Najpoznatiji brendovi Ski garderobe

Ako se polako pripremate za uživanje u skijanju u nekom od planinskih centara ove zime, na vreme pripremite kvalitetnu garderobu i opremu. Ovo su najpoznatiji brendovi koji garantuju kvalitet:

Spajder ski jakne i pantalone

Spyder je najveći specijalizovani ski brend u svetu. Više od 30 godina, usmeren je na izradu i dizajn superiornih ski odela čiji ih dizajn čini jedinstvenim. Svako Spyder ski odelo testirali su vrhunski sportisti u celom svetu.

Nesumnjivo je da je Spyder ski oprema  vrhunskog kvaliteta. Garderoba ima vodootporne šavove, zipove, neophodnu ventilaciju kako bi telo moglo da diše…

Ski garderoba je napravljena uglavnom od spylon materijal koji se odlikuje tehnologijom, koja čak i posle 50 pranja omogućava da ova odeća zadrži vodootpornost i do 80%. Primaloft tehnologija omogućava minimalno upijanje tečnosti i vlage a dozvoljava da telo sto bolje diše i to bez znojenja. Spajder muške ski jakne na našem tržištu koštaju oko 50 000 dinara. Spajder muške ski pantalone koštaju od 35 000 pa do 45 000 dinara.

spajder muska jakna

spajder muske pantalone

Nordica ski garderoba

Nordica kreira proizvode najvišeg kvaliteta  u oblasti skijanja i skijaških sportova. Prednost u kolekcijama je naravno data širokom izboru modela skija. Kada je reč o garderobi, Nordica nudi brendirane modele jakni od najkvalitetnijih vodootpornih materijala pritom prateći svetske modne trendove pri kreiranju. Tokom 60 godina postojanja, Nordika je konstantno unapredjivala tehniku izrade svojih proizvoda.

Pored skija, i garderobe, Nordica ima u ponudi i kompletan skijaški aksesoar-čizme, rančeve, kape…

Muške jakne za skijanje Nordika staju na našem tržištu oko 20 000 dinara, a ski pantalone oko 18 000 dinara.

nordika muska jakna

Icepeak ski garderoba

Finski brend ICEPEAK, osnovan je 1996, ali je već sada jedan od vodećih svetskih proizvodjača ski opreme i garderobe.

Funkcionalna ski garderoba odlikuje se visokim kvalitetom, jakim upečatljivim bojama i namenjena je prvenstveno mladim aktivnim ljudima i onima koji se tako osećaju. Ove sezone mnogi modeli se karakterišu fantastičnim modernim printovima. Osim za aktivne skijaše, Icepeak garderobu možete nositi i pri dužem boravku u prirodi i na zimskim izletima i kampovanju. Izdvajamo ženske Icepeak ski jakne čija je cena kod nas oko 13 000 dinara. Ski jakne za decu su deo posebno slatke kolekcije za najmladje.

icepeak jakne decaci

Adidas ski garderoba

Poznati nemački kvalitet i vrhunski materijali svakako su preporuka da izaberete upravo Adidas.

adidas muska jakna

Halti garderoba za skijanje

Ovaj finski brend će Vam u svojim kolekcijama odeće za skijaše ponuditi sve što Vam treba! Novi modeli su inspirisani slobodom, prirodom i arktikim predelima.

halti muska jakna

halti zenski komplet2

Decsente ski odeća

DESCENTE je poznati japanski brend čija priča počinje 1935. godine u Osaki. Ski oprema ovog proizvodjača je brzo stekla popularnost najviše zbog svoje komfornosti. Skijaška oprema je savršeno prilagođena konturama tela i pruža fleksibilnost. Descente je brend koji podrazumeva kvalitet tehničke sportske odeće u oblasti skijanja, biciklizma i brzog klizanja a i uzradi koristi D-laser tehnologiju pa je garderoba prijatna, gipka, laka i udobna.

descente muske jakne

Volkl

Poznati američki poizvodjač ski opreme i odeće nudi ekskluzivne modele jakni i pantalona za skijanje. Vosak tehnologija izrade omogućava da je odeća topla, i da štiti od nepovoljnih vremenskih uslova.

volkl jakne

Colmar

Ovaj italijanski proizvodjač i ove sezone nudi kvalitetnu ski garderobu po relativno povoljnim cenama. Pogledajte neke muške modele jakni ali i one za devojčice i za dečake.

colmar1

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts