Kako izabrati kolica za bebe

Kupovina kolica za bebe svakako je pravo zadovoljstvo za novopečene roditelje. Ipak, kako biste svom mališanu omogućili najlepša i najudobnija kolica, prikupite dovoljno informacija jer nabavljate stvar koja će dugo biti u upotrebi i to svakodnevno. Brendovi su sve brojniji,  iskustva različita a ovo su naši predlozi.

Kunert kolica za bebe

kunert1

Ova romantična kolica za devojčice koštaju oko 300 evra. Reč je u stvari o kompletnom setu u kom je svaki komad elegantan i udoban i prilagodjen detetu do njegove treće godine života. Dizajn koji podseća nastara vremena upotpunjen je većim, istaknutim točkovima koji ublažavaju neravnine tokom šetnje.

Set čine kolica, kolevka, kabanica i mreža protiv insekata, torba za mamau , sportsko sedište i auto sedište koji se mogu okretati u dva smera a ručka je podesiva po visini.

Prednji točkovi su fiksni sa mogućnošću blokiranja. Kolica se lako sklapaju, a naslon na kolevci je takodje podesiv. Kolevka je obložena mekim pamučnim dušekom a podesiv je i naslon za noge. Postoji i posebna zimska navlaka.

Stokke kolica

stokke1

Ova “kišobran” kolica koštaju oko 112 000 dinara. Njihovo podesivo sedište lako se prilagodjava kao i oslonaca za noge. Dubina se može podešavati  jastučićima.

Zadnji točkovi su veliki zbog stabilnosti, a prednji su manji zbog lakšeg upravljanja.

Dete ima slobodan prostor za istezanje nogu i sigurnosni pojas. Uz kolica se dobijaju  torba za mame i suncobran u istoj boji.

Chicco kolica

chicco1

Ova crveno siva kišobran kolica koštaju oko 40 000 dinara.  Imaju tendu koja štiti dete u svim vremenskim prilikama a njen zadnji deo  može da se uvije i stavi u zadnji džep.Uz kolica idu još i navlaka za kišu i za noge kao i bebi torba. Sedište se jednostavno vadi i okreće, pa beba može da gleda u roditelja ili okruženje. Ručke su duple a naslon za leđa se spušta u 4 različita položaja. Kolica imaju 4 točka i Stop&Go kočnice.

Kolica su napravljena od nežnih materijala pa su udobni i kaiševi za ramena i struk. Sedište je duplo punjeno i napravjeno od materijala koji diše.

Graco kolica

graco

Ova atraktivna Graco kolica u žutoj boji koštaju oko 10 000 dinara. Imaju ležeći položaj i tri položaja naslona.Sklapaju se lako i brzo  jednom rukom.  Korpa za stvari je prostrana a tenda ima UV zaštitu.
Na raspolaganju su Vam i držač za čaše i dunjica za noge.

Jungle kolica

 jungle

Cena ovih kišobran kolica u kombinaciji zelene u crne boje je oko 6 300 dinara. Kolica se lako sklapaju i namenjena su za uzrast  od 0+ . Mogu biti u čak 5 položaja: 1 ležeći i 4 polusedeća. Imaju ručku za nošenje, kočnica je zadnja pneumatska a amortizeri su prednji. Kolica imaju automatski osigurač  i izuzetno su laka za nošenje. Teška su 7 kilograma i imaju nosivost do 18 kg.

Bertoni kolica

bertoni

Ova kolica za blizance koštaju oko 13 000 dinara. Kolica  su prilagođena svakom detetu individualno  i menjaju položaj na osnovu  detetovih zahteva. Kolica su prilagodjena i za zimu i leto, a najveca prednost je ta što se jednostavno i lako sklapaju samo jednom rukom bez  napora. Torba  je dvostruka, a dobija se i  vreća za dodatne predmete i stvari. Kolica su dostupna u nekoliko boja. Mogu da nose 25kg a sama su teška 15,5 kg. Leđni naslon je podesiv u 2 položaja pod 30 stepeni. Nadstrešnica je podesiva a naslon može imati više položaja i sedišta su nezavisna jedno od drugog.

Možda će Vam biti interesantni i naredni tekstovi:

Ideje za uredjenje sobe za bebe
Krem supa od bundeve za bebe

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts