisati samo vaše, jedinstvene čestitke za 18 rođendan: dečku, sestri, brati, prijatelju, najboljem drugu ili najboljoj drugarici.

  1. Budi uvek nasmejana kao što si sada! Uživaj u tvojih 18 godina!
  2. Za tvoj jubilarni rođendan želim ti nezaboravnu žurku, uz obavezni mamurluk sutra koga ćemo se zajedno sećati celog života!
  3. Želim ti da budeš srećna, zadovoljna i da čuvaš svog dečka ( to jest mene ), pa da slavimo svaki tvoj i moj rođendan zajedno!
  4. Druže moj, šta da ti kažem kad sve znaš – želim ti sve ono što ti želiš sebi.
  5. Možda nisi najbolji sportista…Možda nisi najbolji muzičar…Ali si sigurno moj najbolji prijatelj na svetu! Želim ti da budeš uspešan i srećan u daljem životu i da te uvek imam pored sebe, kao i do sada!
  6. Konačno si ušao u svet odraslih, pa da ti prvo tvoja sestra poželi dobrodošlicu! Sad ćeš konačno i zvanično moći da radiš sve ono što znam da si do sada radio tajno! Neću te odati, ne brini!
  7. Ne mogu da verujem da ćeš i ti moći od sada da glasaš! Pa, klinac, srećan ti ovaj jubilarni rođendan i da znaš da te voli tvoj brat!
  8. Ovaj dan ćeš pamtiti čitavog života, a ja se i dalje sećam dana kada si se rodila. Znaš šta ti želim, pa mi je glupo da pišem. Tvoj brat će uvek biti tu za tebe. Srećan ti rođendan!
  9. Kada budeš gasila tvojih 18 svećica ne zaboravi da zamisliš želju. A ja ti želim da ti se ostvari sve ono što poželiš i da budeš uvek zadovoljna i srećna.
  10. Ovo je za tebe veliki dan…postaješ punoletna! Budi srećna, vesela i nasmejana i ostvari sve đto poželiš!
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts